Lundhags

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 81

Faldende orden
Side
pr. side

Lundhags

Svenske Lundhags er svære at komme udenom, når snakken falder på de bedste brands inden for outdoortøj og -udstyr til mænd og kvinder. Denne position har været cementeret siden 1984, hvor virksomheden blev Kongelig Hofleverandør til det svenske kongehus. En titel, som kun meget få kan bryste sig af.

Lundhags har et bredt sortiment, så du ikke skal begrænse dig til én ting, når du først har forelsket dig i kvaliteten. Faktisk producerer Lundhags næsten alt i tøj og tasker til friluftsliv. Sortimentet består bl.a. af:

Uanset om du er på udkig efter dit nye yndlingsmærke eller allerede har forelsket dig i Lundhags, kan du finde nyt til outdoorsamlingen her hos os. Vi har Lundhags til både mænd og kvinder, og så er vi e-mærkede, så du kan føle dig tryg fra køb til levering. Shop Lundhags i dag.

Tøj og udstyr der kan bruges igen og igen

Noget af det, vi kigger meget efter, når vi skal vælge, hvilke produkter der skal på shoppen, er holdbarhed, kvalitet og omtanke for naturen vigtige parametre for os. Lundhags lever op til det hele, og det er her, en stor del af virksomhedens succes skal findes. 

Holdbarhed, kvalitet og omtanke for naturen hænger på mange måder sammen. Et produkt i god kvalitet holder automatisk længere end et produkt i dårlig kvalitet, og jo længere produkter holder, jo færre skal der produceres, hvilket er bedre for miljøet. Kvaliteten af et produkt hænger unægteligt sammen med kvaliteten af de anvendte materialer, der selvfølgelig også bør vælges med omtanke for miljøet. 

I Lundhags produkter er hver en sytråd valgt med største omhu, og intet er overladt til tilfældighederne. Bæredygtighed, håndværk og gode materialer er i højsædet, og dette resulterer i produkter, der holder sæson efter sæson. Derudover har Lundhags også designet deres tøj og udstyr således, at det er let at reparere og dermed kan holde endnu længere.

Lundhags LPC – bæredygtigt hybridmateriale

Lundhags ligger ikke på den lade side, når det kommer til udvikling og innovation. Godt nok baserer virksomheden langt henad vejen sin produktion på traditionelle og velkendte håndværksmetoder, men det betyder ikke, at der ikke er fokus på at implementere ny viden og forske i nye og bedre måder at gøre tingene på. Det har bl.a. resulteret i udviklingen af materialet LPC, som er Lundhags helt egen opfindelse. 

LPC er en blanding af genanvendt polyester og økologisk tyrkisk bomuld, som sammen med en særlig imprægnering udgør et materiale med ultra høj slidstyrke, åndbarhed, vindtæthed, fleksibilitet og UV-beskyttelse. Alle sammen egenskaber, der giver tøjet rigtig gode forudsætninger i naturen og sikrer dig komfort og velbehag hele dagen igennem.

Alle de populære Lundhags modeller til herrer og damer 

Lundhags har tøj og udstyr for enhver smag og til ethvert behov. Om du skal bruge slidstærke bukser til en dag i haven, en praktisk jakke til at have ud over din sweater, en ergonomisk rygsæk til arbejde eller studie eller noget helt fjerde, har vi helt sikkert et produkt fra Lundhags, der kan bruges. 

Hos os finder du både den populære Alokh 2 Skuldertaske, de funktionelle Authentic jakker og bukser, Lundhags Makke kollektionen, Gliis anorakken til damer og herrer, bælter, kasketter og meget andet. 

Shop Lundhags online hos OutdoorXperten

Der findes et hav af brands, der laver tøj og udstyr til friluftsliv, og derfor kan det sommetider være svært at vælge. Med Lundhags er du på den sikre side. 

Shop tøj og sko fra Lundhags, Jack Wolfskin, Haglöfs, Hanwag, Merrell, Dale of Norway og mange andre kendte brands her – og glem ikke plejemidler og imprægnering. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.