Owlbite

OwlBite producerer ravlygter i uovertruffen kvalitet, som er perfekte til turen på den danske kyst efter rav, når mørket er faldet på. Hvis man søger en god ravlygte, så er det en god idé at vælge en ravlygte fra et firma som OwlBite, der kun producerer lomme- og ravlygter.

OwlBite er et dansk firma, og derfor er deres lygter netop designet til de danske kyster og testet på disse.

Ravlygterne fra OwlBite gør din søgen efter rav mere effektiv og udbytterig. Når det er mørkt, og UV-lyset fra ravlygten rammer et stykke rav på stranden, lyser ravklumpen på stranden op – og det er dermed meget let at skelne mellem sten og rav.

Se vores udvalg af ravlygter fra OwlBite herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Owlbite ravlygter er udviklet til netop ravjagt

Med en Owlbite ravlygte får du ikke en vilkårlig UV-lygte. Du får en ravlygte, der er designet, testet og produceret til netop ravjagt. Ravlygterne fra Owlbite er udviklet til de barske forhold på den danske Nordsø-kyst, hvor strandene er brede, og der er store områder at afsøge.

 

OwlBites ravlygter er kraftigt konstruerede og holdbare

Alle lygterne fra OwlBite er produeret i kraftigt fly-aluminium, som giver en solid og holdbar konstruktion, og der er taget højde for eventuelle skader, der kan opstå på ravlygten under ravjagten. Derfor kan OwlBites ravlygter klare at blive tabt på hårde overflader – eksempelvis på stenene på kysten. Ligeledes er Owlbites ravlygter vandtætte i sådan en grad, at de klarer at blive tabt i vandkanten eller en vandpyt – noget der let kunne ske under turen på kysten. 

 

Professionel anvendelse af OwlBites UV-lygter

OwlBite’s ravlygter er af professionelle standarder. Da de kan også oplyse blod, urin eller kokain op, kan de anvendes til kriminaltekniske opgaver eller af sikkerhedsfolk. Ligeledes oplyser de sikkerhedsstrimler på pengesedler og kan derfor anvendes af bankpersonale eller andre, hvor pengesedler skal verificeres.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.