Stangsæt

For mange kan det være kompliceret at finde en fiskestang og fiskehjul, som passer perfekt sammen, så der skabes det bedste match. Derfor har vi her på OUTDOORXPERTEN.dk lavet en række stangsæt, som både indeholder fiskestang og fiskehjul, hvor vi har haft stor fokus på, at de passer perfekt sammen i størrelse, niveau og kvalitet. Denne sikkerhed i at sættet passer sammen er en god idé, hvis du er ny lystfisker, og mangler erfaring i hvad der passer bedst sammen.

Især når det handler om fluefiskeri, er det ekstrem vigtigt, at fluestang, fluehjul og flueline. En forkert kombination vil betyde, at der ikke opnås den rigtige fulde kastepotentiale og kastet bliver dårligt. Vi har fluesæt fra Guideline og Vision, som selv har sammensat et stangsæt. Hvis du stadig er i tvivl om kombinationen af fiskehjul, fiskestang og line, så er du naturligvis også meget velkommen til at kontakt os på telefon, mail eller via vores Facebook.

Se vores udvalg af stangsæt herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 75

Faldende orden
Side
pr. side

Om Stangsæt

Hos Lystfiskeren.dk lagerfører vi et stort udvalg af stangsæt i 7 -  10 fods længde medfølgende spinnehjul og såvel fiskestangen som spinnehjulet er fra det velkendte mærke Shimano.

Er du på udkig efter et Shimano Aliviosæt der er et glimrende opstartssæt til nybegynderen, som naturligvis ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Stang og hjul passer sammen i vægt og endda også i farverne.

Eller er det nærmere Shimano Catana sættet, som er en klassiker blandt mange lystfiskere du har fået lyst til at investere i. Den er kendetegnet ved, at have en tynd og kraftfuld klinge, som kaster langt og præcist. Udført i kvalitets korkhåndtag, let og stærk hjulholder og forede løberinge, som egner sig til flettede liner. Vi har også rigtig godt fiskegrej fra Daiwa. En god fiskeoplevelse kunne være med brug af Daiwa Sweepfire combo, som er et kvalitets fiskesæt, lavet med de komponenter, der giver følelsen af kvalitet.

Brug denne model til allroundfiskeri efter gedde, ørreder i Put & Take eller til å fiskeri efter havørreder. Denne stang kan meget af det som en moderne lystfisker efterspørger. Uanset hvilket stangsæt du køber, så er vi helt sikre på at der venter dig utallige gode fiskeoplevelser.

Lad dig inspirere hos Lystfiskeren.dk eller ved besøg i vores forretning. Hos Lystfiskeren.dk finder du stangsæt fra Shimano og Daiwa.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.