Kent Andersen

Kent Andersen – Den gode kvalitet

Kent Andersen sætter en store ære i at levere fantastiske produkter. Han har været en passioneret lystfisker igennem mange år og den erfaring har før ham til fantastiske modeller af blink. I søgen på fornyelse og på det perfekte blink har han bland andet fundet frem til ”Stripper” blinket.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 24

Faldende orden
Side
pr. side

Kent Andersen har altid haft en passion for fiskeri, en lidenskab der synes indkodet i hans DNA. Fra en ung alder har han været fascineret af fiskeriets magi og har dedikeret en stor del af sit liv til fiskeriet. Hans rejse som lystfisker startede i en ganske ung alder, hvor han fiskede efter bækørred og stalling. Igennem årene blev han særlig glad for havørredfiskeriet.

Som ganske ung begyndte han at eksperimentere med at skabe sine egne blink. I 1979 opfandt han sit første todelte blink og fortsatte med at innovere indenfor feltet. Gennem årene har han skabt en række agn som Fluewobleren, Zico wobleren, Jack Rapid, og mange flere, hver med deres unikke egenskaber og design.

I 2000 introducerede han Stripperen, en agn der virkelig fangede mange fisk og som bare fiskede godt. Senere blev denne agn forbedret til Stripperspinneren. Han fortsatte med at udvikle nye agn som Osten, Banzai og Dorado blinket, der konstant udfordrede og udviklede hans forståelse for blinkdesign.

Hans historie er en fortælling om lidenskab, innovation og en uendelig nysgerrighed, der har drevet ham til konstant at udforske og forbedre kunsten at fiske. Med hver ny opfindelse har han ikke blot beriget sit eget fiskeri, men også bidraget betydeligt til fiskefællesskabet.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.