Støvler

Støvler til kvinder kan være mange ting, men ens for dem alle, er at de skal kunne udfylde de behov og egenskaber som det kræver. Skal du vandre i fem til ti timer om dagen, så er det et must, at du har ordentlig støvler. Vandrestøvler fås med både lavt og højt skaft, der giver ekstra god støtte til dine fødder, når du går i meget ujævnt terræn. Almindelige støvler til hverdagen og mere korte gåture skal tilmed have god støtte, slidstyke og en vandtæt membran er ofte et godt valg i det nordiske vejr. Gummistøvler skal dække den ønskede længde, have en god støttede sål, være skridsikre og ikke mindst kunne holde vand 100% ude. Derfor er det vigtigt først og fremmest at tage stilling til hvad du ønsker dine støvler skal kunne og bruges til.

Hos Outdoorxperten.dk ved vi hvor vigtigt det er med gode støvler uanset om det er vandrestøvler, støvler til hverdagen eller gummistøvler. Derfor har vi også et stort udvalg af topkvalitets støvler til kvinder fra både Hanwag, Haglöfs, Gateway1, Keen og Merrell. Se vores store udvalg af vandrestøvler, støvler og gummistøvler herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Skal du vandre i fem til ti timer om dagen, så er det et must, at du har ordentlig støvler. Vandrestøvler fås med både lavt og højt skaft, der giver ekstra god støtte til dine fødder, når du går i meget ujævnt terræn.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.