Osprey Drikkesystemer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Osprey drikkesystemer

Når du er aktiv, er det vigtigt at få fylde væskedepoterne op, så du ikke dehydrerer. Desværre kan det være bøvlet og besværligt, hvis drikkedunken ligger gemt i vandrerygsækken, som ikke er sådan en, man bare lige tager af og på. 

Det amerikanske mærke, Osprey, har fundet en løsning på dette. I 2010 lancerede de nemlig deres unikke og evolutionære drikkesystem, Osprey Hydraulics™ Reservoir, der gør væskeindtaget let, tilgængeligt og ligetil.

Læs mere om Osprey drikkesystemer herunder, og køb dit eget hjem i dag. 

Osprey Hydraulics™ Reservoir drikkesystem

Osprey drikkesystem er ikke bare en drikkedunk, men et helt system, der gør det supernemt at drikke vand, mens du er aktiv. Systemet er udviklet til vandring og andre aktiviteter, hvor du har rygsæk på, fordi det er her, det ofte er besværligt at få fat i sin drikkedunk.

Kort fortalt består Osprey Hydraulics™ Reservoir drikkesystemet af en såkaldt vandblære, en slange og en bideventil. Vandblæren er den, der holder væsken. Den er lavet af et BPA-frit materiale, der holder dit drikkevand i en behagelig temperatur, selv i meget varme eller kolde klimaer. 

Blæren fyldes med vand og placeres for s å vidt muligt oprejst i din rygsæk. Herefter kobler du slangen til, som føres ud gennem rygsækkens åbning og fæstnes i de små stropper på remmene af din rygsæk. For enden af slangen sætter du en bideventil på, så du er sikret mod, at slangen pludselig drypper. 

Med Osprey drikkesystem har du altså konstant adgang til dit drikkevand, såfremt blæren er fyldt. Sørg for at tanke op, hver gang du støder på en vandpost, så du altid har vand på dig. Systemet kommer med fire forskellige kapaciteter, nemlig 1,5 liter, 2 liter, 2,5 liter og 3 liter. På den måde kan du vælge et system, der passer til din størrelse rygsæk og typen af tur, du skal på.

Shop trygt Osprey på e-mærket webshop

For mange kan det føles utrygt og usikkert at handle på nettet, og man hører da også jævnligt om sager, hvor kunder og forbrugere er blevet snydt af svindelfirmaer. Det er derfor, vi i Danmark har e-mærket. 

e-mærket er Danmarks mest anerkendte certificeringsordning for webshops og er et rigtig godt pejlemærke for dig som forbruger, fordi det kun gives til webshops, der lever op til en række krav for onlineshopping. Når du shopper online hos en e-mærket webshop, er du beskyttet på flere måder:

  • Økonomisk sikring på op til 10.000 kroner pr. handel ved køb af fysiske varer
  • Du er dækket i op til 2 år efter købet 
  • Gratis sagsbehandling ved f.eks. konkurs og reklamationer 

Som e-mærket webshop lever vi desuden op til følgende krav: 

  • Nem adgang til vores kontaktinformationer
  • Det er tydeligt at se, hvem der står bag virksomheden
  • En forpligtelse til at besvare henvendelser inden for 5 hverdage
  • Let tilgængelig persondatapolitik 
  • Løbende kontrol af webshoppen udført af jurister 
  • Tydelige oplysninger om fortrydelsesret og reklamationer
  • Et gennemskueligt købsflow med forventet leveringstid, korrekte priser m.v. 

Når du vælger at købe dit outdoortøj og -grej hos os, kan du altså gøre det med ro i maven. 

Et bredt udvalg af produkter fra de fedeste outdoorbrands

Her hos OutdoorXperten er vi store outdoorentusiaster, og derfor går vi selvfølgelig også højt op i, at det udstyr og tøj, vi sælger, er i orden. Derfor finder du her på siden kun produkter fra de fedeste, bedste og mest innovative brands inden for outdoor og friluftsliv. 

Shop løs blandt mærker som Fjällräven, Dale of Norway, Carinthia, Hanwag, Merrell og Primus, og fyld din udstyrssamling med telte, soveposer, liggeunderlag, termokrus, sikkerhedsudstyr, vandrerygsække, vandrestøvler og kogegrej i absolut højeste kvalitet.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.