Osprey Rygsække & Tasker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 45

Faldende orden
Side
pr. side

Osprey rygsække og tasker

Du behøver næppe være professionel hiker for at vide, at komfort og pasform er vigtigt for en rygsæk. Ja, faktisk for alle slags tasker, vi bruger gennem vores liv. Som tommelfingerregel kan man sige, at jo flere kilo, tasken skal kunne være, jo vigtigere er det, at den er ergonomisk. 

Osprey har siden 1974 skabt og solgt nogle af de bedste rygsække og tasker i hele verden med særligt fokus på outdoor. Brandet har gennem tiden vundet flere priser for deres innovative designs og nye teknologier, der hele tiden arbejder med at øge komforten og gøre tasker og rygsække bedre og mere funktionelle. 

Som friluftsmennesker har vi en stor forkærlighed for Osprey rygsække og tasker, fordi de simpelthen er nogle af de bedste på markedet, når det kommer til komfort og funktionalitet. Derfor kan du selvfølgelig også finde et udvalg af Osprey rygsække og tasker her på shoppen og købe din nye vandrerygsæk hjem i dag.

Mange populære modeller til forskellige behov

Osprey har lavet nogle af de mest populære modeller inden for tasker og vandrerygsække til outdoor. Sortimentet består af en hel del forskellige kollektioner i forskellige farver og størrelser, og dit valg afhænger af dit behov for plads, type af tur og personlige præferencer. Du kan dog som udgangspunkt følge denne vejledning, hvis du er i tvivl om, hvor stor din rygsæk skal være:

  • Rygsæk til dagstur: 10-30 liter (f.eks. Daylite Tote Pack, Daylite Plus, Osprey Talon eller Osprey Tempest)
  • Rygsæk til weekendtur: 30-50 liter (f.eks. Osprey Talon eller Osprey Tempest)
  • Vandrerygsæk til tur med overnatning: 50-80 liter (f.eks. Osprey Aether Plus, Osprey Ariel Plus og Osprey Renn) 
  • Lange rejser og backpacking: 70-110 liter (f.eks Osprey Ariel Plus, Osprey Aether Plus, Osprey Archeon eller Osprey Xenith)

Det er klart, at det betyder noget, om du skal overnatte i telt i det fri, i shelter, i hytte eller på vandrehjem. I det fri har du brug for telt, liggeunderlag, sovepose og evt. lagenpose og oppustelig hovedpude, mens du kan undvære teltet, hvis du skal sove i shelter, i hytte eller på vandrehjem. I de to sidste kan du også ofte slippe for sovepose og liggeunderlag. 

Derudover er det også væsentligt, om du skal lave mad i det fri eller bare have en drikkedunk med dig. Skal du selv lave mad, skal du nemlig også have plads til dit kogesæt, tilbehør og service og selvfølgelig maden. 

I sidste ende er det op til dig at finde ud af, hvilken Osprey rygsæk, du skal vælge. 

Ospreys banebrydende teknologier 

Selvom det kan virke indlysende, så var Osprey nogle af de første til at gennemskue, at ryggen er kurvet og ikke en lige linje. Derfor var det også banebrydende, da de begyndte at lave rygsække, der rent faktisk formede sig efter kroppen. Og endnu mere, da de i 1993 udkom med en rygsæk lavet specifikt til kvinder, der tog højde for kvinders kurver, bredde og længde.  

Osprey rygsække og tasker kommer med en lang række fordele, bl.a.:

  • Rygsække, der er formet efter ryggen
  • Polstrede juster- og formbare bæresystemer ved skuldre, bryst og hofter
  • Rygpaneler i åndbar mesh, der giver luft til ryg og lænd
  • AntiGravity™-teknologi får rygsækken til at føles lettere ved hjælp af lændestøtte og tredimensionel affjedring
  • Masser af lommer og spænder til alt dit grej 

Du finder ganske enkelt ikke en bedre rygsæk. 

Shop Osprey rygsække og tasker her

Uanset om du skal bruge en mavebæltetaske, en dagsrygsæk, en sportstaske eller en vandrerygsæk, har Osprey en model, der passer dig. Tag et kig i udvalget her på siden, og bestil din Osprey taske hjem i dag. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.