Haglöfs Sko

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Haglöfs sko til hverdag, hobby og rejser

Nye sko til årets spejderlejr? Til den aktive rejse? Eller vandreturen? Lige meget hvilket eventyr du skal bruge sko til, så har vi et godt par Haglöfs sko til dig. Det svenske brand lever for at fremstille kvalitetssko i praktisk design, der opfylder alle dine behov på udflugter og rejser. Skoene fra Haglöfs holder dine fødder komfortable på turen, ligesom de også yder god ventilation til dem. 

Haglöfs er kendt som et af de foretrukne mærker blandt vandrere, backpackere og andre rejselystne. Det er blandt andet fordi, deres sko er yderst slidstærke og godt egnet til brug i naturen, ligesom de også kan benyttes til hverdag. Nogle vil kalde Haglöfs for friluftslivsbranchen svar på Adidas eller Nike – så populært er brandet! Det betyder også, at du med Haglöfs er sikret et flot design, en høj komfort og en utrolig god kvalitet. 

Opdag et bredt sortiment af Haglöfs sko her i webshoppen - både dame- og herresko. Skoene er alle produceret i et flot design og med gode egenskaber som effektiv affjedring, vandafvisende materialer og optimal åndbarhed. Ethvert par sko er fremstillet i et smart design, der gør dem ideelle til hverdagsbrug såvel som til hobby eller på rejsen. 

 

Sko og udstyr til friluftslivet i mere end 100 år

Det populære brand har eksisteret i mere end 100 år og har sin oprindelse i det svenske land. Hvilket er et naturskønt sted med alt fra kuperet terræn, skove og floder til voldsomt vejr. Med afsæt i dette har brandet altid haft fokus på at fremstille beklædning og sko, der holder til det aktive udendørs livs mange udfordringer. Lige siden starten har de været effektive til at innovere deres produkter. Netop for hele tiden at give dig de bedste muligheder for at opleve naturen og verden på komfortabel og praktisk vis. 

Haglöfs sko er bestemt ikke undtaget fra virksomhedens mission, der er koncentreret om at skabe produkter til naturelskeren efter en helt perfekt standard. Vores sortiment fra Haglöfs rummer derfor både støvler og sko, der egner sig til gåture i skoven, traveture i storbyen og udfordrende vandreture i bjergene. Du kan bevæge dig komfortabelt i skoene i mange timer ad gangen i stort set alle slags omgivelser. Ethvert par sko fra Haglöfs lever op til dine forventninger til god komfort. Skoene i vores sortiment fås i dame såvel som herre styles – og der er derfor mange pasforme og størrelser at vælge mellem. 

 

Funktionelle sko med praktiske detaljer

Nye sko til spejderlejren, fisketuren, den lange rejse eller vandreturen skal leve op til dit ønske om god kvalitet. Skoene skal nemlig sikre, at dine fødder får den absolut højeste komfort på de lange ture. Haglöfs sko garanterer dig altid dette. Brandet har nemlig i mere end 100 år levet for at innovere og perfektionere deres produkter til friluftslivet. Det betyder, at design og kvalitet er to ting, de aldrig går på kompromis med. Derfor er dine Haglöfs sko fremstillet i kvalitetsmaterialer som vandafvisende ruskind, gelpolstring ved bagfoden, syntetisk læder, støbt EVA og vandafvisende polyester. 

Yderligere egenskaber findes også i de utrolig praktiske sko fra mærket Haglöfs. Du kan blandt andet opdage:

  • Vandtætte sko med Fluorcarbonfri imprægnering og PROOF ™ ECO membran 
  • Hæl og tå i forstærkede materialer
  • GORE-TEX membran for ekstra åndbarhed, vandtæthed og vindtæthed
  • Effektiv støddæmpning med gelpolstring ved bagfod 
  • Og meget mere

Læs meget mere om detaljerne i de enkelte styles på produktsiderne. En ting er dog sikkert, lige meget hvilket par sko du køber fra Haglöfs, så får du altid et praktisk par, der kan bruges i enhver slags vejr. 

 

Vælg Haglöfs sko til udflugt og rejser

Skal du på spejderlejr med mange udendørs aktiviteter? På fisketur med vennerne? Eller på en lang rejse med mange skridt foran dig? Lige meget hvordan du bruger tiden i naturen eller udendørs generelt, så er et par gode sko et must. De skal give dine fødder optimal støtte og høj komfort i mange timer. Haglöfs skoene lever altid op til dette, uanset hvilket praktisk par du vælger. 

Vælg et par Haglöfs sko med god åndbarhed og vandtætte materialer til de alsidige gåture til hverdag såvel som til de lange traveture på udflugter og rejser. Skoene yder dig altid stabilitet, uanset hvilket terræn du bevæger dig i. De lader også dine fødder ånde, når du traver rundt i et lidt varmere klima. Sidst men ikke mindst giver de dig altid god komfort på enhver gåtur. 

Skal du ud at vandre i et virkelig udfordrende terræn? Så bør du vælge et par vaskeægte Haglöfs vandrestøvler. Disse sikrer, at du får stor bevægelsesfrihed, når du vandrer i et udfordrende terræn på bjerge, bakker, skov eller i anden natur. Den solide støvle yder dig høj komfort – også når du traver rundt med en rygsæk på. Vores sortiment fra Haglöfs byder f.eks. også på støvler/sko, hvordan sålen kan skiftes afhængigt af det terræn, du skal vandre i. 

 

Stort udvalg af Haglöfs sko 

Der er flere gode grunde til, at du skal vælge sko fra Haglöfs. Det er blandt andet fordi, du får en virkelig god kvalitet for dine penge. Derudover får du også et par sko, der er designet specielt til din aktive færden i naturen. Ligesom de også er vandtætte og yder god ventilation til dine fødder. 

Køber du dine Haglöfs sko hos Outdoor Xperten, garanterer vi altid:

  • Et bredt sortiment af sko fra Haglöfs
  • Hurtig og billig levering af dine sko
  • God kundeservice hele ugen

Shop skoene fra Haglöfs hos os, og gør et godt køb. Du investerer i en komfortabel fremtid for dine fødder, som fremover vil være klædt godt på til enhver vandretur – kort som lang. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.