Base Layer

Base Layer og undertøj til kvinder der både bruger og elsker at være i naturen uanset hvor koldt og vådt vejret er. Base layer er det inderste lag, som dermed ligger helt op af huden, hvilket stiller nogle særlige krav til materialet. Undertøjet er nemlig det lag der som det første skal kunne holde på varmen og få den fungt kroppen laver uder aktivitet væk. Dertil skal det være blødt, strækbart og komfortabelt, så komforten og den gode bevægelse holdes oppe. Undertøj og base layer kommer i mange forskellige typer, udgaver og materialer, som aller har hver sine særlige egenskaber og formål under brug.

Ulundertøj har en fantiastik isoleringsefekt og giver varme mere end noget andet materiale, og er derfor perfekt til en kold vinterdag, vandreture i kolde fjelde eller skiferie i norden, hvor der ofte er mere koldt end skiferien syd på. Base layser fremstillet i syntetisk materiale har en unik åndbarhed og er derfor perfekt når pulsen er høj. Dette gør base layer i syntetisk materiale perfekt til løb, langrad eller sidst på skisæsonen. Dertil findes der hybrider mellem uld og syntetisk materiale, som samler alle fordele i et sæt base layer. Hos Outdoorxperten.dk har vi uldundertøj til kvinder fra FjällRäven, Haglöfs og Smartwool.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side

Base Layer og undertøj til kvinder

Base Layer til kvinder

Det inderste lag er ekstremt vigtigt, når du veksler imellem aktiviteter. Kroppen skal kunne komme af med den overskydende varme, når du sveder, da du ellers hurtig bliver kold, når du holder en pause.

Merino uldundertøj til kvinder

er et fantastisk materiale på grund af dens temperatur-regulerende egenskaber. Varmende og på samme tid åndbar. I soveposen bør du tage så meget tøj af som muligt og kun sove i det inderste lag. Hvis du ikke bryder dig om at tage koldt eller klamt tøj på om morgenen, kan du lægge tøjet i bunden af soveposen. Hellere et ekstra tæppe over soveposen, hvis den knap kan klare temperaturen, eller benyt dig af en ekstra inderpose i soveposen for ekstra isolering. 

Om sommeren bør du selvfølgelig vælge et materiale, som yder en god solbeskyttelse og indkapsler eventuelle lugtgener. Hurtigtørrende materiale som Tencel, bambus og polyester holder dig kølig og beskyttet imod solen. 

Undertøj til kvinder fra de bedste brands

Undertøj og Base Layer til kvinder fra førende outdoorbrands som Lundhags og Haglöfs er designet til både høj- og lavpulsaktiviteter og kan bruges både på den primitive campingferie og den langvarige vandretur. Alle modeller har forskudte sømme, som gør dem til det oplagte valg, når du bærer en rygsæk, som ellers vil genere dine skuldre. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.