Haglöfs Vandrestøvler

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side

Haglöfs vandrestøvler til dine eventyr og rejser

Søger du vandrestøvler i lækkert design? Skal de også være praktiske, have en lang levetid og kunne bruges til hverdag såvel som på lange travetur? Du behøver ikke søge længere – Haglöfs støvlerne opfylder alle dine behov. Deres støvler er innovative og specielt designet til dig, der ynder at opleve naturen og verden til fods. Vandrestøvlerne er særdeles multifunktionelle, idét de både kan benyttes som praktiske vinterstøvler og til vandreture i alverdens terræn og naturomgivelser. 

Det svenske mærke Haglöfs er ét, som de fleste kender til – specielt indenfor friluftslivsbranchen. Her er Haglöfs nemlig særdeles anerkendt for deres høje kvalitet og deres praktiske designs. Køber du støvler fra Haglöfs, kan du være sikker på, at du får et holdbart par, som yder komfort til dine fødder under dine mange kommende eventyr i naturen. 

Vores sortiment af Haglöfs støvler rummer styles til både damer og til herrer. Nogle af disse styles er lidt forskellige fra hinanden i designet, afhængigt af om du vælger en model til herre eller til dame. Dog er du stadig garanteret de samme gode detaljer og de samme kvalitetsmaterialer – uanset om du investerer i en damestøvle eller en herrestøvle. 

 

Haglöfs støvler i populært og praktisk design

I mere end 100 år har svenske Haglöfs fremstillet udstyr til friluftslivselskeren. Det hele startede tilbage i 1914, hvor Wiktor Haglöf kom på idéen om at fremstille en holdbar rygsæk, der kunne bruges under hele udflugten eller rejsen, uanset hvilke vejrforhold der måtte være. Siden starten har Haglöfs haft fokus på innovation og de forhandler i dag meget mere end blot tasker. Deres portefølje tæller i dag alverdens praktisk beklædning og udstyr – heriblandt vandrestøvler. 

Haglöfs vandrestøvler fås i flere designs, størrelser og farver. Der er både designs med plads til en ekstra bred fod, støvler med mellemsål til effektiv støddæmpning, med ekstra god åndbarhed, i vandtætte materialer og i bæredygtige materialer. Du finder derfor et ideelt par vandrestøvler, uanset om du skal trave lange ture i skoven i Danmark, trekke i den thailandske junglen eller du vil udfordre dig selv i det kuperede svenske terræn. Ethvert par Haglöfs støvler er skabt til at holde dine fødder tørre, skåne dem for stød og give dem høj komfort. Du kan derfor være sikker på, at de par kvalitetsstøvler du køber fra Haglöfs altid lever op til dine behov og forventninger. 

 

Innovative vandrestøvler med gode egenskaber

Et par vandrestøvler skal være fremstillet i slidstærke materialer og med god komfort. Det er absolut ikke sjovt at få købt sig et ringe par, der giver dine fødder vabler og gør dem ømme efter få timers vandring. Dette kan du heldigvis undgå, hvis du vælger vandrestøvler fra Haglöfs. De er designet og udviklet til netop at støtte dine fødder på enhver lang gåtur og i hvilket som helst et terræn. Samtidig er de også produceret med slidstærke materialer, der gør dem yderst holdbare – så du kan bruge dem på den ene vandretur efter den anden. 

Haglöfs har en vision om at skabe produkter til friluftslivet, der lever op til en perfekt standard. Derfor går de ikke på kompromis med hverken materialer eller design, når de skaber praktiske støvler til deres mange naturglade kunder. Støvlerne er f.eks. fremstillet i materialer som algebaseret BLOOM FOAM, genanvendt polyester, vandafvisende ruskind, mellemsål støbt i EVA og med gel og certificeret premium læder.

Læs meget mere om hver støvle på produktsiden, og bemærk endnu flere smarte detaljer som: 

  • Høj friktionsmodstand og stabilitet fra pigmønster
  • Nem påtagning med fingerstrop 
  • Optimal komfort og ekstra dæmpning fra støbt mellemsål i EVA
  • Vandafvisende overfladebehandling 
  • Hæl og tå i forstærkede materialer 
  • Og meget mere

Du får dermed altid holdbare kvalitetsstøvler, uanset hvilket par fra Haglöfs du investerer i. 

 

Klæd dig godt på til vinter og på de lange vandreture

Hvorfor vælge vandrestøvler fra Haglöfs? De lever op til dine behov, lige meget hvor du skal færdes henne. Om du vandrer i bjerglandskab, nyder den flade danske natur eller trekker i den dybe jungle – så er Haglöfs støvler altid et ideelt valg. 

Med støvler fra Haglöfs kan du give dig selv en komfortabel vandretur, hvor dine fødder ikke bliver ømme eller helt trætte efter bare den første time. Med de mange innovative detaljer er du nemlig sikret optimal komfort under hele turen. Derudover sørger dine Haglöfs vandrestøvler også for, at du kan holde fødderne tørre uanset vejret. Netop denne egenskab gør også, at støvlerne er velegnede til brug i hverdagen – da det danske vejr ofte byder på regn. De godt isolerede støvler fungerer også ideelt som vinterstøvler, når du gerne vil være klædt praktisk på. 

 

Bredt sortiment af vandrestøvler fra Haglöfs

Køber du Haglöfs, køber du altid god kvalitet. Det er absolut hovedårsagen til, at det svenske brand har opnået så stor popularitet på verdensplan og indenfor friluftslivsbranchen. Spørger du naturentusiaster, backpackere eller andre med udendørs hobby, så vil mange nævne Haglöfs som deres foretrukne brand, netop fordi deres støvler og andet udstyr giver rig mulighed for at nyde udelivet på praktisk vis. 

Shopper du Haglöfs vandrestøvler hos os, giver vi dig altid:

  • Billig fragt til 22 kr. 
  • Hurtig levering af din støvler
  • Kundeservice fra man-søn

Køb dine nye Haglöfs vinterstøvler og bliv klar til ferie, rejse eller få dig et par praktiske vinterstøvler til hverdagsbrug. Et køb fra Haglöfs er altid en investering i god kvalitet. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.