Merrell Sandaler

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Merrell sandaler

Er du typen, der nyder lange gå- og vandreture på de lune sommerdage? Så skal du helt sikkert have fødderne i et par Merrell sandaler, der giver dine fødder støtte og luft.

 

Merrell er et prisvindende amerikansk brand, der tilbage i 1981 lagde ud med et par vandrestøvler, der allerede dengang blev kåret til de bedste vandrestøvler i Nordamerika. Hos Merrell er der virkelig tænkt over funktionaliteten og komforten i skoene, og deres sandaler og vandresandaler er ingen undtagelse. Eksperterne bag Merrell har nemlig taget alt deres viden fra forskellige brancher og puttet ind i designet og udviklingen af Merrell sko, hvorfor brandet er i konstant udvikling – og sortimentet ligeså. 

 

Vi hos OutdoorXperten er altid glade for Merrells fodtøj, fordi det holder og tilmed er produceret med miljøet for øje. Hos os finder du et udpluk af Merrell damesandaler og herresandaler i forskellige farver og modeller, der dækker forskellige behov. Få kompetent hjælp og vejledning til dit køb af vores dygtige kundeservicemedarbejdere, der alle elsker friluftsliv og natur af den ene eller anden art. Blandt vores team er der både jægere, vandrere og fiskere, der ved en ting eller to om, hvad godt grej og tøj skal kunne.

 

Shop Merrell sandaler i dag, og opnå maksimal komfort til dine fusser.

 

Sandaler til fritid og friluftsliv

Merrell er som udgangspunkt et brand, der fokuserer på fodtøj til de aktive, men hvem siger, at komfort kun er for vandrere og sportsudøvere? Alle får glæde af et par behagelige sandaler, selv på en varm sommerdag i haven eller som hjemmesko til at tøffe rundt derhjemme. 

 

Komfort og sunde fødder bør ikke være forbeholdt en bestemt type aktivitet, og derfor har Merrell også sørget for, at du kan få Merrell damesandaler i flotte designs, der f.eks. passer godt til en behagelig sommerkjole eller nederdel, shorts eller bukser, både derhjemme og når du skal ud. 

 

Sandalerne kommer i et bredt udvalg af farver, blandt andet:

  • Blå
  • Rød
  • Brun
  • Sort
  • Hvid

 

Sandalerne er udstyret med en behagelig blød bund, der fungerer stødabsorberende og med justerbare remme, der sikrer, at sandalerne sidder så tæt omkring fødderne som muligt. Dette er også en fordel, hvis dine fødder f.eks. hæver i sommervarmen eller efter mange kilometers vandren. Og så slipper du for sure tæer, da Merrells sandaler er behandlet med M-Select® FRESH, deres helt egen lugthæmmer.

 

Kort sagt er Merrell sandaler en fantastisk tilføjelse til samlingen af kvalitetstøj og -sko, og du går aldrig galt i byen med sådan et par.  

 

Merrell sandaler giver maksimal støtte

Som allerede beskrevet er Merrell sandaler kendt for deres kvalitet, komfort og funktionalitet, og dette kan tilskrives den grundige og detaljerede sammensætning af materiale, pasform og funktioner. Eksempelvis er en del Merrell sandaler lavet med Vibram®-såler eller M-Select® GRIP-gummisåler, der gør sandalerne skridsikre. Dette er en fordel, hvis du går ture i terræn, f.eks. i skoven eller på stranden. I sidstnævnte situation kan du ovenikøbet drage fordel af et par hurtigttørrende sandaler, så du kan tage en soppetur med sko på uden at skulle bekymre dig om våde sko næste dag. 

 

Modsat et par vandrestøvler, kan det være svært at finde god støtte i et par sandaler. Merrell har sørget for ekstra svangstøtte og bunde, der absorberer stød fra selv de hårdeste underlag, uanset om du slentrer rundt i skoven, ved vandet eller i byen. 

 

Vi anbefaler alle at passe godt på deres fødder, uanset om bevæger sig meget eller lidt i hverdagen. Vores fødder skal bære os rundt hele livet, så godt fodtøj er en investering, der betaler sig. Ikke i penge, men i velvære og velbehag; og det er meget mere værd, hvis du spørger os.

 

Strømper i sandalerne

Strømper eller sokker i sandalerne er måske ikke ligefrem noget modefænomen, men det er til gengæld superbehageligt og godt for dine fødder. Et par behagelige uldsokker har nemlig svedtransporterende egenskaber samtidig med at de transporterer lugt, og begge dele beskytter dine sandaler. Desuden er de temperaturregulerende, så du holder den perfekte temperatur dagen igennem. 

 

Til de sene sommeraftener er et par uldsokker også gode til at give lidt ekstra varme, og på vandreturen kan de beskytte dine fødder mod snavs, stød og insektbid. Og husk altid at have en håndfuld Compeed vabelplastre med i tasken. 

 

Find de bedste sandaler hos OutdoorXperten

Gode sandaler – og godt fodtøj i det hele taget – bør være en del af ethvert menneskes skosamling, og derfor synes vi, Merrell sandaler er alle pengene værd. Er det ikke sandaler, du er på udkig efter, har vi også et udvalg af sko og vandrestøvler til mænd og kvinder fra andre kendte og anerkendte brands inden for friluftsliv. Og da vi jo er en webshop specialiseret i outdoor, sælger vi naturligvis også alt det andet, du skal bruge til din vandretur, fisketur eller jagt.  

 

Gå på opdagelse i vores outdoorunivers, og lad dig inspirere til din næste tur. Vi er til rådighed 362 dage om året, og tilbyder betaling med kreditkort, PayPal, MobilePay og Viabill.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.