Facebook Pixel
Julegaver byttes til og med d. 10. Januar 2022 ×

Granger's Rubber Boot Care 150 ml. - Pleje til gummistøvler

89,00 kr.
På lager
SKU
21-2426SS21

 Julegaver byttes til og med d. 10. Januar 2022

Granger's Rubber Boot Care 150 ml. - Pleje til alle typer af gummistøvler. Rubber Boot Care sprøjtes på den rengjorte støvle og poleres ind i støvlens overflade med en tør og ren klud når den er tør. Plejesprayen fjerner skidt, snavs og de hvide pletter, der naturligt kan opstå på gummistøvler. Derudover gendanner den støvlernes oprindelige overflade og holder gummiet blødt og skinnende. 

  • Miljøvenlig plejespray til gummistøvler
  • Indeholder 150 ml

Baseret i hjertet af Derbyshire, på kanten af ​​Peak District, er Granger's stolte over deres britiske arv og produktion. De fleste af Granger's produkter fremstilles stadig i Derbyshire, så der er fuld kontrol over produktionsprocessen af ​​alle produkter, for at kunne garantere deres kvalitet.

Granger's er så engagerede i bæredygtighed og miljø, og leverer udelukkende uovertruffen produktbeskyttelse. For Granger's er videnskab nøglen, og det dedikerede laboratoriehold gennemgår løbende alle formuleringer. De sikrer, at alle produkter er miljømæssigt ansvarlige. Alle produkter er således fri for PFC og bluesign® certificerede.

Granger's arbejder tæt sammen med mange opdagelsesrejsende og eventyrere. I dag arbejder Granger's tæt sammen med eventyrere som Ben Saunders, der hjælper med at beskytte ham på polar ekspeditioner. Med Granger's sortiment af produkter er der noget til ethvert eventyr. Er det et lokalt hundeløb, en lang vandretur, eller hvis du klatrer det højeste bjerg i øsende regn - Granger's sortiment er der for dig.

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.