Haglöfs Tasker

Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side

Haglöfs tasker til praktisk udeliv og rejser

Søger du en rummelig taske til skolebøger? En funktionel taske til rejsen jorden rundt? Eller en mindre skuldertaske til ferie i storbyen? Lige meget hvad hverdagen eller eventyret byder på, så har vi en god Haglöfs taske til dit behov. 

Svenske Haglöfs er kendt som pionerer indenfor det, man kalder for friluftslivsbranchen. Specielt deres tasker er populære blandt naturnydere, backpackere og rejselystne. Brandet har eksisteret i mere end 100 år og lige siden de lancerede de første tasker tilbage i 1914, har de opnået stor anerkendelse verden over. Forestiller du dig en holdbar og solid taske til vandreture eller rejser? Så vil dine tanker helt sikkert falde på Haglöfs tasker. Du kender formentlig det ikoniske logo, der typisk ses foran på tasken eller på en af taskens sider. 

Hos Outdoor Xperten forhandler vi et stort udvalg af Haglöfs tasker. Det gør vi fordi, de er af virkelig høj kvalitet – selv siger de, at de stræber efter at tilbyde deres kunder en perfekt standard – og det er lige denne type udstyr, vi også gerne vil forhandle til vores mange kunder, der nyder friluftslivet. Udvalget i vores webshop byder på alt fra duffelbags og totebags til skuldertasker og rygsække. 

 

Haglöfs tasker lever op til en perfekt standard

Det hele startede med Wiktor Haglöfs vision om at fremstille en holdbar og solid rygsæk, der kunne holde til rejser i naturen i Sverige, uanset hvad forholdene bød på. Sverige er et land kendt for deres varierede terræn, hvor der er alt fra floder og skove til ekstremt vejr. Lige præcis derfor blev tasken designet i en slidstærk kvalitet, der kunne holde til lidt af hvert. Siden denne første taske så dagens lys, har Haglöfs lanceret mange flere. Du finder den dag i dag utrolig mange taskedesigns fra mærket. De er alle fremstillet til forskellige formål, men alle med fokus på at kunne bruges i naturomgivelserne – i hele verden og ikke blot i Sverige. 

Vores udvalg rummer tasker til lange rejser såvel som til kortere udflugter. Her finder du både større og mindre skuldertasker, der kan tages med på weekendtur eller på en dagsudflugt. Du finder også større tasker, der kan bæres på ryggen, f.eks. som skoletaske eller til bagage på en rejse. Ens for alle taskerne er den absolut høje kvalitet, de slidstærke materialer og det gennemførte design. Køber du en taske fra Haglöfs, gør du dig en investering – én der kommer til at følge dig på mange eventyr i dit liv. 

 

Innovativ design og praktiske detaljer

Tasken fra Haglöfs bliver ofte genkendt ved første øjekast. Det er det velkendte logo på tasken, man oftest får øje på. Derudover har tasken dog også andre detaljer, som mange kender den på. På rygsækkene er det f.eks. de udvendige stræklommer, der kan bruges til at holde en flaske vand. Desuden er svenske Haglöfs også kendt for et tidløst design og en brug af naturlige og nordiske farver som f.eks. blå, bordeaux, grøn, grå og sort. Det betyder, at uanset hvilket farve du går med, får du en taske, der kan benyttes i mange år ud i fremtiden, uden at den bliver umoderne at gå med. 

Hos svenske Haglöfs stræber de efter at tilbyde holdbare produkter, der er fremstillet efter en perfekt standard. Derfor udvælger de materialerne til taskerne med stor omhu. Taskerne til kunderne i hele verden bliver andet produceret med vejrbestandige materialer, genanvendte materialer og meget slidstærk polyamid. Som det kan fornemmes, er både praktiske egenskaber og bæredygtighed tænkt ind i deres taskedesigns. 

Se nærmere på vores udvalg, og opdag detaljer som:

  • Materialer i slidstærke og vandtæt kvalitet
  • Remme, seler og stropper der kan justeres 
  • Praktisk opdeling indvendig i taskerne 
  • Og meget mere

Haglöfs taskerne er specielt fremstillet til dig, der søger en taske, der er praktisk at bruge til hverdag, at have med på rejsen eller på dine udflugter. Lige meget hvad du skal bruge den til, får du dig altid en smart og alsidig taske, der opfylder alle dine forventninger til funktion og kvalitet. 

 

Tag din Haglöfs taske med på udflugt eller rejse

En taske fra Haglöfs er både alsidig og praktisk. Taskerne er alle fremstillet i unisex designs, hvilket betyder, at et utal af kvinder og mænd bruger dem verden over. Derudover er taskerne også multifunktionelle. Vælger du en stor taske fra Haglöfs, kan du benytte den på dine rejser som håndbagage, ligesom du også kan få stor nytte af den som skoletaske, på mindre dagsudflugter eller weekendture. 

Haglöfs står også bag en hel del små, men smarte skuldertasker. Disse kan bruges til opbevaring af alt fra pas og pung til solbriller og andre små ejendele. Det er en ideel taske, når du kun har brug for at have et par småting med dig på farten. Har du behov for lidt mere plads? Så kommer skuldertaskerne også i lidt større versioner f.eks. med plads til en tablet og med flere gode lommer og rum. 

 

Stort udvalg af tasker fra Haglöfs

Hvis du ikke allerede ved, hvorfor du skal investere i en taske fra svenske Haglöfs, tillader vi os kort at opsummere: Haglöfs tasker fås i alverdens størrelser, alle udført i et alsidigt og praktisk design og med et væld af gode detaljer. Du køber ikke blot en taske, men gør dig en investering for livet, som gør dig godt forberedt på dine mange eventyr. 

Find tasken fra Haglöfs her i vores udvalg og få:

  • Billig fragt til kun 22 kr. 
  • Kundeservice alle ugens dage 
  • Stort udvalg af Haglöfs tasker

Køb Haglöfs tasken hos Outdoor Xperten i dag og gør en god investering. Tasken fra det svenske mærke er indbegrebet af gennemført design og høj kvalitet. Den er perfekt til dig, der elsker at nyde friluftslivet eller til dig, der søger en praktisk taske til hverdagens ture. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.