Fleecejakker

Fleecejakker til mænd og er ligesom alle andre mellemlag er altafgørende for dig, hvis du vil opretholde en varm kernetemperatur i kroppen under køligere eller kolde forhold. Graden af aktivitet og det omkringliggende miljø afgører, hvilket mellemlag du har behov for, og om det er microfleece, strækfleece eller ekstrem varmende fleece, så finder du det her. En kraftig fleecejakker med lommer, hætte og forstærkninger kan være fantastisk som yderlag, mens en mere tynd fleece er perfekt som vamekilde under en skaljakke. Derfor er det vigtigt at købe fleecejakke med udgangspunkt hvilket formål den skal tjene. 

Hos Outdoorxperten.dk har vi efter mange års erfaring lært at fleecejakker til mænd tros mange nye ligende produkter stadig er ekstrem populært. Denne popularitet er ikke ubegrundet, for fleecejakker er både bløde, komfortable, varme og flotte. Derfor har vi også et stort udvalg af fleecejakker til mænd fra både FjällRäven, Haglöfs, Jack Wolfskin, Lundhags, Carinthia, Heimdall og Montane. Se vores store sortiment af fleevejakker til mænd herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 104

Faldende orden
Side
pr. side

Fleecejakker og andre mellemlag er altafgørende for dig, hvis du vil opretholde en varm kernetemperatur i kroppen under køligere eller kolde forhold. Graden af aktivitet og det omkringliggende miljø afgører, hvilket mellemlag du har behov for - om det er microfleece, strækfleece eller ekstrem varmende fleece, så finder du det her.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.