Merrell Vandrestøvler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 17

Faldende orden
Side
pr. side

Merrell vandrestøvler

Hvis du er garvet friluftsmenneske, der er vant til at vandre, sove i telt og lave mad over bål og allerede har den helt store samling af udstyr og tøj til formålet, så kender du garanteret Merrell, og med god grund. Måske har du allerede haft et par Merrell vandrestøvler, som du efterhånden har trådt ud, og er derfor på udkig efter et nyt par. 

 

Er du derimod outdoor nybegynder og i gang med at sondere terrænet for fodtøj og vandrestøvler til kvinder og mænd, så har du sandsynligvis brug for lidt mere information for at træffe et valg. Herunder kan du læse mere om Merrell vandrestøvler, hvorfor de er gode, og hvad du bør kigge efter i et par gode vandresko. 

 

Uanset om du hører til den ene, anden eller en helt tredje kategori, så er du velkommen til at kigge vores udvalg af Merrell støvler igennem og købe lige præcis dét par, du har allermest lyst til. Under hvert produkt finder du en produktbeskrivelse, der går i dybden med egenskaber og funktioner, så du kan træffe det bedste valg til dine fødder og behov. 

 

Hvad skal et par gode vandrestøvler kunne? 

Du kan måske næsten forestille dig, hvor hårdt det kan være for fødderne at gå 20-30-40 kilometer på et døgn. Men du vil nok alligevel blive overrasket over, hvor hårdt det er, første gang du gør det. Én ting er nemlig at gå en lang tur derhjemme i skoven eller på fortovet på en dejlig lun forårsdag, en anden ting er at vandre i forskelligt terræn i skiftende vejr og med en tung rygsæk med tilbehør på ryggen.

 

Dine fødder og dine ben er dit primære og vigtigste redskab, når du skal vandre, og derfor skal du gøre, hvad du kan, for at give dem de bedste forudsætninger for at bære dig langt. Og det hele starter med dine sko. Et par gode vandrestøvler skal:

 

 • Have en passende svangstøtte, så dine ankler forbliver lige og stabile, når du går
 • Have plads nok til, at dine fødder kan udvide sig (for det kommer de til)
 • Have skridsikre ydersåler, så du kan stå godt fast i alt slags underlag
 • Have god stødabsorbering, der beskytter dine ankel-, knæ- og hofteled
 • Have en tyk sål, så du ikke generes af småsten, grene og andre ting, du træder på
 • Yde maksimal støtte omkring anklerne, så de belastes mindst muligt
 • Lade dine fødder ånde, have god bevægelighed og være vandtætte

 

Alle de bedste vandrestøvler lever op til alle disse krav, så du kan få det bedste ud af din vandretur og naturen omkring dig uden smerter i fødder, ankler og knæ. Ømme fødder kan nemlig resultere i, at du begynder at spænde i kroppen eller halte for at kompensere, og det kan efter ganske få timer bevæge sig opad, så du til sidst har ondt i det meste af kroppen. 

 

Er det første gang, du skal på tur, anbefaler vi, at du går efter at gå maksimalt 15-20 kilometer om dagen. Så er der god tid til pauser, og du kan holde til at gøre det flere dage i træk.  

 

Hvad gør Merrell støvler så gode? 

Årsagen til vores begejstring for Merrell vandrestøvler, og deres sko i det hele taget, er, at brandet tager opgaven omkring godt fodtøj meget alvorligt. De lever op til alle ovenstående krav til gode vandrestøvler, og derudover er hvert par Merrell støvler nøje designet til at tjene et bestemt formål. Det kunne f.eks. være et særligt fokus på:

 

 • Vind- og vandtæthed
 • Vandring i kuperet terræn
 • Hurtigttørrende egenskaber
 • Maksimal åndbarhed
 • Stor bevægelsesfrihed 
 • Ekstra meget støtte

 

Derudover har Merrell stort fokus på miljø og bæredygtighed, og derfor er alle materialer i deres sko enten genanvendte eller udvundet fra de mest bæredygtige kilder. De stiller bl.a. meget høje krav til deres leverandører af læder, der skal være enten sølv- eller guldcertificerede garverier, der lever op til visse standarder for en bæredygtig læderproduktion. Du kan læse meget mere om Merrells tilgang til bæredygtighed og social ansvarlighed på deres egen hjemmeside.

 

Med Merrell vandrestøvler får du altså ikke bare enestående fodtøj, men fodtøj skabt med respekt for den jord, du selv betræder. 

 

Shop Merrell vandrestøvler til kvinder og mænd online 

Hvis du har overbevist dig om, hvorfor du skal vælge vandrestøvler fra Merrell, så er det eneste tilbage at gøre at gå på jagt i udvalget og finde dit favoritpar. Vi har både Merrell vandrestøvler til herrer og damer, så det skulle kunne lade sig gøre at finde et par til dine fødder. 

 

Udover vandrestøvler har vi også Merrell vandresko, hvis du bedst kan lide at have dine ankler fri, og Merrell sandaler, der er supergode til de lune måneder eller som skiftesko til de lange ture. Du kan se det komplette udvalg af Merrell fodtøj her.

 

Shop Merrell vandrestøvler online hos os, og oplev glæden ved fodtøj, der næsten ikke kan mærkes. Vi leverer billigt og hurtigt til privat og erhverv i hele Danmark. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.