Merrell

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 49

Faldende orden
Side
pr. side

Merrell

Det amerikanske mærke, Merrell, har siden starten af 80’erne leveret godt fodtøj til outdoorfolket. Det hele begyndte i Green Mountains i staten Vermont, hvor Randal Ivan Merrell designede det første par Merrell vandrestøvler i samarbejde med Clark Matis og John Schweizer, der på daværende tidspunkt var chefer for skivirksomheden Rossignol. Disse støvler blev startskuddet til et eventyr for de tre mænd. 

 

Merrell har specialiseret sig i fodtøj til det aktive folk, og derfor er der stor fokus på holdbarhed, komfort, pasform og funktionalitet. Disse faktorer er altid vigtige i et par sko, men det har ekstra stor betydning for sportsudøvere, vandrere og andre mennesker, der dyrker aktiviteter, der kan være hårde og belastende for leddene.  

 

Sko fra Merrell både støtter, stødabsorberer og skåner dine fødder i mødet med hårde underlag, vrid og terræn. Hos OutdoorXperten har vi et bredt udvalg af vandresko, vandrestøvler, sandaler og sportssko fra Merrell til både damer og herrer. Merrell sko er for dig, der gerne vi passe på dine fødder og prioriterer velbehag højere end noget andet – uden at gå på kompromis med det lækre design. 

 

Merrell har siden 1997 været helejet af gigantmærket Wolvering World Wide.

 

Merrell har fokus på bæredygtighed 

Hos Merrell går de ikke bare op i at producere godt fodtøj, men går mindst lige så højt op i at producere det gode fodtøj under ordnede og ansvarlige forhold. Derfor står bæredygtighed højt på ranglisten over deres prioriteter, og vi tør godt sige, at bæredygtighed er en af deres kerneværdier, og det er tænkt ind i hele forsyningskæden, lige fra udvinding af materialer til det endelige salg.

 

Merrells bæredygtighedstiltag omfatter blandt andet:

  • Genanvende materialer fra bl.a. plastikvandflasker 
  • Minimere mængden af spildprodukter
  • Bruge læder fra guld- og sølvcertificerede garverier
  • Grundigt opsyn med deres leverandører
  • Anvendelse af RDS-certificeret dun 
  • Produktion af langtidsholdbart fodtøj
  • Udnyttelse af materialerester
  • Tiltag der skal minimere vandforbruget

 

Udover at Merrell sko er af fantastisk kvalitet, så kan du også have dem på med god samvittighed, fordi du har støttet et brand, der gør en aktiv indsats for at minimere deres miljøaftryk og hele tiden er på udkig efter nye metoder til at forbedre sig yderligere. Selv skoæsken og papiret deri er af genanvendte materialer.

 

Du kan læse meget mere om Merrells bæredygtighedstiltag på deres egen hjemmeside. 

 

Prisvindende outdoorsko fra Merrell

Vi har længe rost Merrell til skyerne for deres fantastiske vandrestøvler, sko og sandaler til mænd, kvinder og børn, men faktisk er vi langt fra de eneste, der kun har gode ting at sige om mærket. Blandt andet har det amerikanske magasin, Backpacker Magazin, rost Merrells vandrestøvler for deres komfort og funktionalitet og endda givet dem en pris for det med ordene ”de mest komfortable og funktionelle støvler i Nordamerika”. 

 

Når du træder ned i et par Merrell sko, vil du med det samme mærke, hvor begejstringen kommer fra. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og du kommer måske til at danse en lille glædesdans. 

 

Få det bedste greb i underlaget

Noget af det unikke ved sko fra Merrell, og som alt deres fodtøj har tilfælles, er, at de alle har 0 mm hældrop. Det betyder, at der ingen forskel er på højden i hæl og forfod, hvilket gør skoene helt flade. Den flade bund er god for fødderne, og så skåner den samtidig tæerne, når du er ude at gå langt. Det forhindrer nemlig fødderne i at ryge frem inde i skoen, og dine tåspidser slipper altså for det hårde møde med skoens snude. 

 

Derudover har alle Merrells sko skridhæmmende sål, så du kan stå godt fast på alt fra glatte gulve til mudrede skovstier. Det er blandt andet funktioner som disse, der gør fodtøj fra Merrell til noget af det absolut bedste til aktiv sport, arbejde og fritid. 

 

Hold dine Merrell vandrestøvler og sko vedlige

Det giver næsten sig selv, hvorfor det er en fordel at passe og pleje dit Merrell fodtøj, så det holder længere. Men udover at du kan have skoene længere og dermed ikke skal bruge penge på et nyt par, så er det også i Merrells ånd at have skoene så længe som muligt. Det er nemlig det bedste for miljøet. 

 

Det første skridt i den korrekte vedligeholdelse er den rette imprægnering. Du kan læse under produktbeskrivelsen, hvad skoens overside er lavet af, og derefter kan du finde det rette plejeprodukt og købe det med. Er dine sko blevet våde, kan det være en god idé at lade dem lufttørre, evt. med et stykke sammenkrøllet avispapir indeni til at suge fugten.  

 

En god tommelfingerregel er, at sko skal plejes og vedligeholdes for hver tiende gang, du bruger dem. 

 

Shop lækkert fodtøj fra Merrell online

Merrell sko er ideelle til dig, der enten har et arbejde, hvor du går meget, er friluftsentusiast, vandrer eller dyrker meget sport, men de er også perfekte til dig, der bare godt kan lidt komfort og fodpleje. 

 

Her på siden har vi et bredt udvalg af Merrell vandrestøvler, Merrell sko, Merrell sandaler og Merrell sportssko til både herrer og damer. Har du først prøvet fodtøj Merrell, får du svært ved at kigge dig tilbage. 

 

Shop kvalitetsfodtøj fra Merrell og andre anerkendte brands som Hanwag, Jack Wolfskin og Haglöfs her, og glæd dig til at mærke den gode kvalitet.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.