COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                              

Hanwag

Hanwag sko

Stort udvalg af Hanwag hos Outdoorxperten.dk

Vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til fodtøj? Ønsker du funktionalitet, pasform og solidt håndværk? Så skal du vælge fodtøj fra Hanwag. Her hos Outdoorxperten.dk forhandler vi flere modeller fra det tyske mærke, og uanset hvilken model du vælger, er du garanteret kvalitet. Prøv eksempelvis modellen Lhasa, hvor overdelen er fremstillet af lækkert tibetansk yak-læder, der gør støvlen ualmindelig smidig og samtidig slidstærk. Foruden de mange modeller kan du også finde tilbehør fra Hanwag. Eksempelvis imprægneringsspray, skovoks og sågar snørebånd i forskellige farver. Det er bare at gå på opdagelse i vores univers af tysk kvalitet fra Hanwag.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 34

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 34

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hos Outdoorxperten.dk kan du gå på opdagelse i vores store univers af alt til udelivet. Hvad enten du skal have det helt rigtige grej til fisketuren, eller du skal klædes perfekt på til aktiviteter i det fri, så finder du det her. En af forudsætningerne for at kunne nyde naturen i fulde drag er, at dine fødder er tilfredse. Specielt hvis du skal på vandreture, er det vigtigt at anvende fodtøj, der passer til din fod og til omgivelsernes udfordringer. Her hos Lystfiskeren.dk forhandler vi blandt andet fodtøj fra det tyske firma Hanwag, og her bliver det atter bekræftet, at tyskerne er garant for at producere kvalitet.


Hanwag er tysk kvalitet til dine fødder

Hanwag blev etableret af tyskeren Hans Wagner, der siden starten i 1921 har produceret alpin og trekking-sko af ypperste kvalitet. Fra hovedkvarteret i Vierkirchen nær München er virksomheden vokset til en af mastodonterne på markedet, og det er ikke uden grund, at rigtig mange vælger Hanwag, når der skal handles fodtøj. Kvalitet er altafgørende for Hanwag, og den skal sikres via et tæt samarbejde med produktionen. Derfor har Hanwag lige fra starten kun produceret i Europa, og mange af modellerne bliver endda skabt i hjemlandet Tysklands.


Funktionalitet og pasform

Foruden den kompromisløse kvalitet er fodtøj fra Hanwag kendt for at have en lækker pasform, der skaber det optimale miljø for dine fødder. Samtidig er Hanwag herrestøvler, Hanwag kvindestøvler og Hanwag herreskoene samt Hanwag kvindeskoene yderst funktionelle og er derfor rustet til at klare strabadser i alt slags terræn. Selvom Hanwag har eksisteret siden 1921 og altid har leveret samme kvalitet, er innovation også et af kerneområderne hos den tyske virksomhed. Eksempelvis er sålen syet fast i støvlen med en dobbeltsting, hvilket gør det muligt at omsåle den og dermed gøre fodtøjet yderligere langtidsholdbart.


Top