Soveposer & Tæpper

Er på jagt efter soveposen, der giver muligheden for både at kunne anvendes på alpine vandreture eller den stille nat ved en søbredden, så skulle du se efter en af de eksklusive mumie soveposer i vort sortiment. Her finder du et rigt udvalg af komfortable soveposer, med forskellige tekniske detaljer såsom ergonomisk mønster, dobbelte lynlåse, som gør det muligt at bruge armen uden for soveposen.

Skal du på vinterudflugt, så tilbyder vi et velassorteret sortiment i smarte og velisolerede dunsoveposer, som giver dig en fantastisk isoleringsevne i forhold til vægten og er perfekte til forhold med Xtreme kuldeforhold. Hvis muligt så husk at hænge din dunsovepose til luftning hver eneste dag efter brug for at fugten i soveposen kan fordampe.  

Husk at den perfekte ledsager på turen kan være at medbringe hovedpude og tæppe. De er helt klart funktionelle, lette og tæppet er hurtigttørrende.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 30

Faldende orden
Side
pr. side

Soveposer hos Outdoor X-perten

Vælg altid sovepose efter komfort-temperatur, som er et udtryk for hvornår kroppen ikke mister kropsvarme. 

Soveposerne fås for eksempel som dunsovepose, letvægtssovepose, vintersovepose fra top outdoor brands som Haglöfs, Fjällräven, Yeti m.fl.

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.