Merrell Sko

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 25

Faldende orden
Side
pr. side

Merrell sko

Vi mennesker skal passe godt på vores krop hele livet, og det kan vi blandt andet gøre ved hjælp af sund og varieret kost, motion og et godt mentalt helbred. Vi er ikke sundhedseksperter, men til gengæld ved vi en hel masse om friluftsliv og godt fodtøj, og er der noget, vi kan sige med sikkerhed, så er det, at netop godt fodtøj også har en afgørende betydning for vores fysiske velvære og vores krops holdbarhed. Særligt hvis du dyrker sport og motion eller på anden måde er meget aktiv i hverdagen. 

 

Hvis du er på udkig efter godt fodtøj, der støtter dine fødder gennem tykt og tyndt, vil vi anbefale dig at kigge i retning af sko fra Merrell. Det amerikanske brand har siden 1981 designet, udviklet og produceret sko, støvler og sandaler til det aktive folk, og produkterne udvikler sig hele tiden i takt med ny viden og utallige tests. 

 

Merrell sko har en helt uovertruffen kvalitet hvad angår pasform, stødabsorbering, komfort og materialer, og så er virksomheden enormt fokuserede på bæredygtighed. Derfor holder de streng kontrol med deres leverandører, stiller høje kvalitetskrav til deres materialer, genanvender hvor de kan, arbejder på nye måder at anvende restprodukter, har et minimalt vandforbrug og producerer i en kvalitet, der kan holde i årevis. 

 

Find et skarpt udvalg af Merrell sko til mænd og kvinder på denne side, eller læs mere om det fantastiske fodtøj herunder.

 

Hop med på vandrebølgen

Antallet af folk, der tager på vandreture og trekking er eksploderet blandt danskerne de seneste par år, og som de outdoorentusiaster, vi er, er vi naturligvis meget begejstrede for den udvikling. Det er fantastisk at se, hvordan flere og flere får øjnene op for en mere analog tilværelse og tager ud i naturen, når de skal koble af fra hverdagens stress og jag. 

 

Hvis du er helt ny, så kan det godt være lidt svært at finde ud af, hvor du skal starte, når det kommer til udstyr. Derfor har vi lavet en kort liste med nogle af vores bedste råd til dig, der gerne vil i gang med at bruge naturen lidt mere:

 

 • Start med at tage på tur i de lune måneder
 • Køb dig en god vandrerygsæk med plads til dit grej
 • Et godt liggeunderlag og en behagelig sovepose sikrer dig en god nattesøvn
 • Trangia og Primus er to gode mærker inden for stormkøkkener 
 • Dit fodtøj er altafgørende, og Merrell sko eller vandrestøvler er et oplagt valg
 • Tag på tur med en eller to gode venner eller veninder 
 • Hav altid Compeed vabelplastre og smertestillende piller med i tasken
 • Find en god vandrerute med overnatningsmuligheder, toiletter og adgang til vand
 • Tænk i lag, når du pakker tøj til din tur, så du kan justere temperaturen undervejs
 • Book plads i shelter, på vandrehjem eller i folks baghave, så du er sikker på et sted at sove
 • Müslibarer, frysetørret mad, instant kaffe og tørvarer som havregryn udgør et godt forråd

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores outdoorunivers, og vi kan garantere, at hvis du synes, det er sjovt den første gang, så kommer du til at gøre det igen og igen og igen. Du kan altid få hjælp og rådgivning hos os, når du skal udvide din samling af tøj og grej. 

 

Pas godt på dine fødder med Merrell sko

På trods af deres relativt lille størrelse, består vores fødder af utrolig mange knogler, led og sener, der alt sammen gør vores fod bevægelig og fleksibel. Modsat mange andre dele af vores krop, som vi kan holde i ro, er det svært at undgå at bruge fødderne i hverdagen, og derfor kan en enkelt lille gene påvirke vores humør gevaldigt. 

 

En vabel på hælen, ømme hæle, nedgroede tånegle… Små skader med en stor indvirkning, især hvis du har planlagt en vandretur, hvor du skal gå 20-30 kilometer om dagen. Af den simple årsag, kan vi ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at du investerer i et par gode sko, og allerhelst sko, der er lavet til outdoor, så de også kan holde til varierende underlag og skiftende vejr. 

 

Merrell sko er udstyret med skridsikre ydersåler, så du står fast på både nyasfalterede veje, våde skovstier og blødt sand. Derudover er de produceret i åndbare materialer, så dine fødder kan få luft på de lange ture, og har du brug for, at de er vandtætte, kan du købe et par med en vandtæt membran. Derudover giver Merrell sko dig stødabsorberende hæle, udtagelige indlægssåler og masser af svangstøtte.

 

Merrell sko til arbejde og fritid

Et par gode sko er hverken forbeholdt friluftsliv eller sport. Merrell sko er også fantastiske arbejdssko, især til dig med stående og gående arbejde, fordi skridsikre såler, åndbarhed, svangstøtte og stødabsorbering også er efterspurgte funktioner i mange fysiske brancher. 

 

Brug dine Merrell sko til alle de tidspunkter i hverdagen, hvor du synes, det kunne være rart med lidt ekstra komfort til fødderne, f.eks. situationer hvor du skal have dem på i mange timer ad gangen, gå langt eller bære på tunge ting. 

 

Find dine nye Merrell sko her hos OutdoorXperten, og husk at købe den rette imprægnering med – så holder de ekstra længe.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.