Fiskebeklædning

Med fiskebeklædningen i orden kan du bruge endnu flere timer ved vandet, og fornøjelsen på fisketuren vil højnes kraftigt. Hos Outdoor Xperten har vi et bredt udvalg af alt slags fisketøj, og vi står klar til at klæde dig på til alt slags vind og vejr.

Vores udvalg af fiskebeklædning er stort, og vi har alt fra prisvenlig fiskebeklædning til den bedste kvalitet af fiskebeklædning på markedet. Det nordiske vejr er meget omskifteligt og byder både på sne, regn, blæst og varme sommerdage. Dette stiller derfor ekstra store krav til beklædningen under fiskeri.

Derfor har vi et har et stort udvalg af fiskebeklædning fra amerikanske Simms, Vision, Guideline og mange andre gode brands.

Se vores udvalg af fiskebeklædning harunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 142

Faldende orden
Side
pr. side

Kom oftere ud og fiske med den rette fiskebeklædning

Fiskebeklædning har udviklet sig hurtigt gennem de sidste år, og nu til dags kan man, med den rette fiskebeklædning, tage på fisketure i alt slags vejr og fortsat være tør og komfortabel. Den rette fiskebeklædning vil give dig mulighed for at tage ud og fiske meget oftere – og for at blive længere tid ved vandet. 

Invester i et par waders og opnå større frihed på fisketuren

Undgå at føle dig begrænset – med et par waders kan du komme længere ud i vandet på kysten og du kan fiske mange flere steder i åen. Waders vil give dig frihed og langt mere effektivt fiskeri i forhold til gummistøvler eller ingen waders. Selv på de dage, hvor man ikke går i vandet, er waders en god idé – langs åen kan der være højt, vådt græs, og man skal ikke bekymre sig om, at man sætter sig på noget vådt, når man har waders på. 

Hos Lystfiskeren har vi både waist-waders (waders der går op til livet) og chest-waders (waders der går helt op til bryset). 

Waders fra Simms i uovertruffen kvalitet

Hos Lystfiskeren har vi det meste af Simms’ fiskebeklædning, som ligger blandt det bedste på markedet. Waders fra Simms er bestemt ikke en undtagelse. 

Simms waders er det foretrukne valg blandt guider og professionelle verden over. Deres topmodeller inden for waders, som produceres på deres egen fabrik i USA, er nøje designet og produceret til at kunne modstå mange former for brug og slid. 

Simms G3 waders og Simms G4 waders er, som nogle af de eneste waders i verdenen, lavet med Gore-Tex membraner, som giver en ekstremt høj åndbarhed.  

Høj komfort og godt greb med vadestøvler

Vadestøvler er lavet til at bruges i kombination med waders. Disse waders har, i stedet for en fast støvle, en neoprensok, som vadestøvlen passer ud over. Denne kombination af waders og vadestøvler giver dig bedre pasform, da du kan vælge waders efter kropsstørrelse og vadestøvler efter skostørrelse. 

Vadestøvler kan fås med forskellige såler, og vi har både vadestøvler med filtsåler og gummisåler. Vi har ligeledes spikes (eller studs) til montering i gummisålerne, så du opnår endnu bedre greb i underlaget. 

Hos Lystfiskeren har vi mange vadestøvler i god kvalitet. Du finder blandt andet vadestøvler fra Simms og Vision.  

Beskyt dig fra vind og regn med en vadejakke eller fiskejakke

I Danmark, hvor det næsten altid blæser, er det vigtigt med en vindtæt vadejakke eller fiskejakke. Dette gælder uanset hvilken årstid, du fisker på. Vind og regn kan hurtigt gøre dig kold - uanset hvor mange lag tøj du har på, hvis du ikke har en jakke ud over. 

Hos Lystfiskeren har vi et stort udvalg af både vadejakker og fiskejakker. En vadejakker er typisk kortere, hvor det nederste af jakken sidder lige over livet. Vadejakker er, som navnet antyder, lavet til at vade, og derfor undgår man at de bliver helt gennemblødte, når man vader. Lommere på jakken er ligeledes placeret højt på brystet, så man kan vade dybt, uden at ens grej bliver vådt. 

En fiskejakke svarer til en skaljakke, og den egner sig derfor bedst til fiskeri, hvor man ikke har waders på. Dog vil en fiskejakke adskille sig fra en normal skaljakke ved at have ekstra brystlommer, så du har alt dit fiskegrej lige ved hånden. 

Essentielt med isolerende lag på fisketuren

Det er vigtigt med nogle gode inderlag under dine waders og din vadejakke. Du kan med fordel vælge fiskebeklædning efter 3-lags princippet: inderlagmellemlagog yderlag

Hos Lystfiskeren vi mange slags isolerende lag vælge imellem. Til de helt inderste lag har vi heldragter i (også kendt som en bib) i fleece. Vi har også bukser i fleece, så du kan holde varmen, hvis du står lang tid i det kolde vand. Af mellemlag har vi blandt andet dunjakker, softshell-jakker og fleecetrøjer.

Vores fiskebeklædning og vores isolerende lag kommer hovedsageligt fra Simms, Vision og Guideline.

Det er ligeledes en god idé med hue og handskertil de kolde dage – eller enkaskettil at skærme for solen på solskinsdagene.  

Hold dig tør og komfortabel på båden med et par fiskebukser

Et godt sæt fiskebukser eller overall-bukser giver dig mulighed for at fiske i alt slags vejr. Fiskebukserne er lavet i vindtæt og vandtæt materiale, og de har masser af lommer til opbevaring af grej og udstyr. Vores fiskebukser laves af Simms, som sætter meget høje standarder hvad angår fiskebeklædning.

Nogle modeller af vores fiskebukser fås også med isolering, som gør dem helt perfekte til fiskeriet i de kolde måneder. 

Ude på båden blæser det ofte, og der er mange våde overfalder. Vores fiskebukser passer derfor perfekt til bådfiskeren, som ønsker komfort og holdbarhed. 

Stort udvalg af tilbehør til fisketuren

Vi har mange former for tilbehør til fisketuren – både ting til nybegynderen og til den erfarne lystfisker. Nogle gange kan det være den lille ting, der gør forskellen: Et sæt spikes/studes i dine vadestøvler, som gør, at du står fast på de glatte sten, en brillesnor der redder dine solbriller eller den vandtætte mobillomme, der redder din telefon fra druknedøden. 

Vores fisketilbehør er i høj kvalitet og kommer blandt andet fra Simms, Scott og Vision.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.