Facebook Pixel

Owlbite

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

OwlBite producerer ravlygter i uovertruffen kvalitet, som er perfekte til turen på den danske kyst efter rav, når mørket er faldet på. Hvis man søger en god ravlygte, så er det en god idé at vælge en ravlygte fra et firma som OwlBite, der kun producerer lomme- og ravlygter.

OwlBite er et dansk firma, og derfor er deres lygter netop designet til de danske kyster og testet på disse.

 

Ravlygterne fra OwlBite gør din søgen efter rav mere effektiv og udbytterig. Når det er mørkt, og UV-lyset fra ravlygten rammer et stykke rav på stranden, lyser ravklumpen på stranden op – og det er dermed meget let at skelne mellem sten og rav. Ravlygterne fra OwlBite udsender enormt meget UV-lys, hvilket gør, at ravklumperne lyser kraftigere op end ved en normal UV-lygte, og du kan derfor spotte ravklumper på længere afstande.

OwlBites ravlygter bliver brugt af de fleste seriøse ravjægere i Danmark, og de kan ligeledes anvendes professionelt af bankpersonale og kriminalteknikere.

Hos Outdoorxperten.dk har vi valgt at føre OwlBite på grund af produkternes ekstremt høje kvalitet og holdbarhed. OwlBites ravlygter er, på baggrund af deres konstruktion og design, modstandsdygtige over for tab på sten eller i vandkanten på stranden.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.