Primus Termokopper & termoflasker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 15

Faldende orden
Side
pr. side

Primus termokopper og termoflasker

Er du også træt at termokrus, der er utætte og ikke holder din kaffe varm i mere end en halv time? Så er det måske på tide at kigge efter brands, hvor kvaliteten altid er i top. Primus er et af dem. 

 

Det er mange år siden, vi kastede vores kærlighed over Primus produkter. Primus laver simple produkter, som er nemme at bruge, er kompakte og funktionelle og er til at komme til for penge. 

 

Du kender nok bedst Primus for deres stormkøkkener eller kogesæt, som er nogle af de mest populære udendørskøkkener i friluftsverdenen, blandt andet på grund af den enormt høje kvalitet. Og præcis kvaliteten er et gennemgående tema i Primus’ produkter – herunder Primus termoflasker og Primus termokrus. 

 

Et Primus termokrus er både den perfekte tilføjelse til din Primus samling og den perfekte start på en ny. Vi har masser af kvalitetsprodukter fra Primus hos OutdoorXperten, så find din Primus termoflaske eller termokop, hvis du gerne vil have varm kaffe hele dagen. 

 

Termo til bilen og vandreturen

Selvom vi er en outdoorshop, så kan mange af de produkter, vi forhandler, også bruges til mange andre formål, fordi de i bund og grund er lavet til at være mobile, funktionelle og praktiske. Og det har man glæde af i mange forskellige situationer.  

 

Primus termokopper og termoflasker er velegnede til alle tidspunkter på ugen, hvor du gerne vil kunne tage en kop kaffe, te, vand eller lignende med dig fra ét sted til at andet, uden det bliver koldt, og på en måde, som gør det nemt at drikke, uden det skvulper ud over det hele. 

 

Det er brugbart på vandreturen, hvor du skal være afsted i mange timer ad gangen. Med termokoppen har du varm kaffe til pausen midt på dagen, og termoflasken holder dit drikkevand koldt hele dagen, selv i høj solskin. Begge dele sidder perfekt i sidelommen på din vandrerygsæk.

 

Det er også særdeles brugbart i bilen eller på cyklen på vej til arbejde eller studie om morgenen, hvor du har brug for lidt ekstra energi og måske ikke har tid til at drikke kaffen derhjemme.

 

Eller på en gåtur i skoven med en god ven eller veninde, hvor termoflasken sikrer dig koldt drikkevand, mens Primus termokruset giver varme og hygge og i øvrigt sparer miljøet for unødvendige engangskrus af pap og plastik.

 

Primus termoflaske og termokrus er praktiske produkter, der egner sig til rigtig mange ting, og du finder begge dele lige her på siden.

 

Primus termokrus med vakuumeffekt

Primus termokrus og termoflasker har en rigtig god isoleringsevne, og det kan blandt andet tilskrives den velkendte vakuumeffekt. 

 

Det fungerer ved hjælp af en konstruktion, der består af to vægge, såkaldt dobbeltvæg. Imellem disse to vægge er der dannet et vakuum, hvilket betyder at den luft, der er derinde, står helt stille. Det er denne stillestående luft, der sikrer den gode isolering, fordi kulde og varme transporteres via blandt andet luft i bevægelse. 

 

Den samme metode anvendes til de rigtig gode liggeunderlag. Her kan du altså få næsten komplet isolering ned til flere frostgrader i et liggeunderlag på bare 5-10 centimeter ved hjælp af vakuum. De består typisk af en masse små kamre med stillestående luft, der forhindrer kulden i at trænge op gennem underlaget. Det er af samme årsag, at almindelige luftmadrasser isolerer meget dårligt.  

 

Det betyder selvfølgelig også noget, om kruset eller flasken slutter tæt, når det kommer til isoleringsevnen. Er der et hul eller en sprække, hvor luft kan trænge ind, påvirker dette selvfølgelig temperaturen, ligesom det gør koppen eller flasken utæt. Primus termokrus og termoflaske slutter helt tæt, så du ikke skal bekymre dig om væske i tasken. 

 

Frygt ej – Primus termoflaske er nem at rengøre

Der findes to udgaver af den populære Primus termoflaske: Primus Vacuum Bottle termoflaske og Primus Klunken Vacuum Bottle. Fælles for begge termoflasker er, at de har høj isoleringsevne – og så er de supernemme at rengøre. Du kan nemlig trygt putte dine termoflasker – og også dit Primus termokrus – i opvaskemaskinen, uden de tager skade. Vær dog opmærksom på, at låget i Primus Klunken flasken ikke tåler opvaskemaskine, da det er lavet delvist af kork. 

 

Primus Klunken Vacuum Bottle i samarbejde med Fjällräven

Primus Klunken termoflasken er resultatet af et samarbejde mellem Primus og det populære mærke, Fjällräven, der er mest kendt for de farverige og karakteristiske rygsække, som vi også forhandler her på siden.

 

Idéen er, at Primus termoflasken er designet til at passe som fod i hose i siderummet på Fjällrävens Kånken rygsække. Er du den heldige indehaver af en Klånken rygsæk, er Klunken termoflasken altså helt oplagt. Og præcis som med Fjällräven rygsække, kommer Primus termoflasken også i et væld af fede farver. 

 

Termoflasken kan naturligvis bruges lige præcis, som du vil. Den slutter tæt, så du uden bekymring kan lade den ligge i tasken, uden den lækker. 

 

Shop Primus termokopper og termoflasker online

Kan du, ligesom os, godt lide produkter, der gør det, de skal – og gør det godt? Så er Primus lige mærket for dig. Blandt det store produktudvalg finder du blandt andet:

 

  • Primus termoflasker
  • Primus termokrus
  • Primus stormkøkkener
  • Primus gasgrill
  • Primus spisesæt
  • Primus gryder og pander
  • Primus gas 

 

Vi har alt i Primus, inklusiv de gode termokrus og termoflasker. Shop det hele her hos os, læn dig tilbage, og lad os klare resten.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.