Jack Wolfskin Soveposer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Jack Wolfskin soveposer

En sovepose er en praktisk og effektiv løsning, hvis du skal overnatte på farten og ønsker en kompakt løsning, der hverken fylder eller vejer ret meget på ryggen. Men det er på ingen måde lige meget, hvilken sovepose du vælger; billige soveposer kan nemlig ikke klare jobbet, når det kommer til at levere en god nattesøvn i det fri. Derfor har vi samlet et udvalg af kvalitetssoveposer fra Jack Wolfskin, som er perfekte til teltture, camping og outdoor. 

 

Køb en Jack Wolfskin sovepose, hvis du:

 

 • Skal på tur i det fri og sove i shelter eller telt
 • Ønsker en jævn og behagelig temperatur natten igennem
 • Vil spare vægt og plads i rygsækken
 • Gerne vil sove trygt og dejligt hele natten

 

Gå på soveposejagt her på siden, og tag gerne et kig i vores andre kategorier, hvis du står og mangler outdoorudstyr. Vi har alt til friluftsliv og udendørsaktiviteter.  

 

Til turen og gæsteværelset

En sovepose er oplagt til teltture, camping, vandreture m.v., men det er også en smart løsning, hvis du bor småt og gerne vil kunne tilbyde dine gæster at overnatte, uden de selv skal slæbe dyne og pude med. En sovepose kan opbevares på toppen af et skab, under sengen eller i kælderrummet og let findes frem, når du får besøg. Når gæsterne er taget hjem, er den let at pakke sammen og lægge tilbage på plads. Længere nede kan du læse, hvordan du vasker og pakker din Jack Wolfskin sovepose.

 

Husk det gode liggeunderlag

En god sovepose er ikke meget værd uden et godt underlag at ligge på. Billige liggeunderlag er kun et par centimeter tykke, giver næsten ingen komfort og fylder meget. Vi anbefaler, at du anskaffer dig et selvoppusteligt liggeunderlag og eventuelt en selvoppustelig pude også. 

 

Et selvoppusteligt liggeunderlag fylder ikke ret meget, når det er pakket sammen, men puster sig op, når du åbner for ventilen. På den måde fungerer det som en miniudgave af en luftmadras, blot langt lettere og langt mere praktisk. Vores liggeunderlag består af flere kamre, der fordeler luften effektivt, så du ikke ender helt ovre i den ene side, men får en jævn vægtfordeling natten igennem. Når du igen skal afsted, lukker du bare luften ud og pakker liggeunderlaget ned igen, og så er du klar til endnu en dag med eventyr.

 

Skal du overnatte helt i det fri, kan du i stedet købe en hængekøje, som kan spændes op mellem to træer eller lignende. Hvis dét er løsningen, bør du købe en sovepose med myggenet, som kan lukkes helt til og har myggenet ved ansigtsstykket, så du kan sove under åben himmel uden at skulle bekymre dig om dyr og insekter. 

 

Sådan pakker og vasker du din Jack Wolfskin sovepose

Vores første anbefaling, når det kommer til vask af sovepose, er, at du anskaffer dig en lagenpose. En lagenpose kan du lægge indeni soveposen, så selve soveposen ikke bliver beskidt. En lagenpose er let at vaske, og så slipper du for at vaske dine sovepose lige så ofte. En lagenpose er også billigere end en sovepose, og derfor kan den lettere udskiftes, når den er blevet for slidt eller beskidt. Bemærk, at nogle lagenposer er lavet til at veje meget lidt og blot skal beskytte selve soveposen, mens andre er tungere og har til formål at give ekstra varme om natten. 

 

Hvis du er flittig bruger af din sovepose, kan du formentlig ikke helt undgå at skulle vaske den, selvom du anvender en lagenpose. Tjek først, om din Jack Wolfskin sovepose har fiber- eller dunfyld. Dette afgør nemlig, hvordan den skal vaskes. 

 

Vask af Jack Wolfskin soveposer

 • Start med at lukke alle lynlåse og velcrolukninger
 • Brug kun vaskemiddel, og drop skylle- og blegemidler
 • Vask på det program, vaskeanvisningen angiver
 • Husk altid at centrifugere let
 • Brug en så stor vaskemaskine som muligt

 

Særligt for dunsoveposer:

 • Anvend vaskemiddel specifikt til dun
 • Skal tørres straks efter vask, allerhelst i tumbler ved lav varme
 • Vask med vaske- eller tennisbolde, der kan fordele fyldet
 • Vær sikker på, at dunene er helt tørre

 

Særligt for fibersoveposer:

 • Anvend et milde vaskemiddel uden blegemiddel
 • Må ikke tørres i tørretumbler, men skal i stedet lufttørre
 • Hæng soveposen til tørre over flere tørresnore eller et helt tørrestativ
 • Ryst soveposen jævnligt under tørring

 

Når det kommer til opbevaring, har din sovepose – uanset fyld – bedst af at blive opbevaret i ukomprimeret tilstand, altså ude af posen. Ved hjælp af kompressionsposer er det hurtigt og let at pakke soveposen ned, når du skal bruge den.

 

Dun- eller fiberfyld? 

Når det kommer til valg af fyld, er der fordele og ulemper ved begge slags.

 

Dunsoveposer vejer og fylder meget lidt i posen og har en fantastisk isoleringsevne. Til gengæld tåler de ikke ret godt fugt og vand, og så er de dyrere.

 

Fibersoveposer, derimod, er et billigere alternativ, isolerer godt og er bedst i fugtig og regnfulde miljøer. Til gengæld vejer de lidt mere og holder ikke lige så længe som dunsoveposer.

 

Jack Wolfskin soveposer til mænd og kvinder

Det er ikke helt ligegyldigt, om du køber en Jack Wolfskin sovepose til mænd eller kvinder. Der kan nemlig være forskel på både længde, pasform og komforttemperatur, og derfor bør du altid kigge i den kategori, der matcher dig. En del soveposer er dog unisex. 

 

Find din nye, lækre Jack Wolfskin sovepose blandt udvalget her på siden, og mærk, hvordan overnatning i det fri pludselig bliver ren luksus. Hos os får du billig fragt og hurtig levering. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.