Stanley Termokander

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Stanley termokander

Stanley laver, i al beskedenhed, nogle af verdens absolut bedste termokander og termokrus. Det har de gjort siden 1913, hvor den første grønne Stanley termokande så dagens lys. Siden da har termokanderne været en del af friluftsfolkets udstyrssamling, fordi det er superpraktisk med godt termogrej, når man er på tur. 

 

Stanleys termokande har gjort sig særligt bemærket på grund af den uovertrufne isolering, der kan holde varme væsker varme i op til 40 timer. Du kan altså tage af sted hjemmefra mandag og stadig have rygende varmt vand onsdag. Det gør det ikke bare hurtigt at lave kaffe, men også at tilberede frysetørret mad, kopnudler og deslige.

 

Hos OutdoorXperten er vi selv utrolig glade for Stanley termokander og bruger dem flittigt på vores forskellige ekskursioner ud i naturen, hvad end det er jagt, fiskeri, trekking eller vandretur. Nu har du mulighed for at bestille en Stanley termokande hjem til dig selv, så du også kan tage del i begejstringen for Stanley. 

 

Tag et kig i udvalget her på siden, og find den Stanley termokande eller termoflaske, der dækker dine behov. Vær opmærksom på, at de forskellige størrelser har forskellig isoleringsevne.   

 

Brug din Stanley termoflaske som drikkedunk

Det smarte ved termo er, at det både kan holde på varme og kulde. Hele idéen er, at termoflasken isolerer for temperaturpåvirkninger udefra. Det betyder, at du også sagtens kan bruge Stanley termoflasker til at holde dit drikkevand koldt hele dagen igennem. Det gør ikke bare drikkevandet lidt lækrere, men for mange kan det faktisk få en afgørende betydning for det daglige væskeindtag, fordi de simpelthen ikke får vand nok i hverdagen. Ved at have en termoflaske med, har du altid koldt vand ved hånden, og det er bevist, at vi drikker mere vand, når vi har en drikkeflaske ved hånden. 

 

Stanley termoflasken er også perfekt til gå- og vandreture på varme sommerdage, hvor en almindelig vandflaske lynhurtigt bliver varmet op af solen, og indholdet ligeså. Det føles bare ikke nær så forfriskende at drikke vand, når det er lunkent, som når det er iskoldt. 

 

Husk dog på, at termoeffekten ikke kun virker den ene vej. Det vil sige, at du ikke skal regne med at kunne hælde håndvarmt vand i din termoflaske og have iskoldt vand et par timer senere. Præcis som du skal varme vandet op, før du hælder det i, bør du også køle det ned, inden du hælder det i. Herfra skal din Stanley termoflaske nok sørge for at holde på temperaturen i de efterfølgende timer. 

 

Mange forskellige størrelser 

Hvis du er vant til at tage på vandreture, så ved du også, hvor stor en forskel et par ekstra gram i rygsækken kan gøre for oplevelsen. Det er derfor, mange garvede vandrere gerne betaler mange penge for en sovepose, der vejer 10 gram mindre end den næstdyreste model. Derfor er der heller ingen grund til at have mere med end højst nødvendigt – og det gælder naturligvis også din termokande. 

 

Til campingturen med hele familien, hvor I kommer kørende i bil, kan I helt sikkert få gavn af den største Stanley termokande med plads til 1,9 liter væske, som i øvrigt også er velegnet til morgenbordet. Som drikkedunk i vandrerygsækken har du måske ikke behov for mere end en Stanley termoflaske med plads til 0,74 eller 1 liter. Midt imellem de to størrelser sælger vi en Stanley termokande på 1,3 liter, der måske er den perfekte festivalstørrelse eller til den lille familie. De mange valgmuligheder gør det nemt at finde den størrelse, der passer til dit behov. 

 

Tag vand med til din frysetørrede mad

Det er begrænset, hvilke madvarer man kan have med sig på en vandretur, da madens holdbarhed afhænger af vejret, og det også skal være relativt nemt at tilberede og spise. Frysetørret mad egner sig rigtig godt til vandreture, fordi det kan holde sig utroligt længe og ikke påvirkes af varme eller kulde. Vi har et udvalg af velsmagende, frysetørrede retter hos OutdoorXperten, og du kan bl.a. mæske dig i: 

 

  • Chili Con Carne
  • Chicken Curry
  • Chokolademousse
  • Pasta Bolognese
  • Vegetarisk Couscous

 

Retterne skal blot overhældes med kogende vand, præcis som du kender det fra f.eks. kopnudler, og efter en håndfuld minutter har du et dejlig varmt måltid. Perfekt til midt på dagen, hvor du har gået en masse kilometer og trænger til fornyet energi. Du kan koge vandet over en Trangia, Primus, Jetboil eller Petromax om morgenen, hælde det på din Stanley termokande og tage det med i rygsækken. 

 

Køb Stanley termoflasker og termokander med levering til døren

Det er nemt og bekvemt at shoppe online. Med fragt til døren eller en pakkeshop nær dig, slipper du for at skulle ud i butikken og stå i kø sammen med en masse andre mennesker. Har du brug for hjælp til valg af produkt, sidder vi klar til at hjælpe, og er produktet ikke lige dig, har du 14 dages fortrydelsesret. Der er altså masser af fordele ved at shoppe online, og hos os får du endda trygheden fra en e-mærket webshop. 

 

Shop Stanley termokander her på siden, læn dig tilbage, og glæd dig at modtage dine varer.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.