Bælter

Bælter til kvinder og mænd fra nogle af de bedste outdoor brands, og som alle er designet til at få bukserne til at sidde helt perfekt. Uanset om du har behov for et bælte til blot at holde dine bukser oppe, eller om du leder efter et bælte, der er praktisk og ser smart ud, så kan du finde bælter fra alle de største outdoor brands her. Bælter kommer i mange forsjellige udgaver som f.eks. læderbælter, webbingbælter, bælter med sikkerhedslommer eller særlige bælter med elastik. Et læderbælte er er flotte, og har fordel ved at være slidstærke og kan stremmes godt omkring livet. Webbingbælter er lavet i syntetisk materiale, og nogle har tilmed elastik, som gør at de strammer godt, men behageligt til rundt hele vejen. Derudover fåes de med små indvendige lommer til værdigenstande som penge og nøgler. 

Herunder finder du et sortiment af forskellige læder, webbing og sikkerhedbælter, som alle kommer fra topkvalitets outdoor brands. Se blandt andet smarte, slidstærke og funktionelle bælter fra FjällRäven, Haglöfs, Jack Wolfskin og Lundhags. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 15

Faldende orden
Side
pr. side

Uanset om du har behov for et bælte til blot at holde dine bukser oppe, eller om du leder efter et bælte, der er praktisk og ser smart ud, så kan du finde bælter fra alle de største outdoor brands her - f.eks. læderbælter, webbingbælter, bælter med sikkerhedslommer mv.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.