Hatte

Hatte til mænd og kvinder kan være mange ting og tjene mange forskellige formål, men fælles for dem alle, er at de skal sidde godt fast, men uden at være unehagelige at have på. Hatte kommer i mange forskellige udgaver, som hver tjener sit fårmål. Derfor findes der både hatte med stor skygge, som kan beskytte mod solen, hatte der er gode til vandring eller hatte der med sit smarte design lige netop gør din beklædning perfekt. Hatte er en fantastisk beklædningsdel til at beskykke hovedet mod solens UV stråler på både rejser, vandreture ferie syd på eller når den danske sommer viser sig fra sin gode side. En god stor skykke hele vejen rundt kan beskytte både nakken, øre og selve ansigtet mod solstråler. Dertil er en god skygge også med til at gøre det nemmere at se, når solen stråler kommer ind på ansigtet. 

Hatte kommer i mange forskellige designs, og materialer, som alle har forskellige fordele. Hos Outdoorxperten.dk har vi derfor et stort sortiment af hatte til både kvinder og mænd fra de bedste outdoor brands. Se vores hatte fra FjällRäven, Stetson, Haglöfs, Jack Wolfskin, MJM og mange flere herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 28

Faldende orden
Side
pr. side

De forskellige årstider byder på elementer, som du er nødt til at beskytte dig imod med f.eks. hatte eller caps. Uanset om du vælger en hat eller en cap, så er du godt beskyttet mod både sol og regn. Hattene egner sig godt som fritidsbeklædning og til mere aktiv brug.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.