Lundhags T-Shirts

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side

Lundhags T-shirts

Hvis der er én ting, man næsten ikke kan få for mange af, så er det T-shirts. T-shirten er et af de mest alsidige stykker tøj, du kan finde, og derfor bør den selvfølgelig også indgå i din samling af outdoortøj.

Det er dog langt fra alle slags T-shirts, der egner sig til friluftsliv, og derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvilke T-shirts du vælger. Særligt materialerne har stor betydning for T-shirtens funktionalitet og pasform, og det er som bekendt to ret væsentlige faktorer, når vi snakker active wear og outdoor.

Med Lundhags T-shirts går du aldrig helt galt i byen, og der er mange modeller at vælge imellem, alt efter din præference. Du finder Lundhags T-shirts til mænd og kvinder her hos os til en fornuftig pris. 

Et væld af muligheder

Der er næppe nogen, der vil være uenig med os, når vi påstår, at der ligger en T-shirt i næsten ethvert klædeskab verden over. T-shirten kan nemlig enormt mange ting, men frem for alt har den et design og et snit, der passer til stort set alle. Ingen knapper eller lynlåse, der generer, og ingen sømme, der strammer. Den sidder bare godt og behageligt uden risiko for, at der er noget, der gaber eller falder ned.

Der findes givetvis en variant af T-shirten i nærmest enhver tøjkategori; sport, fest, nattøj, hverdagstøj, undertøj… I sidste ende er det, der afgør T-shirtens skæbne, de anvendte materialer, snittet, pasformen og designet. 

Lundhags T-shirts kommer i forskellige modeller og kollektioner, med korte og lange ærmer og til både mænd og kvinder.

T-shirts med de rette materialer

Noget af det, du især skal kigge efter, når du vælger din Lundhags T-shirt, er materialet. Det har nemlig stor betydning for, hvad T-shirten egner sig til. 

Selvom Lundhags kun anvender de bedste materialer inden for hver kategori, så adskiller en T-shirt af uld sig fra en T-shirt af bomuld. 

Bomuld er:

  • Fremstillet af bomuldsplanter
  • Let og luftigt og derfor rigtig godt om sommeren
  • Let at vaske i en vaskemaskine 
  • Meget slidstærkt 

Uld er:

  • Et naturmateriale fra får
  • Tykkere end bomuld 
  • Lækkert både sommer og vinter
  • Bedst egnet til tørrengøring 
  • Effektivt isolerende og varmer, selvom det er vådt

Ovenstående er blot nogle af forskellene på uld og bomuld. Hvis du skal på en hård vandretur eller andet, hvor du forventer at svede meget, vil vi anbefale uld, da det er bedre til at holde på varmen og kan varme, selvom det bliver fugtigt. Bomuld er derimod rigtig godt til hverdagsbrug, og så er det billigere end uld.

Alle Lundhags uld-T-shirts er lavet i skøn mulesing-fri merinould, der er den fineste og blødeste af alle uldtyper.  

Lundhags T-shirt til alle dine outdoor aktiviteter

Vi er slet ikke i tvivl om, at du kommer til at sætte stor pris på en Lundhags T-shirt, uanset om den skal bruges til hverdag eller vandring – eller noget derimellem. 

Du kan bruge Lundhags T-shirts for sig selv, over en top, som base layer under en trøje eller sweater, om natten når du skal sove, ud over en langærmet T-shirt, til at bade i og faktisk også til at tørre hår med. 

Her på siden finder du både langærmede og kortærmede Lundhags T-shirts til både herrer og damer og i mange forskellige designs og farver. Når du nu er i gang, så anbefaler vi, at du køber mere end én – du kan nemlig aldrig få for mange T-shirts. T-shirts fra Lundhags er også en oplagt gave til en, du kender, for ingen bliver kede af at få en lækker kvalitets-T-shirt til samlingen.

Find lækre T-shirts fra Lundhags her, og shop med få klik. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.