COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 22,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Merrell

Det amerikanske brand Merrell er lige noget for dig hvis du er på udkig efter fodtøj i højeste kvalitet til enhver aktivitet. Merrell blev i 1981 grundlagt af Randy Merrell, Clark Matis og John Schweizer med det formål at producere de mest komfortable og funtionelle vandrestøvler. De tre herrer med hver deres kompetencer viste sig at være det perfekte match. Vandrestøvlerne opnåede massiv anerkendelse, og det satte for alvor skub i den amerikanske virksomhed. I dag er Merrell dog meget mere end blot vandrestøvler. De seneste år har udviklingen indenfor lette fritidssko og sandaler været massiv og Merrell har i dag et kæmpe produktprogram til både damer og herrer.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 42

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 42

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Merrell støvler

Merrell støvler var det der startede det hele for Merrell – håndlavede ledder støvler til en gruppe af vandre. Det lyder enkelt, men Merrell støvlen er ret unik i sær da den blev produceret i USA for første gang. Grunden til merrell støvlens ekstreme holdbarhed skal vi også finde i USA, hvor enorme temperatur udsving, et barsk og varieret underlag virkelig sætter en støvle på prøve hvis man vil kalde den holdbar. Det sandede underlag i USA-ørkner giver Merrell støvlen sin bløde sål for at give et bedre afsæt, klipper og skarpe sten i USA bjerg områder, sætter store krav til merrell støvlens støtte og valg af ledder. Oven i det skal støvlen håndtere temperatur udsving fra +50 -20 grader, og det sammenlagt med alt det andet gør opgaven om at producere en merell vandrestøvle nærmest umulig. Men opskriften på at producere en støvle der kan klare det meste, er kun at benytte de bedste materialer. Læderet der bruges til Merrell støvler er særligt udvalgt, for både at gøre støvlen slidstærk men samtidig fleksibel.

Merrell sko

Merrell sko findes i mange udformninger og design, men fælles for de fleste er at skoene ofte kan bruges til flere formål. Hvis det måtte have føltes svært at producere en støvle som kan klare stort set alle forhindringer, må det have været umuligt at producere Merrell sko. Merrell sko skal være fleksibel nok til et frisk løb, og støtte bedst muligt på foden ved kontakt med underlaget, samtidig skal skoen være stiv nok og give støtte til vandring og fejl / bjerg vandring, hvor skarpe klipper og sten skal forsages. Ved at udnytte den viden man har fra produktionen af støvlen er det lykkes Merrell at producere en vandresko i verdensklasse. Merrell sko er ikke bare praktisk, men har også en stilfuldt og neutralt design, der gør det muligt at benytte Merrell sko i rigtigt mange sammenhænge.

Top