Jack Wolfskin Jakker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 96

Faldende orden
Side
pr. side

Jack Wolfskin skaljakker 

En skaljakke er den perfekte følgesvend til nærmest en hvilken som helst udendørsaktivitet, vi kan komme i tanke om. Først og fremmest er designet meget enkelt og casual, hvilket gør den egnet til de fleste outfits. Derudover er den ekstremt behagelig at have på og beskytter godt mod vind og vejr. 

 

Hos OutdoorXperten har vi samlet en masse skaljakker fra Jack Wolfskin og andre kendte brands, så du kan blive klædt godt på til det skiftende vejr. Er du på udkig efter en skaljakke på tilbud, har vi ofte nedsatte varer, så tag endelig et kig i udvalget her – måske er du heldig at finde lige præcis den skaljakke, du har gået og drømt om, på tilbud.

 

Softshell giver større bevægelsesfrihed

Softshelljakker og skaljakker ligner på mange måder hinanden, og derfor kan det være svært at gennemskue, hvad forskellen egentlig er. Den væsentligste forskel på de to typer jakker er, at skaljakker er vandtætte, og det er softshell ikke. Dette betyder til gengæld også, at skaljakken kan føles en anelse mere stiv i stoffet og giver knap så stor bevægelsesfrihed som en softshelljakke. Skaljakken er desuden mere slidstærk og har flere lag, hvorfor den er ekstra god i hårdere vejrforhold. En softshelljakke er en helt perfekt hverdagsjakke til gåture, fordi den har god bevægelsesfrihed, er åndbar og isolerer godt. 

 

Lad dig ikke narre af skaljakkens lidt tynde udseende. Jack Wolfskin skaljakker er lavet til at isolere og holde vind og vand ude, og så kan de spændes til i de fleste åbninger, så der ikke kommer kold luft ind i jakken. Desuden efterlader Jack Wolfskin skaljakken rum til, at du kan tage en fleecetrøje eller en sweater indenunder, så du også kan bruge den på de ekstra kolde dage. Her får skaljakken altså funktion som en meget funktionel og behagelig regnjakke.

 

Jack Wolfskin skaljakker holder dig tør 

En Jack Wolfskin skaljakke er på mange måder ligesom en regnjakke. Forskellen er bare, at en skaljakke er væsentlig mere behagelig, fordi den åndbar, modsat en regnjakke, der holder alt fugt inde. Hvis du f.eks. cykler på arbejde eller i skole hver dag, vil vi klart anbefale dig en skaljakke frem for en regnjakke, så du slipper for den klamme fornemmelse, en regnjakke kan give, når du sveder under den. 

 

På samme måde er den praktisk til udendørs sport eller fritidsaktiviteter, hvor du gerne vil beskyttes mod regn og vind. Jack Wolfskin skaljakker kan også sagtens bruges om sommeren med en T-shirt eller tynd trøje indenunder, fordi det åndbare materiale gør det muligt at komme af med varmen.

 

Her på siden finder du Jack Wolfskin skaljakker til herrer og damer i forskellige farver og modeller, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov. Du kan f.eks. overveje følgende funktioner:

 

  • Hætte (eventuelt justerbar) 
  • Antal lommer
  • Ventilationslynlåse 
  • Vægt
  • Reflekserende detaljer

 

Alt dette spiller ind i dit valg af skaljakke, alt efter dit aktivitetsniveau, og hvilken type aktiviteter du primært skal bruge den til.

 

Sådan måler du vandtætheden

Når vi siger, at en skaljakke er vandtæt, så er det en sandhed med modifikationer. For skaljakker, som faktisk også kaldes en hardshelljakke, har forskellige vandtætheder. Nogle er bare vandafvisende, mens andre kan modstå storm og skybrud. Skaljakkerne fra Jack Wolfskin er dog alle sammen vandtætte – men nogle er mere end andre.

 

Så hvad skal du kigge efter, når du skal finde en ny skaljakke? Det, du skal kigge efter, er det samme, som du skal kigge efter, når du køber nyt telt; nemlig vandsøjletrykket. Vandsøjletrykket er et udtryk for, hvor mange millimeter vand, én kvadratcentimeter af materialet kan afvise i løbet af 24 timer. Derfor måles det i mm.

 

Den nedre grænse for vandsøjletryk er 1500 mm; dette vil de fleste betegne som vandafvisende, ikke vandtæt. For tøj gælder nogle lidt andre vejledninger, og her bør vandsøjletrykket som minimum ligge på 10.000 mm, før du kan være sikker på, at jakken kan modstå regnskyl. De fleste Jack Wolfskin skaljakker har et vandsøjletryk på mellem 15.000-20.000 mm, så her får du altså maksimal vandtæthed og tårnhøj kvalitet.  

 

Find din favorit hos OutdoorXperten

Jack Wolfskin er mestre i tøj og udstyr til outdoor og friluftsliv, og derfor er vi også stolte forhandlere af mærket. Med Jack Wolfskin på kroppen er du sikret maksimal komfort og funktionalitet, samtidig med at designet er lækkert og noget, du sagtens kan være bekendt at gå i til hverdag. 

 

Udover skaljakker finder du:

 

 

Så hvis du ikke finder en skaljakke, der er lige dig, så er der stor sandsynlighed for, at du finder en lækker Jack Wolfskin jakke i en af de andre kategorier. 

 

Vi er en e-mærket webshop, så du kan trygt placere din ordre hos os. Vi håndterer den inden for få hverdage, så det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og vente på, at din pakke ankommer. Gør et godt køb her hos os.

