KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18

FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KUN KR. 20,-      

Base Layer

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

Base Layer: Det inderste lag er ekstremt vigtigt, når du veksler imellem aktiviteter. Kroppen skal kunne komme af med den overskydende varme, når du sveder, da du ellers hurtig bliver kold, når du holder en pause.

Merino uld er et fantastisk materiale på grund af dens temperatur-regulerende egenskaber. Varmende og på samme tid åndbar. I soveposen bør du tage så meget tøj af som muligt og kun sove i det inderste lag. Hvis du ikke bryder dig om at tage koldt eller klamt tøj på om morgenen, kan du lægge tøjet i bunden af soveposen. Hellere et ekstra tæppe over soveposen, hvis den knap kan klare temperaturen, eller benyt dig af en ekstra inderpose i soveposen for ekstra isolering. 

Om sommeren bør du selvfølgelig vælge et materiale, som yder en god solbeskyttelse og indkapsler eventuelle lugtgener. Hurtigtørrende materiale som Tencel, bambus og polyester holder dig kølig og beskyttet imod solen. 

Base Layer fra førende outdoorbrands som Lundhags og Haglöfs er designet til både høj- og lavpulsaktiviteter og kan bruges både på den primitive campingferie og den langvarige vandretur. Alle modeller har forskudte sømme, som gør dem til det oplagte valg, når du bærer en rygsæk, som ellers vil genere dine skuldre. 

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér