Heimdall

Heimdall er et dansk tøjmærke med et bredt udvalg indenfor beklædning til brug i fritiden, outdoor, vandreture og udendørsaktivitet. Navnet “Heimdall” kommer fra Nordisk mytologi, hvor guden Heimdall var en stærk vagtmand mod jætterne, og den sidste gud der dør ved Ragarok. Det nordiske gener ses tydeligt i Heimdall’s produkter, som alle er skabt til at beskytte kroppen, når det nordiske vejr viser kræfter. Alle Heimdall produkter er derfor skabt med det formål at beskytte, holde kroppen varm og tør, være funktionelt og i et enkelt nordisk design. 

Se vores udvalg fra Heimdall herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 46

Faldende orden
Side
pr. side

Heimdall hos OUTDOORXPERTEN.dk

Hos OUTDOORXPERTEN.dk har vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra danske Heimdall, og vi er stolte over at have Heimdall produkter i vores sortiment. Heimdall startede med at ville udvikle topkvalitets strømper i merinould, som kunne bruges til vandring, ski og aktivitet i den nordiske natur. De udviklede derfor en serie af strømper i topkvalitet merinould, som hurtigt blev anerkendt, for både at have en god funktionalitet, slidstyrke og enkelt design. Siden opstarten har Heimdall’s sortiment udviklet sig til både at indeholde fleecejakker, skjorter, jakker og tasker.  

Se vores udvalg af shorts, jakker, tasker, strømper og trøjer fra danske Heimdall herover. 

 

Brug for hjælp til køb af Heimdall tøj?

Hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller spørgsmål til køb af Heimdall er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 97312710, sende en mail til [email protected] eller skrive til os over Facebook. Vores kundeservice og kollegaer i butikker både søger og bruger selv Heimdall produkter, så deres viden er stor og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.