Kjoler & Nederdele

Praktisk påklædning behøver ikke være kedelig og med en nederdel eller kjole i rejsetasken er du forberedt hvis du pludselig skulle befinde dig i storbyens larm eller slentre ned af strandpromenaden. En kjole eller nederdel kan tilmed være en frisk forandrnig på vandreture eller rejser i naturen, hvor tøjet normalt er mere teknisk. Kjoler og nederdele til kvinder fra outdoor brands, er tilmed fremstillet i tekniske og funktionelle materialer, som gør dem brugbare på varme vandreture eller rejser.

Nederdele med indbyggede shorts - såkaldte skorts – er selvsagt praktiske når du er aktiv i din ferie og befinder dig lige godt på fjeldet som på stranden. Ved andre modeller er fokus lagt på et slidstærkt materiale eller ekstra åndbar kvalitet. Find din favorit iblandt nederdele og kjoler til frilufskvinder! Hos Outdoor X-perten i Hvide Sande har vi kjoler og nederdele fra både FjällRäven, Dale Of Norway, Ivanhoe Of Sweden, Haglöfs, Smartwool og Jack Wolfskin.

Se vores store udvalg af kjoler og nederdele til kvinder herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 27

Faldende orden
Side
pr. side

Praktisk påklædning behøver ikke være kedelig og med en nederdel eller kjole i rejsetasken er du forberedt hvis du pludselig skulle befinde dig i storbyens larm eller slentre ned af strandpromenaden. 

Nederdele med indbyggede shorts - såkaldte skorts – er selvsagt praktiske når du er aktiv i din ferie og befinder dig lige godt på fjeldet som på stranden.

Ved andre modeller er fokus lagt på et slidstærkt materiale eller ekstra åndbar kvalitet. Find din favorit iblandt nederdele og kjoler til frilufskvinder!

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.