FjällRäven Jakker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 84

Faldende orden
Side
pr. side

Fjällräven jakker til friluftsliv og hverdag

Ny jakke til de mange vandreture i skoven? Til fisketuren? Eller spejderlejren? Uanset hvad anledningen er, så er det oplagt at investere i en god jakke fra Fjällräven. De svenske jakker er fremstillet i materialer af slidstærk kvalitet, og brandet står bag jakker til både vinter, efterår, forår og sommer. Fjällräven jakkerne er specielt designet til friluftslivet, hvilket betyder, at de er udført med praktiske detaljer som ventilerende materialer, vandafvisende stof og god vindbeskyttelse. 

Det svenske mærke er om nogen kendt for deres rygsække. Selvom de har opnået nærmest ikonisk status, er Fjällräven alligevel meget mere end bare tasker. Brandet står også bag et væld af andet udstyr og beklædning til friluftslivet. Deres jakker er især populære. Netop fordi de er af god kvalitet og kan holde i flere sæsoner. Køber du en jakke fra Fjällräven, er det dermed en investering for livet.  

Sortimentet her hos Outdoor Xperten er bredt. Du finder både Fjällräven dame og herre jakker. De kommer i flere smarte styles – lette og hurtigtørrende, som dunjakke, med kunstpels og meget mere. Der er jakker til det kølige såvel som det varme klima. Find dem i moderne og nordiske farver som blå, grå, sort, gul og beige. 

 

Klassisk Fjällräven jakke i praktisk design

Skaberen bag det populære mærke er den svenske Åke Nordin. Han voksede op i Sveriges naturskønne landskab, som for hans vedkommende bød på mange eventyr. Disse gav ham idéen til hans allerførste Fjällräven rygsæk. I de knap 50 år brandet har eksisteret, er der dog sket stor udvikling. De er i dag verdenskendt – både for de ikoniske rygsække og deres praktiske beklædning til udelivet. 

Indenfor beklædning er Fjällräven især kendte for deres gode jakker. De benyttes af friluftslivselskere som rejselystne unge, spejdere, lystfiskere, vandrere og alle mulige andre. Jakkerne er nemlig designet til brug i alverdens naturomgivelser – på vandet, i junglen eller i skoven. Der er jakker til ethvert formål i vores udvalg fra Fjällräven. Det gælder uanset, om du søger en let jakke med komfort til de vindige dage på båden. Eller om du leder efter en åndbar og varm jakke til dine vandreture til vinter eller i koldt klima. 

Ser du nærmere på sortimentet her, finder du alt fra overgangsjakker, ponchoer og fleecejakker til dunjakker, vinterjakker og anorakjakker – og mange andre. Jakkerne fra Fjällräven er gode til udflugter i naturen, ligesom de også er egnet til hverdagen, når du bare vil være praktisk klædt på. 

 

Dame og herre jakker fra Fjällräven med smarte detaljer

Kvaliteten er altid i top, når du shopper Fjällräven. Ligesom brandets kendte og populære rygsække er så behagelige at gå med, så er jakkerne det også. Brandet begår ikke kompromiser, når det kommer til at udvælge slidstærke og holdbare materialer til de jakker, de fremstiller til naturelskere verden over. En Fjällräven jakke er f.eks. produceret med 100% genanvendt polyester, fleece, kunstpelse, genbrugs polyamid eller økologisk bomuld. På produktsiderne kan du læse mere om de materialer, der er brugt til hver enkelt style. Derudover kan du opdage funktionelle detaljer som:

  • Materialer med hurtigtørrende egenskaber
  • Fugttransporterende materialer
  • Hætte med justerbar funktion
  • Materialer der lader dig ånde
  • Vindtætte jakker 

Overordnet set investerer du i en komfortabel jakke med mange gode detaljer og som er udført i en solid kvalitet. Det gælder uanset, hvilken sæson du køber jakke fra Fjällräven til. Der er tænkt på hver en detalje, og materialerne er nøje udvalgt. Samtidig ses det også, at Fjällräven benytter sig af genanvendte materialer. Det er netop fordi, at bæredygtighed er vigtigt for det verdenskendte, svenske brand. De vil gerne værne om den natur, som rigtig mange af deres loyale kunder nyder at færdes i. 

 

Funktionelle jakker til den aktive livsstil 

Outdoor Xperten fører Fjällräven jakker til både herrer og damer. Du kan dermed få dig en praktisk jakke, der også er tilpasset enten kvinde- eller herrekroppen. Du får dermed en kvalitetsjakke med den allerbedste pasform. Multifunktionel er den også. Den kan nemlig bruges hvor som helst. Ifør dig din praktiske Fjällräven jakke til hverdag, når du skal på udflugt eller tag den med på rejsen. Du finder en model, der passer til anledningen, om du skal have en ventilerende jakke til vandring i junglen, en varm jakke til vinterture i skoven eller blot en overgangsjakke til hverdagsbrug om efteråret. 

Vælg en lækker vinterjakke med pels eller gå med en god dunjakke, hvis du gerne vil holde dig varm på dine naturture om vinteren. Disse jakker kan med fordel også bruges, når du skal på skiferie eller blot til hverdag på de kolde ture til og fra studie eller arbejde. 

Er du mere til det varme klima, og drømmer du om at vandre i junglen? Her skal du gå med en Fjällräven jakke i åndbart og let design. Dem har vi ganske flere af i vores brede udvalg. Måske er du mere til naturoplevelser på vandet? Her er det godt med en både vindtæt og regntæt jakke. Det lever Fjällräven naturligvis også op til – enten med en god jakke eller et slidstærkt regnslag til at tage over din trøje. 

 

Udforsk et bredt udvalg af Fjällräven jakker 

Der er ikke den praktiske jakke, du ikke finder, når du kigger i vores sortiment fra Fjällräven. Her er jakker til ethvert klima, enhver sæson og enhver anledning. Høj kvalitet finder du i alle jakkedesigns fra det svenske mærke – og visse designs er også skabt med bæredygtige materialer. Ligesom de alle er fremstillet med fantastiske detaljer. Alt dette gør, at jakkerne fra Fjällräven er populære hos personer, der ynder at bruge meget tid ude i naturen. 

Køber du din Fjällräven jakke hos os, kan du altid regne med:

  • Hurtig levering af din nye jakke
  • Forsendelse til kun 22 kr. 
  • Kundeservice alle ugens dage
  • Stort udvalg af jakker 

Shop din nye Fjällräven jakke i dag, og bliv klædt godt på med enten en vinterjakke, en fleecejakke eller en let og vindtæt jakke. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.