Predator Tilbehør

Predatorfiskeri skiller sig lidt ud fra det mere blide spinne- og fluefiskeri ved at kræve mere kraftigt fiskegrej, fiskehjul og fiskestang. Dette skydes både at det ofte bruges i jagten på rovfisk, men også fordi de miljøer der fiskes i kan være udfordrede med siv, strøm eller grøde. Netop sin afvigelse fra det mere traditionelle spinnefiskeri, har gjort predatorfiskeriet utrolig populært de senseste år i både Danmark og udlandet.  

Her på OUTDOORXPERTEN.dk har vi har vi naturligvis også et bredt sortiment at alt hvad det kræver for at få succes med predatorfiskeriet. Det værdig både tingerkroge, crimps, færdiglavede titanium og flourocarbon forfang, shallow stinger rigs og skruer, hægter, svirvler samt wire til at lave forfang af. Altsammen noget der spiller en vigtig rolle i jagten på rovfisk. 

Vores udvalg af predatorgrej kommer altsammen fra topkvalitet bands som Daiwa, Darts og Quantum. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 48

Faldende orden
Side
pr. side

Geddens skarpe tænder kræver stærke geddeforfang

Under geddefiskeri er det essentielt at montere et stærkt geddeforfang mellem hovedlinen og det endegrej, man fisker med – ellers vil man med stor sandsynlighed miste størsteparten af de gedder, der hugger. Deres meget skarpe tænder vil skære de fleste tynde fiskeliner over med det samme – både fletliner og nylonliner. Specielt de mindre gedder, som har sylespidse og relativt ubrugte tænder vil skære en tynd fiskeline over lige så snart, tænderne kommer i kontakt med linen. 

Wireforfang er stærkest og holder længere

Geddens tænder kan ikke skære wireforfang over. Derfor er wireforfang en god måde at sikre landingen af sin fisk. Derudover holder de til flere fisk – i modsætning til flourocarbonforfang, som slides hurtigere og derfor skal skiftes oftere. Wireforfang skal først skiftes, når der kommer ”knæk” eller ”kinks” på forfanget. Hvis man vil minimere chancen for dette, kan man købe vores titanium-wire forfang, som holder til endnu flere fisk.

Ulempen ved wireforfang til geddefiskeri er, at det er mere synligt end fluorocarbonforfang. Derfor er wireforfang bedst i søer, hvor vandet ikke er helt klart – eller søer, hvor der er lavt fiskepres (hvor der sjældent fiskes af andre). 

Hos OUTDOORXPERTEN.dk har vi wireforfang med påmonteret svirvel og hægte, så de er fuldstændig klar til fisketuren. Alternativt kan du købe wire på en spole, seperate crimps, hægter og svirvler – så kan du selv konstruere geddeforfanget og bestemme længden på det. 

Fluorocarbonforfang er mindre synligt og diskret

Fluorocarbonforfang er gennem de seneste år blevet meget populært som forfangsmateriale. Dette skyldes forfangets store slidstyrke og meget lille synlighed i vand i forhold til bl.a. nylonforfang. 

Den store fordel ved et fluorocarbonforfang er dets lave synlighed. Derfor egner forfanget sig perfekt til fiskeri i klart vand og søer med meget fiskepres (hvor der fiskes meget). Klart vand og fiskepres kan gøre gedderne forfangssky, og her vil de let lægge mærke til wireforfang. Her er det tydeligt, hvordan et forfang af fluorocarbon kan gøre en stor forskel.

Ulempen ved fluorocarbonforfang er, at det skal skiftes oftere end wireforfang: Så snart det har fået et cut, bør man skifte forfanget. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.