FjällRäven Tasker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 36

Faldende orden
Side
pr. side

Fjällräven tasker i smart design og flere størrelser

Leder du efter en praktisk bæltetaske til storbyferien? En ideel taske til vandring i junglen? Eller en tote bag til turen på stranden? Fjällräven står ikke blot bag smarte rygsække, men også et væld af funktionelle tasker. Du finder en størrelse og model til lige den tur, rejse eller udflugt du skal på. Så du kan have dit udstyr, dine ejendele, computer eller andet med dig på praktisk vis. 

Kånken er den rygsæk, som det populære svenske brand er mest kendt for. Men faktisk byder deres mange kollektioner også på andre funktionelle tasker. De er udviklet specielt til dig, der nyder at bruge tiden i naturen, men også til dig, der har brug for en god taske til arbejde eller til studiet. 

I vores sortiment af Fjällräven tasker finder du både rygsække og tote bags, såvel som skuldertasker, duffelbags, bæltetasker, toilettasker – og andet små tilbehør som nøgleringe, tabletcases og punge. Der er en smart taskestyle til ethvert behov. Du finder dem alle i nordiske nuancer som sort, grå, gul, grøn, blå og mange andre. Du kan dermed nemt investere i en Fjällräven taske i en tidløs farve, der holder sig moderne i mange år. 

 

Kvalitetstasker fra Fjällräven til ethvert formål

Mærket Fjällräven blev skabt af svenske Åke Nordin. Han voksede op i den svenske natur og tog her på mange eventyr. Disse eventyr lagde til grunde for en idé om at skabe en praktisk og komfortabel rygsæk. Det var en idé, der blev ført ud i livet i 1960’erne. Siden den første Fjällräven taske så dagens lys, er der sket meget. Fjällräven er i dag et verdenskendt brand med stor popularitet. 

Selvom Fjällräven stadig holder fast i deres oprindelige designs, så er de et brand i rivende udvikling. De innoverer helt tiden og har i løbet af deres 50-årige eksistens lanceret et væld af forskellige tasker med det ikoniske og velkendte rævelogo på. Webshoppen her er derfor fyldt med Fjällräven tasker til ethvert eventyr, som du måtte have lyst til at tage på. Vi forhandler hele spektret – fra de små bæltetasker og skuldertasker, som er gode til storbyferien eller når du blot skal have få ejendele med ud i naturen – til de lidt større duffelbags og tote bags, der kan bruges som rejsetaske, endags-udflugter eller til weekendturen.  

 

Tidløst design og fede detaljer

Trendy look og tidløst design er, hvad Fjällräven er kendt for. På trods af at deres tasker har været målrettet friluftslivsmennesker som campister, rejsende og spejdere, så bruges de i dag af alle mulige andre – både børn og unge, såvel som voksne og ældre. Siden de kom frem i 1960’erne, er taskerne kun blevet endnu mere populære – og det cool, retro look er elsket af mange. Dog er tiden ikke uden udvikling, og du finder derfor i dag Fjällräven tasker i mange flere farver og modeller end for 50 år siden.

Fjällräven går ikke på kompromis med hverken bæredygtighed eller kvalitet. Det er to af deres kerneværdier. Det svenske brand lever ikke kun for at fabrikere praktiske og slidstærke tasker til enhver slags brug. De har også en ambition om at beskytte den natur, som de mange naturelskende kunder nyder at bevæge sig i. Dette er f.eks. realiseret ved at producere taskerne i genanvendte materialer som polyester, uld og nylon. 

Udforsk hele sortimentet af tasker, og opdag smarte detaljer som:

  • Rengøringsvenlige og slidstærke materialer
  • Vandafvisende materialer
  • Justerbare stropper til ekstra komfort 
  • Og meget mere

Enhver detalje på din nye Fjällräven taske er fremstillet med fokus på at gøre hverdagen eller rejsen det nemmere for dig. Du kan derfor tilpasse tasken, så den sidder bedst muligt på din krop. Desuden er taskerne også stort set vandtætte. Det giver dig mulighed for at opbevare dine sarte ejendele på sikker vis. 

 

Praktiske tasker til hverdag, ture og rejser

Det svenske brand er kendt for at producere tasker til alle. Designet på taskerne er unisex og kan derfor benyttes af både piger/drenge og kvinder/mænd. Derudover er der også en taske til ethvert formål – om det blot er til hverdagsbrug eller til den helt lange rejse. 

Invester i en mindre, mens praktisk skuldertaske til ferien i storbyen. Denne kan holde dit pas, dine penge og forskellige andre små ejendele, du har brug for på farten. Det er en oplagt taske, når du ikke behøver have den helt store oppakning med rundt på dine ture. Vil du føle dig helt sikker på ferien? Så kan du også vælge at investere i en smart bæltetaske, der sidder helt tæt til kroppen. 

Tote bags er gode, hvis du skal på en tur, der kræver lidt mere udstyr. Det kunne være strandturen, hvor du skal have håndklæde og badetøj med. Ligesom du også kan bruge tasken til en weekendtur. Kræver din oppakning mere plads, så er en smart Fjällräven duffelbag lige sagen – til udflugt, weekendtur eller en kort rejse, hvor du ikke vil have en hel kuffert med. 

 

Find et bredt sortiment af Fjällräven tasker her 

Hvorfor skal du investere i en taske fra Fjällräven? Du får for det første en virkelig holdbar taske, der er fremstillet i slidstærke og vandtætte materialer. Designet på den er også pænt, og den fås i tidløse farver, der gør den egnet til brug i mange år. 

Shop Fjällräven tasker her hos Outdoor Xperten og få:

  • Hurtig forsendelse af din taske
  • Billig levering til kun 22 kr.
  • Kundeservice fra mandag-søndag

Find et bredt sortiment af Fjällräven tasker her i webshoppen – køb den i dag og gør en god investering til livets mange ture, rejser og udflugter!

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.