Lundhags Bukser

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 17

Faldende orden
Side
pr. side

Lundhags bukser

Med bukser fra det svenske mærke Lundhags skal du ikke bekymre dig om vind, vejr eller underlag, når du skal ud i det fri. Lundhags bukser er nemlig udviklet og designet med afsæt i den svenske natur, der er langt mere hårdfør end den danske, og derfor er du mere end almindelig godt klædt på, hvis du vælger bukser fra vores naboer mod nord. 

Lundhags har designet tøj til outdoor siden 1932 og har altså en lang tradition og masser af erfaring bag sig. Derfor er både tøj, materialer og produktionsmetoder gennemtestede, så du kan føle dig helt tryg, uanset vejret, når du trækker i et par Lundhags bukser. 

Vi har samlet et stort udvalg af Lundhags bukser her på shoppen, blandt andet de populære modeller Lundhags Authentic bukser og Lundhags Makke bukser til damer og herrer. Læs mere om Lundhags her, eller køb dine bukser hjem med det samme.

Bukser i slidstærk kvalitet

Friluftsliv og lange dage udendørs kan være hårdt for både krop og tøj, uanset om det er en gåtur i skoven eller flere dages trekking. Når du vælger benklæder fra Lundhags, får du ikke bare et par bukser, men et helstøbt produkt, der er skabt til den barske natur og til dig. 

Lundhags bukser er spækket med funktioner og detaljer, der gør dem fantastiske at have på. Der er selvfølgelig forskel på modellerne, og du kan f.eks. både finde almindelige og forede udgaver, der passer til forskellige vejrforhold.

Blandt alle de smarte funktioner kan du bl.a. glæde dig over:

  • Strækpaneler ved leddene for ekstra fleksibilitet
  • Forstærkninger på indersiden af lårene og på knæene
  • Masser af lommer til dine forskellige ejendele
  • Udluftningshuller, der kan åbnes og lukkes
  • Justerbar talje med velcro 
  • BOOT-LOC, så bukserne kan sættes fast på skoene

Alle disse funktioner er med til at forbedre din oplevelse og din komfort, så du kan koncentrere dig om alt det sjove og ikke skal bekymre dig om huller i knæene eller på indersiden af lårene, bukser der falder ned eller sprækker, svedige ben eller forringet bevægelighed. 

Lundhags bukser til vandreture og dage i haven

Selvom Lundhags bukser er designet med afsæt i svensk natur, så er de også rigtig gode at have liggende i skabet til de dage, hvor du skal være praktisk i hjemmet. Det kan f.eks. være til en dag i haven, hvor du skal klippe hæk eller ligge på knæ og plante blomster. Eller til det tidspunkt, hvor I beslutter jer for at renovere stuen, og det pludselig hvirvler rundt med støv og puds, og du skal ligge foroverbøjet for at lægge gulv eller nye dørlister. Og så er de også oplagte til de grå og kolde efterårsdage, hvor du bare synes, du trænger til en gåtur.  

Du behøver altså hverken være fisker, vandrer, jæger, bjergbestiger eller anden form for naturentusiast, for at nyde godt af et par bukser fra Lundhags. De kan komme dig til gode i mange hverdagssituationer.

Vælg bukser, der passer til dit behov

Grunden til, at Lundhags har så mange produkter i sortimentet, er, at der er noget til forskellige behov. Lundhags Authentic Pants er f.eks. designet til udfordrende vandreture i terræn, mens Lundhags Makke Pants er til de kortere og mere flade ture. Lundhags Knak er en fritidsbuks til aktive folk, og Lundhags Ocke Pant er specifikt udviklet til regnvejr.

Det er altså ikke helt ligegyldigt, om du vandrer i fjelde med vandrerygsæk og telt på ryggen, eller om du tager en dagstur med daypack og drikkedunk i den danske natur indimellem. 

Find et par Lundhags bukser til dit behov her på siden, og køb med billig fragt og hurtig levering.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.