Fleecejakker

Fleecejakker i god kvalitet er kendetegnet ved deres evne til at holde faconen efter vask uden fnuller! De letteste fleecejakker med og uden stretch er fantastiske som mellemlag under en skaljakke især ved høj puls som skiløb etc. Fleece tillader huden at ånde og har faktisk også evnen til at holde dig varm selv når den er våd. Fleece med strikket yderside giver et afslappet look og gør den anvendelig som yderjakke på kølige dage hvor skaljakken godt kan blive i tasken. 

De kraftigste og varmeste fleecejakker er bløde og ”fluffy”. Pga. den langhårede struktur isolerer den enormt da det er luften imellem fibrene som isolerer. Nogle modeller findes både med og uden hætte og andre modeller med fuld lynlås eller lynlås til brystet. Shop amok i vores store udvalg – Fleecejakker bør alle have mindst et par stykker af! 

Se vores store udvalg af fleecejakker og fleecetøjer til kvinder herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 131

Faldende orden
Side
pr. side

Fleecejakker i god kvalitet er kendetegnet ved deres evne til at holde faconen efter vask uden fnuller! De letteste fleecejakker med og uden stretch er fantastiske som mellemlag under en skaljakke især ved høj puls som skiløb etc. Fleece tillader huden at ånde og har faktisk også evnen til at holde dig varm selv når den er våd. Fleece med strikket yderside giver et afslappet look og gør den anvendelig som yderjakke på kølige dage hvor skaljakken godt kan blive i tasken. De kraftigste og varmeste fleecejakker er bløde og ”fluffy”. Pga. den langhårede struktur isolerer den enormt da det er luften imellem fibrene som isolerer. Nogle modeller findes både med og uden hætte og andre modeller med fuld lynlås eller lynlås til brystet. Shop amok i vores store udvalg – Fleecejakker bør alle have mindst et par stykker af! 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.