FjällRäven Bukser

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 71

Faldende orden
Side
pr. side

Fjällräven bukser til rejser og friluftslivet

Søger du en kvalitetsbuks, der egner sig til campinglivet, de mange vandreture eller til fisketuren med gutterne? Fjällräven bukser er det oplagte valg, når du har et aktivt udendørs liv og gerne vil have et par, der holder til det i længden. Det svenske mærke tilbyder slidstærke bukser i godt kvalitet, som holder til hvad som helst. 

Svenske Fjällräven er kendt i hele verden. I 1960’erne lancerede de den første rygsæk, som var med aluminiums bæreramme. De ikoniske Kånken tasker er nok nogle af dem, de fleste bedst kender brandet for. Derudover står de faktisk bag utrolig meget andet udstyr og tøj til friluftslivet – f.eks. bukser. 

Bukser fra Fjällräven er meget mere end blot et par bukser. De er yderst multifunktionelle og er designet til trekking i varme klimaer, lange ture med spejdergruppen og almindelige gåture i skoven. Sortimentet her hos Outdoor Xperten byder på mange styles fra Fjällräven. Du finder både dame og herre bukser, i korte og lange versioner og i et væld af nordiske farver som beige, blå, sort, grøn og grå. Alle er de designet på praktisk vis og fremstillet med detaljer som lynlås ved knæet, store benlommer og i hurtigtørrende materialer. 

 

Dame- og herrebukser fra Fjällräven

Det var svenskeren, Åke Nordin, der i sin tid skabte mærket Fjällräven. Han blev født i 1936 og voksede op i nogle meget naturskønne omgivelser i den svenske by Örnsköldvik. Landskabet indbød for Åkes vedkommende til mange udendørs eventyr i skovene og bakkerne. Det var på et af disse eventyr, at idéen om Fjällräven blev til. Han drømte nemlig om at skabe en perfekt rygsæk, der havde plads til alt hans udstyr, og som samtidig var komfortabel at bære på. Den første Fjällräven rygsæk kom på markedet i 1960’erne, og siden da er der sket meget. De ikoniske tasker er verdenskendte, og brandet står ligeledes bag et væld af beklædning og andet udstyr til friluftslivet. 

Beklædning fra Fjällräven bruges i dag af rigtig mange naturelskere. Deres bukser er især populære, da de er praktiske, slidstærke og velegnede til at have på ude i naturen. De kan nemlig holde til at blive våde, og så tørrer de på kort tid igen. Om du skal gå op ad bakker eller bjerge, sejle på en båd, på spejdertur eller noget helt fjerde, så er de slidstærke bukser fra Fjällräven et godt valg. Se nærmere på vores brede udvalg, og find det rette par. Vælg blandt andet mellem korte bukser, lange bukser og capribukser. 

 

Slidstærke materialer og høj kvalitet

God kvalitet er noget, som Fjällräven er særlig kendt for. Det er et brand, der ikke begår kompromiser med hverken detaljer eller materialer. Alt er i topklasse, når der fremstilles beklædning til de mange friluftslivsnydere verden rundt. Du kan gå på opdagelse i udvalget og finde buksestyles i økologisk bomuld, genanvendt polyamid med PU-belægning, genanvendt polyester og praktisk strækstof. Som det tydeligt ses er der også fokus på bæredygtighed, når det kommer til produktionen af bukser hos Fjällräven. Det er et brand, der gør meget for at værne om den natur, deres mange kunder elsker at opholde sig. 

Fjällräven bukser er blandt andet designet med detaljer som:

  • Materialer med hurtigtørrende effekt
  • God ventilationsevne
  • Membraner der gør bukserne vandtætte
  • Optimal åndbarhed 
  • Og meget mere

Om du skal opholde dig et varmt eller køligt klima, så er der en god buks til formålet. Om det er fisketuren i Sverige eller trekkingturen i Thailand, så finder du et ideelt par, der lever op til dine behov på turen. På produktsiderne kan du læse nærmere om detaljerne på hvert enkelt par bukser. 

 

Brug dem til hverdag, på rejser og til din hobby

Fjällräven bukser er ideelle til enhver anledning. Om du nyder friluftslivet i den danske natur eller i eksotiske omgivelser i udlandet. De praktiske bukser er altid gode at have i rygsækken. Her får du en buks, der kan bruges i hvilket som helst landskab. De lange traveture i storbyen, de hyggelige gåture i skoven eller den udfordrende vandretur i bjerge, bakker og kuperet terræn. Bukserne er designet til at holde dig komfortabelt klædt, så du hverken har det for koldt eller for varmt. De er f.eks. også udstyret med lommer på benene til lidt lettere opbevaring. Bukserne med lange ben beskytter dig ligeledes mod sol og insektbid såvel som et hårdt terræn. 

Som lystfisker eller sejler er Fjällräven bukser også ideelle. Netop fordi de er produceret i hurtigtørrende og lette materialer. De bliver aldrig for varme at have på på båden om sommeren, ligesom de også tørrer på kort tid, hvis de er blevet lidt både. Bliver det rigtig varmt? Så kan du vælge at lyne den nederste del af buksen af og få ekstra ventilation til dine ben. 

Rejser og udflugter er ikke det eneste, som Fjällräven bukser egner sig til. Du kan også sagtens bruge dem til hverdag. Når du gerne vil have noget praktisk og afslappet tøj på f.eks. til gåturen med hunden eller når du laver havearbejde derhjemme.  

 

Shop Fjällräven bukser til fornuftige priser 

Leder du efter et par praktiske bukser, der opfylder alle dine behov, når du færdes ude i naturen? Bukser fra Fjällräven er nogle af de mest populære, når det kommer til hobby og udeliv i naturen. Her er de bare bedst på detaljer som slidstærkhed og tørretid. 

Hvis du køber dine bukser fra det svenske mærke her hos Outdoor Xperten, får du altid et bredt sortiment at vælge fra såvel som virkelig gode priser. 

Shop Fjällräven bukser hos os og få:

  • Hurtig levering
  • Billig fragt til kun 22 kr.
  • Kundeservice alle ugens dag  

Køb et par praktiske bukser fra Fjällräven i dag – og bliv klædt på til alle friluftslivet mange oplevelser, om du er spejder, vandrer, lystfisker eller noget helt fjerde!

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.