Jack Wolfskin T-Shirts

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 321

Faldende orden
Side
pr. side

Jack Wolfskin T-shirts

En god T-shirt kan bruges til mange ting, og der findes vist efterhånden ikke ret mange mennesker, der ikke har mindst én T-shirt i klædeskabet. T-shirts er gode til hverdag, sport, festlige anledninger og outdoor – alt efter snit, pasform, farve og detaljer. 

 

Her på siden forhandler vi Jack Wolfskin T-shirts til fritid, sport og outdoor. Fælles er, at T-shirtene er skabt med fokus på maksimal komfort, masser af velbehag og tårnhøj kvalitet. Dette indebærer blandt andet, at hver T-shirt tjener sit eget formål; isolation, svedtransportering, åndbarhed, letvægt… Mulighederne er mange.

 

Er du på udkig efter en lækker T-shirt til de aktive dage, er du landet det helt rette sted. Shop Jack Wolfskin T-shirts eller andet outdoortøj til mænd og kvinder hos os; vi har det hele – og mere til. 

 

T-shirts i forskellige modeller

Selvom T-shirts alle er karakteriserede ved at være formet som et T og ikke have knapper, lynlåse eller andet, så findes der alligevel et hav af forskellige modeller at vælge imellem. Det gælder både materialer, udskæringer, farve, detaljer og længde. Når det kommer til materialer, er der nogle helt bestemte egenskaber og funktioner forbundet med hver slags, der gør det egnet til forskellige formål, men hvad angår resten er det mest et spørgsmål om din personlige præference. Her er nogle af de overvejelser, du kan gøre dig inden dit næste køb: 

 

  • Er du mest til rund eller V-udskæring? 
  • Skal T-shirten have lange eller korte ærmer? 
  • Skal udskæringen sidde højt eller lavt? 
  • Skal T-shirten isolere eller være luftig? 
  • Skal den bruges for sig selv eller som undertrøje? 
  • Skal den bruges til aktiviteter, hvor du sveder? 
  • Skal den sidde løst eller stramt? 
  • Er du til print, mønster eller bare én farve?

 

Når du har gjort dig disse ting klart, er du klar til at shoppe løs. Du kan selvfølgelig også bare bladre gennem vores udvalg af Jack Wolfskin T-shirts og stoppe op, når du falder over en, du godt kan lide. 

 

Materialet betyder noget

Noget af det vigtigste, når du vælger din T-shirt (og tøj i det hele taget) er materialet. Nogle materialer skal holde på varmen, andre skal komme af med den – og så er der stor forskel på, hvor let det er at vaske. Meget sportstøj er lavet i polyester, fordi polyester er meget svedabsorberende, ikke vejer ret meget, føles blødt mod huden, er slidstærkt og kan tåle vask ved høje temperaturer. Det betyder, at det er nemmere at komme af med skidt, snavs og svedlugt. 

 

Uld, derimod, er rigtig godt, når der skal isoleres og holdes på varmen. Derfor er tøj i uld oplagt, hvis du skal bruge en dejlig varm sweater eller lignende til at have udover noget andet tøj. Til gengæld tåler det ikke ret godt vask og skal vaskes på skåneprogram med særligt vaskemiddel eller – endnu bedre – i hånden. Uld er derfor ikke det mest oplagte til aktiviteter, hvor du bliver meget beskidt.  

 

Det kan altså være en god idé at sætte sig ind i de forskellige materialers egenskaber, inden du vælger din Jack Wolfskin T-shirt. På den måde er du sikker på at komme hjem med det helt rigtige.

 

Jack Wolfskin T-shirts kan også bruges som undertrøjer

En Jack Wolfskin T-shirt kan sagtens bruges for sig selv på en varm sommerdag, hvor du f.eks. er ude at vandre eller på fisketur. På dage med lidt lavere temperaturer kan en T-shirt dog også sagtens bruges som en undertrøje under en langærmet T-shirt, sweater, fleecetrøje eller softshelljakke. Her giver det bedst mening, hvis T-shirten sidder nogenlunde stramt, så du får optimal isolation. 

 

Nogle foretrækker omvendt at bruge en kortærmet T-shirt udover en langærmet T-shirt, hvilket giver rigtig god mening, hvis den kortærmede sidder løsere end den langærmede. Hvad du gør, er helt op til dig. Det vigtigste er, at du kan holde dig varm og tilpas, uanset om du bruger dagen ude eller inde.

 

Lag på lag for ekstra varme

Når du er på udflugt, telttur, camping, fisketur eller noget helt femte, bruger du det meste af dagen udendørs – hvis ikke det hele. På sådan nogle ture er det en rigtig god idé at tænke i lag, så du kan tilføje og fjerne tøj og på den måde justere temperaturen. Ved at have en undertrøje, en kortærmet T-shirt, en langærmet T-shirt eller langærmet undertrøje, en sweater eller fleecetrøje og en skaljakke med, har du med bare fem stykker tøj gjort det muligt at klæde dig på til både varme, kolde og regnfulde dage. Det er praktisk, hvis du skal bære rundt på en tung vandrerygsæk i mange dage i træk.

 

Køb Jack Wolfskin T-shirts her på siden

Hvis du vil klædes godt på til outdooraktiviteter eller bare gerne vil have fyldt klædeskabet op med basistøj, der kan bruges til lidt af hvert, bør du tage et kig i vores udvalg af Jack Wolfskin T-shirts og trøjer. Vi sørger for hurtig levering, så snart du har bestilt.  

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.