Lundhags Rygsække

Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Lundhags rygsække

En god, komfortabel rygsæk er supervigtig, hvis du skal på vandretur og slæbe mange kilo på ryggen. Men en rygsæk er faktisk også rigtig god til dig, der f.eks. pendler til og fra arbejde og skole. Rygsækken skåner nemlig din ryg og din krop ved at minimere belastningen fra det, du slæber rundt på, uanset om det er en computer eller 40 kilo udstyr.

Det er selvfølgelig ikke uvæsentligt, hvilken rygsæk du vælger. Der er stor forskel i kvaliteten, og hvis du vil have optimal støtte, så bør du vælge en fra et anerkendt brand, der laver rygsække og tasker til lige præcis dét formål. Her er Lundhags et rigtig godt bud, fordi de i næsten 100 år har udviklet og produceret tøj og udstyr til outdoor, herunder de populære Lundhags rygsække.

Vi forhandler selvfølgelig et bredt udvalg af Lundhags rygsække og tasker, lige fra praktiske mavebæltetasker og duffle bags til day packs og store vandrerygsække. Se udvalget her på siden, og bestil din favorit hjem i dag.

Skån din ryg med en god rygsæk fra Lundhags

En god rygsæk er lavet til at give din ryg mest mulig støtte og sørge for, at du ikke får ondt, når du har den på. En Lundhags rygsæk fordeler vægten jævnt hen over din ryg, og de praktiske spænderemme ved hofterne og hen over brystet sikrer maksimal støtte og aflastning. 

Derudover er det også vigtigt, at du ikke bliver generet af, at et stykke bagage fra rygsækken borer sig ind i din ryg, og derfor er der monteret bløde støttepuder i ryggen, som beskytter din ryg og i øvrigt kan justeres efter din højde, så rygsækken sidder helt perfekt.

Lundhags rygsække er gennemtestet og anerkendt gennem mange år, så ved at vælge Lundhags, er du på den helt sikre side.

Vælg din Lundhags rygsæk efter dit behov

Når du skal vælge din rygsæk, er det vigtigt, at du får gjort dig bevidst om, hvad du har behov for, og hvad du foretrækker. Der findes nemlig et hav af forskellige Lundhags rygsække, der hver især egner sig til bestemte formål i både kvalitet, kapacitet, slidstyrke, justeringsmuligheder og vægt.

Det er selvfølgelig individuelt, hvor meget grej du har med på dine ture, men som udgangspunkt bør din rygsæk passe nogenlunde til det, du har tænkt dig at tage med. En for stor vandrerygsæk er træls og unødvendig at slæbe rundt på, hvis du kun skal være afsted i en enkelt dag, men omvendt er det også besværligt at skulle have en masse grej som sovepose og madlavningsudstyr flagrende udenpå rygsækken, fordi den ikke er stor nok.

Overvej også, hvad rygsækken skal kunne holde til. En tung rygsæk har som regel høj slidstyrke, men er til gengæld hårdere at slæbe rundt på. En letvægtsrygsæk produceres derimod i lette materialer, hvilket kompromitterer slidstyrken en anelse. Skal du kæmpe dig gennem skov, buskads, sandstorme eller fygende sne, er den ekstra vægt godt givet ud, så du ikke står med en ødelagt rygsæk på halvvejen.

Blandt Lundhags vandrerygsække, også kaldet Multiday Packs, finder du modellerne Gneik og Gnaur med plads til alt fra 34 til 90 liter bagage. 

Shop Lundhags rygsække online her

En Lundhags rygsæk er garant for høj komfort, lang holdbarhed og anvendelighed, og især de mange justeringsmuligheder og funktioner gør rygsækkene til et populært valg. 

Hos OutdoorXperten er vi vilde med Lundhags, og derfor kan vi kun anbefale dig at tage et kig i udvalget af Lundhags rygsække, hvis du vil have et produkt, der lever op til forventningerne. Shop din Lundhags rygsæk online til en konkurrencedygtig pris lige her hos os.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.