Spinnere

Spinnere er sammen med woblere og blink et af de mest anvendte endegrej i Danmark, fordi spinnere kan bruges på rigtig mange fisketyper. Spinnere kan nemlig bruges til næsten alle rovfisk og forskellige fiskepladser. Denne popularitet og gode egenskaber, gør at vi her hos OUTDOORXPERTEN.dk et stort udvalg af spinnere, som passer til alle typer lystfiskeri. 

Ikke noget med at spinnere kan bruges til næsten alle rovfisk, så findes de også i et utal af forskelige farver, vægte og design. Det være sig alt fra kondom-spinnere, der er gode til fiskeri efter laks, til de mindre spinnere på under 10 gram, der er gode til aborre, bækørreder og havørreder.

Her hos OUTDOORXPERTEN.dk har vi et stort sortiment af kvalitets spinnere fra top brands som Savage Gear, Blue Fox Vibrax og KarlK. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 154

Faldende orden
Side
pr. side

Spinnere er populære blandt både erfarne og nybegyndere

Spinneren er i bund og grund relativ let at fiske – man kaster ud, og når man begynder at trække ind, drejer spinnerbladet rundt. Derudover er spinneren en god all-round agn. Denne kombination af all-round endegrej, og at det er let at fiske, gør spinnere velegnede til nybegyndere. Samtidig er der mange erfarne lystfiskere, der altid vil have spinnere med i grejboksen – specielt laksefiskere.  

Spinnere til aborrefiskeri

Da aborren sjældent bliver større end 50 cm, bør man bruge mindre spinnere under aborrefiskeri. Her vil spinnere i størrelse 1-3 typisk være effektivt. Hvis aborren står dybt, kan det være nødvendigt at lade spinneren synke, før man begynder indspinningen – og gerne med spinstops under indspinningen. Da spinnere er lavet af metal og har en lille volumen, synker den relativt hurtigt.  

Spinnere til put and take

I put and take søerne er det ofte effektivt med farvede spinnere – de mest benyttede er gule og grønne spinnere. De helt små spinnere er ofte foretrukne i put and take søerne, hvor en størrelse 2 er et godt all-round valg. På de varme og vindstille dage kan man være nødt til at fiske med spinnere i størrelse 1. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.