Skjorter

Skjorter til mænd findes i rigtig mange udgaver, designs, pasform og modeller, men ens for dem aller er, at de er komfortale at have på i båden hverdagen og på rejser. Herreskjorter kan tilmed bruges til mange formål, alt efter hvilken model der er tale om. Skjorter med korte ærmer og i lette materialer, er perfekte til sommerdage i Danmark eller når rejser går til varmen sydpå. Kraftige skjorter med lange ærmer og i merinould og med mange lommer er modsat god til mere kolde dage eller som varmede element under en skaljakke. Udover at være komfortable, så er skjorter til mænd også smarte, og findes i et væld af forkellige farver, modeller og materialer. 

Her på Outdoorxperten.dk har vi derfor også et større udvalg af smarte skjorter til mænd der både er på udkig efter en skjorte til hverdagen eller en mere teknisk til rejser og eksempelvis vandring. Vores sortiment kommer fra top outdoor brands som FjällRäven, Lundhags, Haglöfs, Jack Wolfskin og mange flere. 

Se vores sortiment af skjorter til mænd herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 109

Faldende orden
Side
pr. side

Skal du kunne bevæge dig uden, at dit tøj skarver, eller virker klamt, skal du prøve skjorterne fra toppen af outdoor mærkerne. Stort set alle skjorter er forsynet med forskudte sidesøm og stoffet er i kraft af materialevalget ekstremt åndbart. Skjorterne findes i et væld af forskelige designs og i mange friske farver - det gør vel heller ikke noget, at man som mand også ser godt ud iført sin skjorte.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.