FjällRäven Soveposer

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Fjällräven soveposer til overnatning i naturen

Tager du ofte på camping? Sover du i telt? Eller bare ude i naturen? Så er det et must at have en komfortabel og godt isoleret sovepose med dig. Fjällräven soveposer er indbegrebet af kvalitet. De holder dig både varm ved ”almindelige” nattetemperaturer såvel som på ekstremt kolde nætter. 

Svenske Fjällräven er yderst anerkendt for deres rygsække, men også for deres beklædning og friluftlivsudstyr som soveposer. Rigtig mange friluftlivselskere ynder at tage på længere ture, hvor der ofte overnattes i naturen. Det kan være under mere primitive forhold, og derfor er det godt at have en komfortabel sovepose med. Komfort og varme er to vigtige emner. Det må man sige, at soveposerne fra Fjällräven lever op til. Deres soveposer er udviklet på innovativ vis til at holde dig varm og godt tilpas. Det er blandt andet med detaljer som en vatteret termokrave, tovejs lynlåse til ventilation og en ergonomisk formet fodkasse. 

Outdoor Xperten byder på et bredt sortiment fra Fjällräven. Opdag både lette soveposer, der passer godt til brug i sommersæsonen, såvel som flere-sæsoners soveposer, der kan benyttes helt ned til -20 grader. Uanset hvor du skal overnatte i naturen, så finder du en god sovepose.

 

Vælg en kvalitetssovepose fra Fjällräven til ferien

Det er 50 år siden, at svenskeren Åke Nordin stiftede Fjällräven. Det i dag verdenskendte brand, blev skabt med en idé om at udvikle en rygsæk, der levede op til alle Åkes behov på eventyr i naturen. Det vil sige, at den var komfortabel og at den kunne holde alt hans udstyr. Rygsækkene fra Fjällräven har i dag nærmest ikonisk status og er kendt af de fleste. Dog står brandet også bag utrolig meget andet udstyr til friluftslivet. Det er f.eks. deres soveposer. 

Fjällräven soveposer fremstilles i adskillige designs. Du finder både en sovepose til camping i Danmark, såvel som du finder en til overnatninger i eksotiske jungler, øde vildmarker og meget andet. Der er altid en sovepose, der lever op til klima og temperaturforhold. Opdag både soveposer designet til at give dig god ventilation ved højere temperaturer og soveposer der holder dig ekstra varm ved ekstremt kolde temperaturer. Du kan læse meget mere om de forskellige modeller og deres egenskaber på produktsiderne. 

 

God kvalitet og funktionelle egenskaber

Fjällräven er et kvalitetsstemplet mærke. Derfor er det et af de foretrukne blandt mange rejsende, naturelskere og vandrere. Soveposerne fra mærket er specielt i høj kurs. Disse er nemlig fremstillet af nogle af de bedste materialer. Det er f.eks. med syntetisk microloft foring, syntetiske polyamid og polyester foring. Disse er på innovativ vis brugt til at give dig en godt isoleret/ventileret sovepose, som endda holder dig varm, hvis materialet er blevet fugtigt. 

Soveposerne fra Fjällräven har alle et væld af funktionelle egenskaber. Det er f.eks.:

  • Kan bruges ned til temperaturer -4 til -20 grader
  • Vejer mindre end 500 g til ca. 1 kg.
  • Med tovejs lynlås der giver god ventilation til fødderne
  • Foring med isolerende effekt 
  • Lommer på indersiden til opbevaring
  • Og meget mere

Du får dig dermed en sovepose, der yder dig høj komfort og som også er praktisk, når du sover udendørs. Med de mange innovative detaljer og de gode materialer er Fjällräven soveposer nogle af de bedste i branchen. Læs endnu mere om hver model på produktsiden, og find den rigtige til din udflugt eller rejse. 

 

Overnat i det fri i en behagelig sovepose

Med en sovepose fra Fjällräven er du klar til overnatninger af enhver art. Den solide og slidstærke kvalitet gør ligeledes, at du har dig en god sovepose, der holder i mange år. Bring den med på fisketur, hvor du skal sove i campingvogn eller i telt. Vælg enten en sommersovepose eller en flere-sæsoners model afhængig af årstiden og temperaturen på din destination. 

Campinglivet bringer til tider primitive forhold med sig. Skal du f.eks. sove i et fortelt til vognen, så er det lækkert at have en sovepose, der er godt foret, men som også kan give dig god ventilation – på enten lune eller kølige sommernætter. 

Vil du på vandring i eksotisk natur? Når du sover i telt i et varmere klima, kræver det også en optimal sovepose. Hvis nætterne er lune, bør du vælge en sommer sovepose fra Fjällräven. Vælg også gerne en let model på under 500 g, hvis du skal bære den i rygsæk i flere timer ad gangen. 

 

Bredt udvalg af Fjällräven soveposer

Fjällräven soveposer skuffer aldrig, når det kommer til komfort og kvalitet. Derfor er det en virkelig god investering, som du kan gøre brug af på mange rejser og udflugter. Finder du den rette sovepose fra Fjällräven her hos Outdoor Xperten, får du altid fordele som:

  • Hurtig forsendelse af soveposen
  • Fragt til kun 22 kr. 
  • Altid serviceminded vejledning 

Bliv klar til et væld af overnatning i naturen med én af vores mange Fjällräven soveposer!

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.