 

Jack Wolfskin dunjakker

En dunjakke er noget nær den perfekte vinterjakke, når det kommer til at isolere og holde dig varm i de kolde temperaturer. Jack Wolfskin dunjakker er skabt til den aktive outdoorentusiast, der elsker at være udendørs i alt slags vejr, uanset om det er til gåture, sport eller trekking. Derfor har vi selvfølgelig sørget for, at du kan købe dem her på webshoppen til en fordelagtig pris.

 

Du finder et bredt udvalg af Jack Wolfskin dunjakker til herrer og damer i lange og korte udgaver og med og uden hætter. Har du lyst til at spare endnu flere penge, kan du med fordel kigge på vores dunjakker på udsalg – måske finder du din nye yndlingsjakke der.

 

Shop Jack Wolfskin dunjakker hos OutdoorXperten, og bliv klar til vinter og masser af udendørs hygge hele året.

 

Bæredygtig tøjproduktion 

Når du køber en dunjakke fra Jack Wolfskin, får du ikke bare en vinterjakke i høj kvalitet, men også en jakke, der er produceret på bæredygtig vis. Jack Wolfskin er nemlig bluesign®-certificerede, som repræsenterer en miljøvenlig produktion, sikre materialer og ansvarlig anvendelse af ressourcer. 

 

Hvis et produkt har bluesign®-logoet, består det af mindst 90 % bluesign®-certificerede tekstiler og 30 % bluesign®-certificerede accessories. Derfor stiller Jack Wolfskin ikke bare høje krav til deres egen produktion, men også de leverandører, de får deres materialer fra. 

 

Jack Wolfskin dunjakker holder dig varm 

Dunjakker er lidt af en evergreen inden for vintertøj, for de går aldrig rigtigt af mode, selvom der selvfølgelig er perioder, hvor de er mere dominerende i gadebilledet end andre. 

 

Grunden til, at dunjakker er så populære, er, at de ikke bare er smarte i designet, men også er ekstremt funktionelle og varme. For det første vejer dun ikke ret meget, hvilket gør det enormt behageligt at have på kroppen og nemt at bevæge sig i. Derudover isolerer dun effektivt, så du kan holde varmen ned til lave temperaturer. 

 

Hvor godt en dunjakke holder på varmen, afhænger af det, der kaldes ”cuin”, som er en betegnelse for dunjakkens fyldeevne eller dunenes tæthed. Jo tættere dunene er, og dermed jo højere cuin, jo bedre isolerer jakken, og jo bedre holder den sin form. Dette tal bør ligge på mindst 600.

 

Dun blandes med fjer for at holde dunene samlet, og fjerene sørger samtidig for en effektiv fugttransport- og beskyttelse. En god dunjakke bør indeholde mindst 80 % dun. Jack Wolfskin dunjakker har typisk 90 % andedun og en cuin-tal på 700. Der findes dog også mere hverdagsagtige modeller med 80 % andedun. 

 

Vælg en vandafvisende dunjakke

En dunjakke er som sagt fantastisk til at isolere, men til gengæld har dun ikke særlig godt af vand og fugt. Det får nemlig dunene til at falde sammen, og så mister de deres isolerende evne. Har du planer om at bruge din dunjakke i sne og slud og tidspunkter med risiko for regn, så gå efter en dunjakke med en vandafvisende overflade, så det kun er overfladen, og ikke dunene, der bliver våde. En anden mulighed er en skaljakke, der er fuldstændig vandtæt. Tag eventuelt en sweater eller sweatshirt indenunder, hvis du har brug for den ekstra varme.

 

Bliver din dunjakke alligevel våd, kan du med fordel hænge den til tørre eller – endnu bedre – smide den i tørretumbleren på lav varme med et par tennis- eller vaskebolde, der kan fordele dunene rundt og gøre dem fluffy igen. Skal du have din dunjakke med dig på tur, kan du pakke den ind i en plasticpose nede i din rygsæk eller taske, så den holder sig tør, selvom tasken bliver våd. Til formålet kan du også købe et dækken eller regnslag til din rygsæk, så du altid har tørt skiftetøj ved hånden.

 

Shop trygt vinterjakker hos os

Vi ved godt, at det for mange kan føles utrygt at shoppe på nettet. Måske har du selv haft en eller flere af følgende grunde til ikke at gøre det: 

 

  • Det er besværligt at bytte, hvis jeg ikke kan passe tøjet
  • Det tager alt for lang tid om at komme frem
  • Jeg er bange for at blive snydt og aldrig få mine varer
  • Jeg er bange for at indtaste mine kreditkortoplysninger på nettet
  • Jeg er ikke sikker på, om produkterne er ægte eller ej

 

Disse bekymringer er der mange, der sidder med. Derfor skal du gå efter e-mærket, når du handler online. e-mærket sikrer dig som forbruger, så du altid er beskyttet mod snyd, svindel og mistede penge. Med e-mærket får du blandt andet køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel ved køb af fysiske varer. Se vores e-mærke-certifikat her.  

 

For at få e-mærket skal man som webshop leve op til en række krav for forbrugersikkerheden. Når du handler hos OutdoorXperten får du altså maksimal sikkerhed, køberbeskyttelse og adgang til juridisk hjælp, og det er vores løfte til dig som forbruger om, at du trygt kan handle hos os. 

 

Shop løs til dit næste outdooreventyr hos os, og bliv klar til vinteren med Jack Wolfskin dunjakker. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.