FjällRäven Rygsække

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Fjällräven rygsække til hverdag og rejser

Er du på jagt efter en praktisk rygsæk? Til din trekkingtur i junglen? Skovturen med børnene? Eller fisketuren med dine kammerater? Fjällräven rygsække kan benyttes til enhver anledning, og du får dig altid en taske i virkelig god kvalitet. Denne kvalitetsrygsæk kan bruges til alverdens oplevelser i naturen eller storbyen, ligesom den også kan benyttes som en almindelige skoletaske. 

Fjällräven er et svensk mærke, som langt de fleste kender. De er faktisk kendt verden over for deres ikoniske og praktiske rygsække. Populariteten er blandt andet grundet i rygsækkenes høje komfort, den udtagelige skumgummiplade, de vandafvisende materialer og meget mere. Den ikoniske taske Kånken var en af de første, der blev lanceret. Der er dog sket meget siden dag – og i dag finder du Fjällräven rygsække i utrolig mange designs, størrelser og farver. 

Fjällräven står ikke blot bag én type rygsæk. Du finder faktisk utrolig mange varianter bare i vores udvalg fra det svenske mærke. Det er f.eks. skoletasker, laptop-rygsække, hverdagsrygsække, totebags og vandrerygsække. De fås i det klassiske Kånken design og i et væld af andre smarte og funktionelle styles – alle i nordiske og naturlige farver som karrygul, sort, grøn, blå og bordeaux. 

 

Smart kvalitetsrygsæk fra Fjällräven

Det er knap 50 år siden, at Fjällräven og deres første rygsæk så dagens lys. Lige siden har de lanceret mange rygsække, såvel som udstyr og beklædning til friluftslivselskere. Åke Nordin, hedder manden bag det hele. Han gik med en drøm om at fremstille en rygsæk med plads til alt hans udstyr, og som også sad behageligt på ryggen. Han havde nok ikke troet, at han rygsække 50 år senere vil være blandt de foretrukne hos rejsende og friluftslivsnydere.

Fjällräven rygsække fås i dag i størrelserne og designs til enhver tur. Om du skal på en dagsudflugt eller en længere tur, så er der en ideel rygsæk til dit behov. Opdag f.eks. alt fra helt små rygsække til børn, til medium rygsække og større rygsække til vandreture. 

Ser du nærmere på sortimentet her hos Outdoor Xperten, finder du alt fra en cool rygsæk med plads til 16 L – brug den f.eks. som skoletaske til hverdag – til en stor rygsæk med plads til 72 L – den kan bruges til de lange og krævende vandreture eller som backpack på rejsen jorden rundt. Måske skal du blot på en kort fisketur med vennerne? Det kræver også en optimal taske til småting og ejendele. En klassisk Kånken rygsæk er ideel til dette formål. 

 

Praktiske egenskaber og et evigt, ikonisk design

Det er ikke uden grund, at Fjällräven rygsække er så populære, som de er. En af de bedste egenskaber er den behagelige måde, rygsækkene hænger på ryggen på. Derudover er kvaliteten naturligvis også i top. Rygsække fra Fjällräven er nemlig alle udført i yderst slidstærke materialer, der giver dem en lang levetid. De er f.eks. fremstillet med kunstmaterialer og naturfibre, hvilket giver rygsækkene en vandtæt overflade. Dette er praktisk både på rejsen såvel som til hverdag, hvor du har bøger eller en laptop i rygsækken. 

Din rygsæk fra Fjällräven er designet med et væld af smarte detaljer, f.eks.:

  • I praktiske størrelser fra 7 L til 75 L
  • Med plads til bærbar computer i et foret rum
  • Med en udtagelig siddeplade i skum
  • Polstrede remme for god komfort 
  • Og meget mere

Samlet set får du holdbar taske med lang levetid. Du kan nyde dens praktiske detaljer og slidstærke egenskaber i mange år. Ligesom dens tidløse design også gør, at den aldrig bliver umoderne at gå med – nej, faktisk bare retro. For selvom rygsækkene første gang kom frem i 1970’erne, så er de svenske designs stadig populære i dag. Rundt om i verden har de opnået en form for ikonisk status blandt naturelskere, backpackere, lystfiskere, rejsende, spejdere osv. – og de bruges af børn og unge såvel som voksne. 

Vil du vide mere om den enkelte rygsæk? Du kan læse om alle dens egenskaber på produktsiden. 

Tag på en kort eller lang tur med din Fjällräven rygsæk

Rygsækken fra Fjällräven er designet til mange års brug. Ligesom den kan bruges til utrolig mange formål. Måske har du indkøbt den til en bestemt rejse? Men faktisk kan den også bruges som skoletaske eller noget helt tredje. 

Den lille eller medium taskestørrelse har plads til et regnslag, din madpakke og andet mindre udstyr, når du tager på en vandretur, en kort fisketur eller på udflugt med familien. Ligesom den også fungerer godt til hverdagsbrug som skoletaske. Du finder rygsække i gode størrelser, der er specielt designet til at have plads til din tablet eller laptop. 

En medium Fjällräven taske er også ideel, når du skal på eventyr. Den har måske ikke plads til hele din bagage, men kan med fordel bruges som håndbagage eller til udflugter i storbyen eller trekking i junglen. Skal rygsækken have plads til alt, du medbringer på rejsen? I vores sortiment fra Fjällräven finder du også store rygsække med plads til 65-75 L. Det er den oplagte valgmulighed til backpackerrejsen, hvor du skal være afsted i længere tid og det samtidig skal være nemt at bære på din bagage. 

 

Find din yndlings Fjällräven rygsæk!

Hvorfor investere i en Fjällräven rygsæk? Hvis du ikke allerede har besluttet dig for at købe den, får du her kort fortalt alle fordelene. Rygsækken fra Fjällräven er en af de bedste tasker, du finder på markedet. Med god holdbarhed og slidstærke materialer kan den bruges til hvad som helst. Moderne er den også, idét den fås i et flere fine farver og smarte designs.

Køber du Fjällräven rygsækken her, får du:

  • Hurtig forsendelse af din rygsæk
  • Billig forsendelse af din rygsæk
  • Hjælp til at finde den rigtige størrelse

Rygsækken fra Fjällräven er et køb for livet – det er en god investering i en kvalitetsrygsæk, som kan følge dig på mange eventyr. Køb den nu og bliv klar til hverdag, rejser og udflugter!

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.