FRAGT INCL RETURLABEL KUN KR. 20,-                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                                               

Rygsække & Tasker

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 438

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Her finder du gode og holdbare rygsække og tasker, som er perfekte til både camp og hike. Hvad enten du mangler en skuldertaske, vandrerygsæk eller en toilettaske, er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af tasker fra de kendte mærker såsom Fjällräven, Haglöfs og Jack Wolfskin. Alle vores tasker og trolleys er slidstærke og skabt til rejser og ture i det fri. Vi har mange letvægtstasker, bæltetasker og backpacker rygsække med mange funktioner til billige priser. En solid taske er et must, når man er ude at rejse.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 438

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rygsækken er nok din mest trofaste ven på rejsen - du har altid rygsækken ved dig, og den fragter dine ting til verdens ende og hele vejen tilbage igen. En rygsæk skal passe til dig personligt og kriterier som højde, kropstype, køn, rejseform og oppakning, er nogle af de vigtigst områder, som du skal være opmærksom på, når du skal købe rygsæk. Rygsækkene fås blandt andet fra mærkerne Fjällräven, Haglöfs, Jack Wolfskin, The North Face m.fl.

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér