Tasker

En god fisketaske, rygsæk, stangtaske eller hjultaske gør uden tvivl fisketuren meget mere overskuelig, og dermed bliver det nemmere hurtigt at komme i gang med at fiske. Dertil er tasker et vigtig del i at beskytte og øge levetiden på fiskestang, fiskehjul og fiskegrej. Dertil er tasker gode til at have lidt mad og drikke med på de fisketure som starter tidligt og slutter sent.

Det er vigtigt at overveje valget af fisketaske i forhold til det fiskeri, den skal bruges til. En for lille taske kan let være for lille til spinnefiskeren, da endegrejet fylder væsentligt mere end fluer. En for stor fisketaske kan sænke komforten og være udtrættende, hvis man fisker lange dage på kysten med mange kilometer i vadestøvlerne. 

Hos OUTDOORXPERTEN.dk har vi et stort udvalg af forskellige tasker til lystfiskeri. Vores sortiment kommer fra både primært fra top bands som Simms, Vision FlyFishing, ABU Garcia, Gunki, Guideline og Savage Gear.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 39

Faldende orden
Side
pr. side

Sling packs, chest packs og hip packs til lystfiskeri.

Der findes mange forskellige typer fisketasker, men det mest brugte er sling packs, chest packs og hip packs. Sling packs er en skuldertaske, gør det nemt at tilgå indholdet, så fiskegrejet er lige ved hånden, når man står i vandet.

Chest packs tasker hænger hele tiden foran, hvilket gør den oplagt til mindre grej, som man har brug for er hurtigt tilgængeligt. Dette er især brugbart for fluefiskeren der fisker med tørflue, og derfor ofte skifter flue.

Hip packs bruges især til fiskeri ved åen eller sø, hvor man ikke vader dybt ud i vandet. Ligesom sling packs kan en hip packs nemt slyngens rundt, så indholdet bliver nemt tilgængeligt.

 

Rygsække giver god komfort til fisketuren.

Er man på fisketur en hel dag eller mange timer, hvor det er nødvendigt at flytte sig over meget vand kan en rygsæk være det perfekte valg. Den har både plads til større grej samt mad og drikke til turen. Det gør det muligt at komme længere væk i områder hvor det ikke er muligt at have bilen med, og samtidig have energi med til en lang dag ved vandet.

Vi har et større udvalg af komfortable rygsække fra både Simms, Gideline og Gunki. Dertil er en rygsæk uden tvivl det fisketaske, som er mest komfortabel og sidder stabilt på ryggen selvom der er meget i. 

 

Rygsækken er perfekt til predatorfiskeri.

Predatorfiskeri kræver ofte meget fiskegrej og større wobler, spinner og grej, som fylder en del i tasken. Her er en tilegnet rygsæk igen et optimalt valg, da den sidder komfortabelt, har plads med flere lommer og store rum med lynlås.

Dette kunne især været en vandtæt rygsæk til geddefiskeren, der vadefisker over større områder. I fiskerygsækken er plads til opbevaring af store woblere, softbaits eller jerkbaits uden at det hele bliver blandet sammen. 

 

En vandtæt fisketaske har mange fordele.

En lystfisker begiver sig naturligvis rundt i våde og fugtige områder, som gør at man bør tænke over hvilket tøj, gear og tilbehør man har. Her er fisketasken ingen undtagelse, for en vandtæt taske gør det muligt at holde både grej og eksempelvis ekstra trøje, hue eller handsker tørre. Dertil kan en vandtæt taske holde værdigenstande sikre, og beskytte bilnøgler, kamera og mobiltelefon.

Dermed skal man med en vandtæt fisketaske ikke tænke over om regnvejr eller om hvor dybt man vader. Hos OUTDOORXPERTEN.dk har vi naturligvis flere forskellige fisketasker som både har vandtætte overflader og er udstyret med vandtætte lynlåse. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.