Spinnehjul

Et spinnehjul er uden tvivl det fiskehjul, som de fleste kender og dermed også det meste brugte fiskehul. Spinnehjulet er kan dække næsten alt fiskeri, og skulle man vælge ét fiskehjul til at sit fiskeri bør det være et spinnehjul. Et spinnehjul er let at kaste langt med, og det derfor oplagt at bruge det som all-round fiskehjul, da kastedistance ofte kan spille en stor rolle. Ligeledes kan de fleste hjul konverteres fra venstrehånds-indspinning til højrehånds-indspinning og omvendt. 

Hos OURDOORXPERTEN.dk har derfor et stort udvalg af spinnehjul fra kendte brands som Daiwa, Shimano, Savage Gear, Abu Garcia, Okuma og Penn. Alle mærker som laver spinnehjul i den bedste kvalitet, og som gennem mange år har været blandt de absolut mest kendte blandt lystfikserer verden rundt. 

Se vores store udvalg af spinnehjul herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 48

Faldende orden
Side
pr. side

Vælg det spinnehjul der passer til dit fiskeri

Et spinnehjul er let at kaste langt med, og det derfor oplagt at bruge det som all-round fiskehjul, da kastedistance ofte kan spille en stor rolle. Ligeledes kan de fleste hjul konverteres fra venstrehånds-indspinning til højrehånds-indspinning og omvendt. 

Spinnehjul er angivet med et størrelsestal, hvor de to første cifre giver størrelser (fx er størrelse 3000 og 30 det samme).

Spinnehjul til søfiskeri

Til søfiskeri med blink, spinner og mindre woblere kan man anvende hjul i flere størrelser. Her kan bruges spinnehjul i størrelserne 2500-4000. 

Stort udvalg af spinnehjul til kystfiskeri

Kystfiskeri kræver spinnehjul i god kvalitet, da det ofte bliver udsat for mere slid grundet saltvand. Her er spinnehjul med vandtætte komponenter ideelle. Et eksempel på dette er Daiwa spinnehjul der er Mag Sealed, som vil øge levetiden betydeligt. 

Til kystfiskeri anvendes oftest spinnehjul i størrelserne 3000-4000, mens man til kystfiskeri i indre fjorde og mindre vande vil kunne anvende hjul i størrelse 2500.

Spinnehjul til åfiskeri

Under åfiskeri kan man være heldig at støde ind i store fisk, og det er derfor vigtigt at vælge et hjul i god kvalitet og af en vis størrelse. Spinnehjul til åen bør typisk være størrelse 4000, da fiskeri i strømmende vand lægger et stort pres på bøjlen – specielt hvis der fiskes med spinner. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.