COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 15,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Owlbite

OwlBite producerer ravlygter i uovertruffen kvalitet, som er perfekte til turen på den danske kyst efter rav, når mørket er faldet på. Hvis man søger en god ravlygte, så er det en god idé at vælge en ravlygte fra et firma som OwlBite, der kun producerer lomme- og ravlygter.

OwlBite er et dansk firma, og derfor er deres lygter netop designet til de danske kyster og testet på disse.

Ravlygterne fra OwlBite gør din søgen efter rav mere effektiv og udbytterig. Når det er mørkt, og UV-lyset fra ravlygten rammer et stykke rav på stranden, lyser ravklumpen på stranden op – og det er dermed meget let at skelne mellem sten og rav. Ravlygterne fra OwlBite udsender enormt meget UV-lys, hvilket gør, at ravklumperne lyser kraftigere op end ved en normal UV-lygte, og du kan derfor spotte ravklumper på længere afstande.

OwlBites ravlygter bliver brugt af de fleste seriøse ravjægere i Danmark, og de kan ligeledes anvendes professionelt af bankpersonale og kriminalteknikere.

Hos Outdoorxperten.dk har vi valgt at føre OwlBite på grund af produkternes ekstremt høje kvalitet og holdbarhed. OwlBites ravlygter er, på baggrund af deres konstruktion og design, modstandsdygtige over for tab på sten eller i vandkanten på stranden.

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

Owlbite ravlygter er udviklet til netop ravjagt

Med en Owlbite ravlygte får du ikke en vilkårlig UV-lygte. Du får en ravlygte, der er designet, testet og produceret til netop ravjagt. Ravlygterne fra Owlbite er udviklet til de barske forhold på den danske Nordsø-kyst, hvor strandene er brede, og der er store områder at afsøge.

OwlBites ravlygter er kraftigt konstruerede og holdbare

Alle lygterne fra OwlBite er produeret i kraftigt fly-aluminium, som giver en solid og holdbar konstruktion, og der er taget højde for eventuelle skader, der kan opstå på ravlygten under ravjagten. Derfor kan OwlBites ravlygter klare at blive tabt på hårde overflader – eksempelvis på stenene på kysten. Ligeledes er Owlbites ravlygter vandtætte i sådan en grad, at de klarer at blive tabt i vandkanten eller en vandpyt – noget der let kunne ske under turen på kysten.

Professionel anvendelse af OwlBites UV-lygter

OwlBite’s ravlygter er af professionelle standarder. Da de kan også oplyse blod, urin eller kokain op, kan de anvendes til kriminaltekniske opgaver eller af sikkerhedsfolk. Ligeledes oplyser de sikkerhedsstrimler på pengesedler og kan derfor anvendes af bankpersonale eller andre, hvor pengesedler skal verificeres.

Gør ravjagten mere effektiv og sikker med ravbriller fra OwlBite

Som tilbehør til deres ravlygter producerer OwlBite ravbriller. Det gule glas i ravbrillerne fra OwlBite fremhæver de fluorescerende ravklumper, så du kan se dem på endnu længere afstand og dermed spotte eventuelle ravklumper i periferien af UV-lyskeglen. Derudover er de en god sikkerhedsforanstaltning, hvis man er på ravjagt med flere personer af gangen, da ravbriller vil beskytte mod det kraftige UV-lys fra ravlygterne. UV-lyset er ikke farligt for øjnene, når det reflekteres – kun hvis man lyser direkte med UV-lygten.

Vælg din ravlygte i vores OwlBite sortiment

OwlBites ravlygter findes i flere modeller og størrelser, og hos Outdoorxperten har vi alt fra de helt små ravlygter (miniudgaven) til de store professionelle udgaver – og mellemstørrelserne. De små ravlygter fra OwblBite er geniale, da man altid kan have den i lommen og med sig over det hele. De større ravlygter fra OwlBite er som bekendt meget effektive og velegnede til de seriøse ture efter rav. Dog er de ikke større end at man kan have ravlygten i jakkelommen.

Top