KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18

FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KUN KR. 20,-      

Dunjakker

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 14

Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 14

Side:
  1. 1
  2. 2

Her finder du forskellige typer af dunjakker. Nogle er kraftigt forede og andre lettere. Fælles for alle dunjakker er deres formidable isoleringsevne og den lave vægt. 

FillPower/Cuin/+ er betegnelser for fyld eller bæreevne som det også kaldes. Forklaringen ligger i duns evne til at binde luft (og derved isolere). Jo højere bæreevne, jo bedre isolering.

Isoleringen består af både dun og småfjer som angives ved sammensætningen således at 80/20 angiver 80 % dun og 20 % småfjer. Isoleringen er lige god men jo mindre småfjer jo lavere vægt og pakkevolumen (og jo højere pris). 

Der vil altid drysse lidt dun ud især på en nyindkøbt jakke. Det er vigtigt du ikke hiver det ud da du derved vil bane vejen for flere dun. Træk i stedet fra indersiden af jakken så det vildfarne dun kommer tilbage i jakken. Det har ingen betydning for den samlede isolering at der kommer dun ud – der er mere end rigeligt at tage af, men det kan godt være en gene at man går og ”drysser”. 

Top

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér