Simms

Simms er uden tvivl et af de mest anerkendte tøjmærker inden for beklædning til fluefiskeri, kystfiskeri og fiskeri ved søen. Dette er ikke uden grund for Simms ligger i den absolutte top hvad angår kvalitet, slidstyke og komfort. Hos OUTDOORXPERTEN.dk har vi et stort sortiment af Simms produkter, der indeholder alt fra waders, vadejakker og vadestøvler til skjorter, trøjer og tilbehør.

Den høje kvalitet og gode komfort i Simms produkter har også gjort Simms til det mest brugte mærke blandt fiskeguider og professionelle lystfiskere over hele kloden. Dette giver en vis kvalitet at leve op til, og Simms arbejder hele tiden på at øge kvaliteten og forbedre deres produkter.

Se vores store udvalg af Simms produkter herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 74

Faldende orden
Side
pr. side

Simms hos OUTDOORXPERTEN.dk

Det er kun meget få brands, som har så mange faste brugere som Simms når det kommer til waders, vadejakker, vadestøvler og beklædning. Dette gælder ikke bare i Danmark, men også resten af verden, hvor størstedelen af seriøse fluefiskere og kystfiskere ejer et eller flere par Simms waders og mange andre Simms produkter.

Den høje kvalitet, brede udvalg og store komfort i Simms produkter har også betyder at vi hos OUTDOORXPERTEN.dk har valgt at føre næsten hele deres store sortiment. Derfor finder du både et bredt sortiment af waders, vadestøvler, vadejakker og tilbehør fra amerikanske Simms hos os. Dermed kan vi også med en vis stolthed sige at vi hos OUTDOORXPERTEN.dk har et af Danmarks største udvalg af Simms produkter. 

 

Simms waders, vadestøvler og tilbehør i topkvalitet. 

Der er ingen tvivl om at Simms er toppen af kvalitet indenfor åndbare waders, vadestøvler, vadejakker og tilbehør til lystfiskeri. Deres mange år på markedet og gode omdømme har også betydet, at en række produkter har været på markedet i mange år. Topmodellerne indenfor Simms’ waders og vadestøvler bliver, som de eneste i verden, produceret i USA på deres egen fabrik. Simms går ikke på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller materialer.

 

Brug for hjælp til køb af Simms produkter?

Hos OUTDOORXPERTEN.dk er vi klar over, at køb af tekniske waders, vadestøvler, vadejakker og tilbehør ikke bare er lige til, og ofte kræver kyndig vejledning. Den hjælp og vejledning er vi naturligvis klar til i både vores fysiske butikker, men også via vores kundeservice. I vores butikker står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe, og er selv flittige brugere af Simms produkter. Handler du online er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice via [email protected], 97312710 - lokal 1 eller via vores Facebook. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.