Lundhags Jakker & Anorakker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Faldende orden
Side
pr. side

Lundhags jakker og anorakker

En god outdoor jakke skal beskytte mod vind og vejr, skal være slidstærk, og ikke mindst være behagelig at have på. Er du på vandretur, er det godt med en jakke, der kan holde regn og rusk ude på gåturen, men som også kan holde dig varm og komfortabel, når du sidder stille omkring lejrbålet eller stormkøkkenet.

Lundhags har et bredt udvalg af jakker og anorakker til outdoor og friluftsliv i forskellige modeller og kollektioner. Her på siden finder du flere af de populære modeller, bl.a. Lundhags Authentic Hybrid jakke og Lundhags Gliis Anorak.

Shop Lundhags jakker og anorakker hos OutdoorXperten, og hold dig varm og tør på alle dine ture. 

Lundhags jakker til alle sæsoner

En vinterjakke om foråret er for varm, mens en sommerjakke om vinteren er for kold. Ville det ikke være fedt med en jakke, der egner sig til mere end én sæson? Det får du bl.a. med Lundhags Makke Pro jakke til herrer og damer, der er beregnet til alle fire sæsoner, eller Makke Pro jakken, der kan klare tre ud af fire. 

Alsidigheden skyldes ikke mindst Lundhags eget LPC-materiale, der er vind- og vandtæt og samtidig har høj åndbarhed, så du ikke overopheder i varmen. I de kolde sæsoner kan du med fordel supplere op med en sweater eller sweatshirt under jakken, så du får et ekstra lag isolering. 

Tøj og udstyr, der holder

En af kerneværdierne hos svenske Lundhags er at lave tøj og sko, der holder. Det har de gjort siden 1932, da de første Lundhags vandrestøvler kom på markedet i skomager og stifter Jonas Lundhags hjemby, Jämtland i Sverige. Med afsæt i sin kærlighed til den svenske natur, ville han skabe et par støvler, der kunne holde hele livet; ikke mindst set ud fra et bæredygtighedsperspektiv. 

Det lykkedes, og lige siden dengang har Lundhags, ved hjælp af en kombination af traditionelt håndværk, ny viden og innovative produktionsmetoder, designet og produceret noget af det bedste tøj og fodtøj til friluftsfolk. Fælles for alle produkterne er, at der kun anvendes de bedste materialer, og at der er maksimalt fokus på komfort og funktionalitet. 

Som eksempel er Lundhags jakker og anorakker udstyret med:

  • Ventilationspaneler
  • Strækbart materiale ved de bevægelige kropsdele
  • Vind- og vandtæt LPC
  • Lommer til værdigenstande
  • Så få sømme som muligt 

Derudover får du med en Lundhags jakke masser af justeringsmuligheder, så du får optimal pasform. 

Alt Lundhags tøj og fodtøj er skabt således, at det ikke bare er holdbart, men også let at reparere. På den måde skånes miljøet, og du er sikret et produkt, der holder sæson efter sæson.

Vi har alt i tøj og udstyr til friluftsliv

Her hos OutdoorXperten er en af vores vigtigste missioner at kunne tilbyde dig det allerbedste inden for tøj, grej og gadgets til outdoor og friluftsliv. Om du er professionel vandrer, lystfisker, jæger, naturelsker, haveentusiast eller hundeejer, er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at du går op i kvalitet, bæredygtighed og anvendelighed. Så længe du gør det, er du næsten garanteret at finde det, du skal bruge, her.

Lundhags jakker er et rigtig godt valg til dig, der værdsætter funktionalitet og fleksibilitet i dit tøj. Der findes mange modeller at vælge imellem, og her er det selvfølgelig en fordel, hvis du vælger ud fra dit behov. Lundhags Gliis Anorak er også populær, ikke mindst på grund af det rene design og det reducerede antal lynlåse. 

Find lige præcis det, du står og mangler til din udstyrssamling, her hos os. Vi har et bredt udvalg af alt fra vandresko til damer og herrer til fiskestænger, og vi sender det hele hurtigt og til en lav fragtpris.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.