Hanwag Sko

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 14

Faldende orden
Side
pr. side

Hanwag vandresko

Kunne du godt tænke dig et par sko, der giver god støtte til dine fødder og har en behagelig pasform, stødabsorberende bund og et åndbart ydre? Måske endda et par vandresko fra et af de mest populære brands inden for vandresko til damer og herrer? Så skal du have fat i et par lækre vandresko fra Hanwag.

 

Siden 1921 har Hanwag lavet dame og herre vandresko i den absolut bedste kvalitet og til alle slags fødder. Se udvalget af de populære Hanwag vandresko her på shoppen, og vælg dit favoritpar til en fornuftig pris.

 

Vandresko eller vandrestøvle? 

Hvis du synes, det er lidt af en jungle, det der med friluftsfodtøj, så forstår vi dig godt, og vi kan trøste dig med, at du langt fra er den eneste. Der findes mange forskellige muligheder, og det ville jo være så ærgerligt at komme hjem med det forkerte og først finde ud af det, når du står midt i en skov på Mols Bjerge. 

 

Mange ting kan du gå på kompromis med, men fodtøj er ikke en af dem. Ikke når det gælder vandring og lange gåture. For dine fødder vil lynhurtigt gøre livet rigtig surt for dig, hvis du har købt lidt for billigt ind. 

 

Et af de helt store spørgsmål, når det kommer til valg af fodtøj, er, om du skal have en vandresko eller en vandrestøvle? I korte træk kan det ridses op således:

 

Vandresko

Vandresko er perfekte til vandre- og gåture i hårdt terræn, hvor du ikke har alt for tung bagage med. I Hanwag vandresko får du de samme fantastiske kvaliteter som i en Hanwag vandrestøvle, bare uden den ekstra støtte omkring anklen. Den får du til gengæld fra en stærk hælkappe og desuden en kraftig sål, der egner sig rigtig godt til terræn. 

 

Problemet opstår, når du tager på vandretur med 20+ kilo på ryggen i vandresko. Belastningen fra bagagen sammen med det ujævne terræn vil nemlig lægge pres på dine fødder og ankler, som derfor er mere udsatte for vrid og tyngden fra vandrerygsækken.  

 

Til gengæld er vandresko lettere og mere fleksible, hvilket gør dem fuldstændig oplagte til lange gåture og ture med let oppakning. Du slipper for at bære på vægten fra de tunge vandrestøvler, men får stadig den samme gode stødabsorbering, støtte og åndbarhed. 

 

Vandrestøvler

Vandrestøvler findes både i lette og tunge udgaver, men fælles for dem er, at de er ideelle til vandring i hårde underlag med tung vægt i rygsækken. Hvis du skal på lange vandreture eller ture i kuperet terræn, så har du formentlig brug for meget bagage, og i så fald er Hanwag vandrestøvler et godt valg. Her får du nemlig en kraftig sål, der beskytter mod underlaget og giver balance, god stødabsorbering og en massiv støtte til anklen, der beskyttes mod overbelastning og vrid.

 

Gore-Tex giver glade fødder

Et af de vigtige kvalitetsstempler ved Hanwag vandresko er, at de er udstyret med den anerkendte Gore-Tex membran, som er den fineste blåstempling inden for vandtætte materialer. 

 

Gore-Tex er nemlig lavet, så det både er vandtæt og åndbart på samme tid. Det kan lade sig gøre, fordi der i membranen er en helt masse små huller eller porer, der er så mikroskopiske, at vand ikke kan trænge igennem dem. Faktisk er de 20.000 gange så små som vanddråber. På indersiden af membranen er porerne til gengæld 700 gange større end et fordampningsmolekyle. Altså kan dampen trænge ud, men vandet ikke trænge ind, og det skaber et materiale, der både er åndbart og vandtæt til glæde og gavn for rigtig mange friluftsentusiaster. 

 

Som en ekstra bonus er Gore-Tex og dermed Hanwag vandresko også vindtætte, fordi vinden også har meget svært ved at trænge ind gennem de små huller.

 

Du skal dog altid huske at imprægnere og pleje dine Hanwag vandresko, hvis du vil have den optimale effekt af Gore-Tex membranen. 

 

Slut med sko, der trykker

Har du nogensinde prøvet at få fødderne i et par sko, der enten trykker ved hælen, på siden af foden eller hen over vristen? Det skyldes først og fremmest, at skoenes pasform ikke er god til dine fødder, men det kan også være et spørgsmål om dårlig kvalitet.

 

Med Hanwag vandresko er det slut med sko, der trykker. Et af Hanwags vigtigste tiltag i kampen for bedre fodtøj er nemlig, at de har reduceret antallet af sømme betydeligt, så skoene kun har så få trykpunkter som muligt. Det giver en sko, der passer til flere, og som bedre kan forme og udvide sig til dine fødder, fordi den ikke strammer ved syningerne.

 

Shop Hanwag sko til herrer og damer

Vi har vist fået slået fast, at et par gode sko er vigtigt for ikke bare dine fødder, men også for hele friluftsoplevelsen. Våde, kolde og ømme fødder med vabler er bare lidt svært at abstrahere fra. Derfor anbefaler vi, at du vælger et par gode vandresko og ikke går på kompromis med kvaliteten. 

 

Hanwag producerer sko og vandresko til både herrer og damer, og til folk med brede fødder, smalle fødder, knyster, høj vrist, platfod og en helt masse andre ting. For ekstra komfort på din vandretur, foreslår vi, at du også køber nogle dejlige vandrestrømper til formålet. 

 

Shop Hanwag vandresko, vandrestrømper, imprægnering og alt andet til outdoor og friluftsliv hos os. Vi leverer hurtigt, billigt og til aftalt tid.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.