Haglöfs Rygsække

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 19

Faldende orden
Side
pr. side

Haglöfs rygsække til eventyr i det fri 

Holder du af de vidtstrakte landskaber? Ture i vildmarken? Den eksotiske jungle? Eller at sejle på havets blå bølger? Uanset formen på eventyret har du brug for en solid rygsæk til rejsen. Haglöfs rygsække er anerkendt som værende de bedste i branchen. De er specielt designet til dig, der på komfortabel vis vil have din bagage på ryggen, når du rejser rundt eller tager på udflugt. 

Det svenske brand Haglöfs er faktisk mere end 100 år gammelt. Det var i 1914, at Wiktor Haglöf grundlagde virksomheden. Som tømrer havde han en vision om at skabe en holdbar rygsæk med en lang levetid. Det må man sige lykkedes for ham, og i dag er brandet kendt i hele verden og foretrukket blandt backpackere, rejselystne, spejdere og mange andre friluftslivsnydere. Det er både kvaliteten og komforten på deres rygsække, der gør dem så populære. 

Outdoor Xperten fører et bredt sortiment at Haglöfs rygsække. Find alt fra en mindre rygsæk til 15 L til en medium rygsæk til 25 L. Vi har mange spændende designs at vælge fra – alle er de selvfølgelig designet med det ikoniske Haglöfs logo på fronten af tasken og i et cool design. 

 

Rygsække i god kvalitet til korte og lange ture

Med oprindelse i det naturskønne Sverige, hvor friluftsliv er en stor del af samfundet, er Haglöfs produkter naturligvis skabt med fokus på praktiske detaljer. Rygsækkene er ingen undtagelse. De er specielt designet til dig, der nyder at opholde dig i naturen. Det er blandt andet gennem smarte detaljer, der gør turen nemmere for dig. Uanset om turen går op ad et stejlt bjerg, ind i den dybe jungle eller på vandring langs en flod – så vil du med Haglöfs rygsækken være godt forberedt på enhver forhindring på din vej. 

Der findes Haglöfs rygsække i mange flotte designs og forskellige størrelser. Du finder langt de fleste af dem i vores brede udvalg. Her kan du opdage både store og små tasker til ryggen – i et væld af nuancer som gul, blå, grøn, grå, brun og sort. Haglöfs bruger tidløse farver, når det kommer til deres rygsække. Netop derfor kan du bruge tasken i årevis, uden at den bliver kedelig eller umoderne at se på. Materialerne er ligeledes i top, hvilket giver din rygsæk en lang levetid og god holdbarhed, der gør den egnet til den korte tur såvel som den lange rejse. 

 

Praktisk design og smarte detaljer

Skal du ud og fiske med vennerne? Vandre i udfordrende terræn? På en storbyferie? Eller noget helt andet? Lige meget hvilke aktive oplevelser dit eventyr indbyder til, så bliver du glad for at have Haglöfs tasken med på din vej. Den er produceret i slidstærke materialer, hvilket betyder at rygsækken holder til din rejse – såvel som til flere ture i fremtiden. Den gode kvalitet gør, at det svenske mærke er et af de absolut foretrukne blandt friluftsmennesker, rejselystne og backpackere. Rygsækkene er f.eks. fremstillet i kraftig polyamid (slidstærkhed) og fluorocarbonfri DWR behandling (vandtæthed). 

Opdag hele udvalget af Haglöfs rygsække her i webshoppen. Du vil blandt andet støde på smarte detaljer som:

 • Materialer der er vandtætte 
 • Kvalitetsmaterialer med høj slidstærkhed
 • Skulderstropper der kan justeres
 • Bæresele med god polstring
 • Let afstivet ryg 
 • Yderlommer med strækbar funktion
 • Ikonisk Haglöfs logo uden på rygsækken
 • Og meget mere

Overordnet set får du dig et væld af praktiske detaljer og en virkelig høj kvalitet, når du investerer i en rygsæk fra Haglöfs. Denne investering er for livet, da rygsækken med sin lange levetid kan følge med dig på alverdens oplevelsesrige eventyr. 

 

Haglöfs rygsække til hobby, rejser og hverdag

Multifunktionel er lige hvad, Haglöfs rygsækken er. Den kan nemlig bruges til et væld af forskellige formål. Den lever ikke blot op til dine krav på ture og rejser, men kan med fordel også fungere som en smart hverdagstaske. Du har helt sikkert set mange, der går med den praktiske rygsæk til skole eller på arbejdspladsen. Dens rummelighed såvel som dens gode komfort gør nemlig, at den er skøn at gå med hver eneste dag. 

Men hvis du skal ud at rejse, så er rygsækken fra Haglöfs naturligvis det optimale valg. Du kan tage den mindre 15 L taske med som praktisk håndbagage eller som rygsæk på udflugter, hvor du blot skal have en flaske vand og få ejendele med dit rundt – om det er i storbyen eller i naturen. Vil du derimod bruge den til bagage? Så er en 25 L Haglöfs rygsæk ideel. Hvis du er god til at pakke let, kan du sagtens have alt dit tøj og udstyr heri. 

 

Shop Haglöfs rygsække her

Det er ikke uden gode grunde, at rigtig mange vælger at købe en rygsæk fra Haglöfs. Den vigtigste årsag er, at rygsækken kan bruges uanset vejrforholdene og til en hvilken som helst rejse eller udflugt. Den er nemlig designet til at være komfortabel, vandtæt og utrolig slidstærk. 

Finder du en god rygsæk fra Haglöfs hos os, kan du altid forvente:

 • Fragt til kun 22 kr.
 • Et bredt udvalg af rygsække fra Haglöfs
 • Kundeservice alle ugens dage

Bliv klar til livets mange eventyr i naturen med en god Haglöfs rygsæk! Denne kvalitetsrygsæk lever op til alle dine behov på eksotiske rejser, fisketure eller spejderlejre!

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.