Jack Wolfskin Kjoler

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 293

Faldende orden
Side
pr. side

Jack Wolfskin kjoler

Det er nok de færreste, der forbinder praktisk tøj og friluftsliv med kjoler og nederdele. Alligevel er det præcis den forbindelse, Jack Wolfskin laver, når de kombinerer den fine og feminine beklædningsgenstand med alle de praktiske funktioner og komfort fra outdoortøj. Jack Wolfskin tager altså det bedste fra begge verdener og skaber tøj, der både er stilet og funktionelt på én gang.

 

Hvis du er på udkig efter en ny sommerkjole med ekstra komfort, eller har lyst til at pakke en kjole med i tasken, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et bredt udvalg af Jack Wolfskin nederdele og kjoler til dig, der sætter pris på velbehag, men samtidig gerne vil se chic og lækker ud. Når du køber Jack Wolfskin hos os, får du køberbeskyttelse i op til 2 år efter bestilling, så køb trygt dit nye outdoorudstyr hos OutdoorXperten. 

 

Skorts er det nye sort

Du har måske allerede set vores Jack Wolfskin kjoler og nederdele, men kender du skorts? Skorts er en blanding mellem en nederdel og et par shorts, og navnet er sammensat af de engelske ord ”skirt” og ”shorts”. Jack Wolfskin skorts er en praktisk hybrid, der ser ud som en nederdel, men føles som et par shorts. På den måde føles nederdelen ikke så kort, og du skal ikke tænke over, om du har lidt for spredte ben, når du sætter dig ned eller skal tage store skridt op ad et bjerg eller en bakke. 

 

Jack Wolfskin skorts er perfekte til dig, der er aktiv, men ikke vil bekymre dig om at vise lidt for meget hud eller at få slidsår på lårene på grund af varme og friktion. Den udvendige slå-om-nederdel giver illusionen af en nederdel, så du kan føle dig fin og feminin, mens du får komforten fra shorts. Den perfekte kombination, hvis du spørger os! 

 

I sortimentet ovenfor finder du skorts i mange forskellige modeller, materialer, længder og farver, så det er bare at gå på jagt og finde dit yndlingspar. Ude i venstre side kan du filtrere efter størrelse og pris, så du kun får de resultater frem, som er relevante for dig.  

 

Mange forskellige modeller at vælge imellem

Alle mennesker er forskellige, og derfor er tøjet det også. Derfor findes der mange forskellige modeller af Jack Wolfskin kjoler, så du kan finde den model, du synes bedst om og føler dig bedst tilpas i. Blandt vores Jack Wolfskin kjoler finder du blandt andet modeller med:

 

  • Knapper hele vejen ned
  • Korte ærmer
  • Lange ærmer
  • Knapper øverst
  • Krave
  • Rundet udskæring
  • Bindebånd i taljen
  • Lommer på brystet
  • Lommer i kjolen

 

Uanset, om du er til det ene eller andet, så garanterer vi, at du ikke kommer til at fortryde, at du valgte en Jack Wolfskin kjole. 

 

K for kjole, k for komfort

En kjole er et superbehageligt stykke tøj, der kan bruges til nærmest alt. Nogle kvinder går med kjole året rundt, mens andre kun bruger kjoler til festlige anledninger. Og så er der dem, der aldrig går med kjole. Er du en af dem, kan vi anbefale dig et kigge på vores Jack Wolfskin nederdele, skorts eller bukser til kvinder i stedet.

 

Kjoler er perfekte til sommer, hvor der skal farve på benene og luft til kroppen. De er gode til at tage udover badetøjet på en tur til stranden. Og til fødselsdage, hvor du gerne vil se lidt ekstra fin ud. Jack Wolfskin kjoler er lavet med samme komfort som deres øvrige tøj, hvilket betyder at du får masser af åndbarhed, fleksibilitet og stretch. Derudover er nogle af kjolerne udført i letvægtsstof med UV-beskyttelse, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt UV-strålerne trænger igennem tøjet på en varm sommerdag med kraftig sol.

 

Brug din Jack Wolfskin kjole på gåture, på trekking, til hverdag, på rejser og til fest. Det vigtigste er, at du føler dig glad og tilpas. Om vinteren kan du tage et par gode, tykke bomuldsstrømpebukser eller leggings under din kjole, så du kan holde varmen. 

 

Shop Jack Wolfskin kjoler hos OutdoorXperten 

Hos OutdoorXperten er vi eksperter i tøj og udstyr til friluftsliv, hvad end det er fiskeri, trekking, vandreture eller sport. Derfor kan du her på siden finde alt, du skal bruge for den optimale outdooroplevelse. Om du er mand eller kvinde eller voksen eller barn, har vi noget til dig. 

 

Generelt mener vi, at vi alle bør bruge naturen så meget som muligt – men selvfølgelig på en respektfuld måde, der ikke er ødelæggende. Det betyder ikke så meget, om det bliver til en halv times gåtur om dagen eller flere ugers vandretur i bjergene. Der er bare noget helt særligt og frigørende over at pakke en rygsæk og tage på eventyr.

 

Gå på jagt i vores store udvalg af outdoortøj og -udstyr så som vandrerygsække, telte, gadgets og grej, og bliv klar til at tage på tur. Vi leverer fra 22 kroner og inden for 2-5 hverdage, så du kan komme hurtigt afsted. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.